Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

Pinlock Vida

hocam çoğu firma bu vidaları yapmıyor. bende ls2 arrow için uzun süre bulamadım, daha sonra 3d yazıcısı olan bir arkadaşa rica ettim, o saolsun ücretsiz bastı 3-5 tane, hatta birini kırdım geçenlerde, yedeğini taktım hemen, 1 seneye yakındır sorunsuz kullanıyorum. varsa çevrenizde 3d yazıcısı...
  2. LynXMaSTeR

Bu ilan fiyatları ne ayak?

dediğim gibi anlamayan adama satmayız hocam. tüm bayiler sırf çanta ekli diye 25-30k fazladan para alıyor, bunda sorun yok, kullanıcının sonradan taktığı ürün için 3-5 lira fazla istiyor diye mi sorun oluyor. gitsin boş olanı alsın hiç problem değil. telefon tutan zımbırtılar bile 2-3 bin lira...
  3. LynXMaSTeR

quickshifter var mı bu fiyatta ?
  4. LynXMaSTeR

Hızlı Motor Satmak

ölü fiyat da yazsan daha da ölücüleri gelir. satılacağı varsa satılır acele etme.
  5. LynXMaSTeR

ekstadan anlamayan adamla ticaret yapmayız hocam, başka alıcı mı yok (: 1774210739 e hocam tüm aksesuarları söküp satayım desem bu defa diyecek ki diğer adam şunu takmış bunu takmış. başa çıkamayız öyleleriyle. bilinçli adama satmak isterim ben. çer çöp ölücü takımıyla işimiz yok. dediğiniz...
  6. LynXMaSTeR

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

tabi ki her bayi farklı fiyat verebiliyor. önce telefonla sor, olmadı gidip bayilerde pazarlık yap. ancak çin malı motor alma, hevesin kırılır. cbr içine sinerse al geç, fazla düşünme, ancak aklım aprilia da kalır diyorsan onu bi dene, denemeden alma.
  7. LynXMaSTeR

horneti yeniden ilana koyayım diyorum da fiyatlar allak bullak. sıfırı 750k olmuş, ikinci eline 640k yazan var. ne yazcaz biz şimdi buna daha 7000 km de motor, bir sürü ekstrası var?
  8. LynXMaSTeR

taksitle alınacaksa honda cbr 500r da 250.000 TL ye 12 ay taksit görünüyor, ancak 582.000 TL liste fiyatından indirim yaparlar mı onu bilemem. ikinci elde 450-500 bin liraya düşük km cbr 500r mevcut.
  9. LynXMaSTeR

sr ı boşver. eğer seneye satmayı düşünmüyorsan aprilia da alınabilir, ancak honda daha mantıklı bir seçenek olur şu an. her servis ağı hem de kolay alınıp satılabilmesi açısından.
  10. LynXMaSTeR

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Geçmiş olsun, hiçbir yol sizi haklı çıkarmaz.
  11. LynXMaSTeR

Kaza yapılan kask kullanılırmı ?

darbe aldıysa durum riskli.
  12. LynXMaSTeR

Kaza yapılan kask kullanılırmı ?

sağlam bi darbe aldınız mı kafaya, yoksa sadece spoiler kırılacak kısmı mı çarptı, çizikler sürtmeyle mi oluştu, darbeyle mi? darbe almadıysa içindeki köpüğe bişi olacağını sanmıyorum, ben kullanmaya devam ederdim, ancak sağlam bi darbe aldıysanız riskli.
  13. LynXMaSTeR

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

benim 750 lik hornet bile şehir içi dur kalklarda 103 dereceleri görüyor, 4 silindir 1000cc motorda durumlar nasıl olur bilemiyorum, ancak çok fazla zorlamamak gerekir şehir içinde.
  14. LynXMaSTeR

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

hem 50cc hem de 750cc motosiklet kullanıyorum, iki tarafın da halinden anlıyorum, kimseye şekil şükül yapma derdinde değilim (:
  15. LynXMaSTeR

Ruhsata işli olmayan çantalar

dediğim gibi ben de denk gelmedim bireysel kullanıcıya topcaseden ceza yazıldığına, benim kullandığım 50cc lik scooterda da topcase var, bir kere bile soran olmadı, laf eden olmadı. ticari motosiklet olduğu için ceza yazılmış olabilir.
  16. LynXMaSTeR

Honda etkinlik İstanbul 14.03.2026

hangi motorlar var test sürüşü için? rezervasyon yapılıyor mu, o gün ilk gelen kullanır şeklinde mi olacak?
  17. LynXMaSTeR

Ruhsata işli olmayan çantalar

kuryelerin kullandığı, arka koltuğu kapatan koca çantalara ruhsata işli değil diye ceza yazabilirler, ancak normal topcase kullanan bireysel kullanıcıya ceza yazacaklarını pek düşünmüyorum.
  18. LynXMaSTeR

450NK Alınır mı?

gidondaki milimetrik hata yüksek hızlarda çok bariz bir dengesizliğe sebep olabilir. ben direkt elerdim. başka motor mu yok piyasada.
  19. LynXMaSTeR

Bese girmek mantıklı mı

hükümetimiz hiç mantıksız iş yapar mı

Yeni mesajlar