Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Tracer 7 vs Tracer 900

bu kamu spotunu izlemen lazım
  2. shruikan

Tracer 7 vs Tracer 900

şase kırmak mı? yamaha'da? güldürmeyin la beni, ktm mi bu?
  3. shruikan

Yazlık eldiven önerisi

parmak ucu açık eldiven almayın abi. onun yerine komple tekstil eldivenlerden alın, off-road eldiveni diye de geçer.
  4. shruikan

Yazlık eldiven önerisi

Bana da lazım bi çift; ama gene bildiğim revit striker alacam galiba.
  5. shruikan

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

n'aptın abi sen? ülkenin IQ ortalaması 88.
  6. shruikan

Sorum arabayla ilgili Arabadan anlayanlar?

motor incek
  7. shruikan

yani şu ülkede trafik konusunda çok saçmalık gördüm, duydum, tecrübe ettim; ama güzergahı ezberlemedin diye sınavdan bırakmak bence saçmalığın hatta dingilliğin daniskası; tepeye dikilmiş tüyü. trafikte bulunmak robot gibi ezbere komutlara uymak mıdır yoksa değişen şartlara hızlıca uyum...
  8. shruikan

Gebertirim Seni Bak!

neyi kabul etmeyecek? saçının şeklini mi? yüzün, yüz hatların belli olduktan sonra kafanda ne olduğun önemli değil, kanunen de önemli değil.
  9. shruikan

Gebertirim Seni Bak!

kuryeyseniz, çene açılır kask alın. kaskı çıkarın derlerse açarsınız çene kısmını, yüzünüz ay gibi görünür. problem?
  10. shruikan

Tavsiye

aks topuzu al tak/taktır.
  11. shruikan

yeni mi bu, böyle değildi önceden. telsiz takıyorlar ki arkadan takip ederken yolu tarif ediyorlardı. ben de vaktinde böyle girdim sınava, hatta benim sınavda telsiz-melsiz de yoktu, ikide bir arkaya bakıp elimle işaret çakıyodum devam mı yoksa dönüyoz mu diye.
  12. shruikan

arkadan arabayla takip edip yolu tarif etmeleri gerekmiyor muydu? bu güzergah ezberi nereden çıktı?
  13. shruikan

Motor almak istiyorum yardım lazım

az bi şey kredi çeksen?
  14. shruikan

Motor almak istiyorum yardım lazım

düzenli bir işin olmadığı müddetçe öyle borç-harç altına girme gibi bi salaklık yapma.
  15. shruikan

Debriyaj Kaçırması

o zaman benim aklıma iki muhtemel sorun geliyor: 1- debriyaj teli fazla gergin. manetin boşluğu olması lazım, hemen debriyajı sıkmaması gerekiyor 2- baskı yayları yeterince sert değil.
  16. shruikan

Debriyaj Kaçırması

ne yağ koydun motora?
  17. shruikan

Bu tabelaya göre motosikletin hız sınırı kaçtır? (70 mi, 50 mi?)

işteyim, fotoyu göremedim; benim bildiğim şu yönde: özellikle ayrı ayrı belirtilmemişse yani tabelada tek bir hız ibaresi varsa her araç için geçerli. şehirlerarası yollarda bazen, otoyollarda hep galiba (otoyola girmem, yanlış biliyor olabilirim) bazen yerleşim yerlerine yaklaşınca otomobil...
  18. shruikan

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

iyi ki motoru geçici men etmişler, kalıcı olsaydı kötü olurdu, üzülürdüm.
  19. shruikan

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

ehliyet yeni sayılır, yaşın da küçükse normal o mablağlar.
  20. shruikan

1000tlye mont varmıı

1000 liraya ben günlük gömlek bulamıyom, ne montu? küçümsemiyorum; ama elini de cebine at biraz.