Arama sonuçlarınız

1. C

emniyet şeridinden gitmeyin

Arkadaslar bu sabah gec kalktığım emniyet şeridinden seyir halinde işe gidiyordum 200 300 mt önümdeki motoru polis durdurunca hemen sola kaydım farketmediler ama 3 tane motorcuyu durdurmuslardı ceza yazmıslardır büüyük ihtimal dikkatli olun durduk yere 250 tl ödemeyin.
  2. C

2.el motor piyasasındaki dengesizlikler

Arkadaslar her yaz aynı sey oluyor örnek 2001 honda cbr650 f 82000 km adam 18000 yazmıs sonra Bazı arkadaslarda keyfe keder diye sacma salak fiyatlar yazıyor.Bazılarıda evlenicem ailem baskı yapıyor bazısıda kelepir yazıyor.Bu ülkede sahibinden com gibi 2.el piyasasını tek el yapmıs bir site...
  3. C

Kappa canta tasıma demiri ve kappa 42 lt canta dbpower 4 k action cam

Kamera sıfır diğer iki parca ise kullanılmıstır.3 ay kullanım söz konusu herşeyi mevcuttur.Kappa canta tasıma demirine 419199268 sahibininden ilan numarasından bakabilirsiniz.Düşünen varsa mesaj atsın sitede cep nosu vermek yasakmı değilmi bilmiyorum.
  4. C

2014 joyride 200 evoi

Selam arkadaslar cc yükseltmek için motorumu satıyorum.Gercekten ihtiyacı olan biri cıkarsa güzelliğimi yaparım. Aracım 2014 model 13 bin km yedek anahtarı mevcuttur servis bakımlıdır.Ufak tefek eksikleri var.Ben ihtiyac duymadığım için dokunmadım. Uzun yol yapma hayalim var ama bu motorla...
  5. C

Uzun yol ekonomik 4 silindir tavsiyesi

Selam arkadaslar 2 3 ay sonra uzun yol yapma planım var.Suan bunun için para biriktiriyorum.20 25 bin tl arası uzun yolda beni üzmeyecek yolda bırakmayacak motor önerilerinizi bekliyorum.Daha önce tecrübe edinmiş olan arkadaslarımı dinlemek isterim. Hem yedek parca olsun hem düşük devirlerde az...
  6. C

250 cc Scooter tavsiyesi

Merhaba arkadaslar bende joyride 200 evo var ama artık yetmiyor 250 cc ye gecmek istiyorum yakıt yedek parca ve satıs için mantıklı olabilecek bir scooter tavsiyeniz varmıdır.İş ev arası 13 km günde 26 km yol yapıyorum haftasonları uzun yol yapmayı seviyorum özellikle doğa gezileri kamp vs...