Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

elektriklinin en büyük handikapı şarj süresi. 50cc ise benzinlikte 3 dk da doluyor. şehir içinde 40-50 km/s hızlar zaten yeterli oluyor, sokak aralarında daha yüksek sürate çıkamıyorsunuz 1000cc bile kullansanız. 15-20 derece eğimde bile 30-35 km/s hızla çıkabiliyorum, bana yetiyor, spor yapmak...
  2. LynXMaSTeR

Bu ilan fiyatları ne ayak?

o da ayrı bi muamma, tonla para verip motor alıyosun ee az yaksın diyosun. daha ucuzunu al çok yaksın ama iyi gitsin, yok. bu yakıt olayı tamamen psikolojik sanırım. yoksa 5 yılda cepten çıkan paraya bakılsa çok da değişen bişi olmaz diye düşünüyorum.
  3. LynXMaSTeR

Pirelli supercorsa sp v3

hocam lastik ne kadar iyi olsa da ülkemizin asfaltları çok iyi değil, o yüzden sınırları gereksiz zorlamaya lüzum yok. pistte gazlarsan ona lafım yok, fakat caddede en iyi lastik bile seni kurtarmayabilir, dikkatli ol, sürüşün tadını çıkar.
  4. LynXMaSTeR

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

ben bu gerizekalıları anlamıyorum. daha ucuzu varsa gitsin onu alsın, ne diye dalyaraklık yapıyor (:
  5. LynXMaSTeR

satamadım değil satmadım. benim düşüncem size göre yanlış olabilir ancak kabul etmeniz gereken gerçekler bunlar.
  6. LynXMaSTeR

Asıl saçmalık başkalarının fiyatına bakarak fiyat yazmak. Piyasada çok fazla manipülasyon var, bayiler aynı motoru 5-6 defa farklı fiyattan ilana koyuyor, en ucuzuna yazıyorsun, o kalmadı bu var deyip pahalısına yönlendiriyor. İlana göre fiyat yazarsan aldanırsın. Diğer yandan ülkemizdeki...
  7. LynXMaSTeR

Pirelli supercorsa sp v3

Rosso 3 ve supercorsa 2 kullandım, supercorsa rossoya göre daha iyi, ancak her ikisi de 10k km sonra tutuşu kaybetmeye başlıyor, çok çabuk yıpranıyolar.
  8. LynXMaSTeR

işte bundan bahsediyorum hocam, senin hesabına göre de satışa çıkınca millete çok geliyor. aslında 750k ödemek yerine 500k ödemek daha mantıklı fakat taksit olunca millet anlamıyor cebinden çıkanı sanırım. ayrıca 350k peşin verebilen adam 450-500k aralığındaki motoru yine 350k peşin kalanı banka...
  9. LynXMaSTeR

ben de benzer bir fiyatlandırma yaptım, ancak o fiyat nedense çok geliyor millete :) benim hornet dediğiniz hesapla şu an 510 bin lira civarına denk geliyor. 500 bin lira veren varsa hemen yarın teslim edeyim motoru.
  10. LynXMaSTeR

sana kaç lazım?
  11. LynXMaSTeR

komple kaplı, depoda da var, kuyrukta da var, yapıştırılabilecek her yerde var hocam için rahat olsun. sırf tankpad için ekstra 50 bin lira alırım senden, o da sana özel fiyat, başkasına +70 bin lira diyorum.
  12. LynXMaSTeR

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

en iyisi kim bilmem ama hornetteki qucikshifter iyi (:
  13. LynXMaSTeR

hocam dalga geçiyorsunuz ama en uyduruk tankpad bile 1000 lira olmuş. insanlar 400-500 bin liralık motorda yeri geliyor 1000 lira için pazarlık yapıyor. olaya iki taraflı bakmak gerek.
  14. LynXMaSTeR

ben de o yüzden diyorum ki malın kıymetini bilen birine denk geliriz, ona satarız inşallah. burada marka karşılaştırması yapmıyorum, sadece örnek olması açısından anlattım o durumu. bi de şöyle tipler var, ekstraları söküp indirim yapayım dediğimde neden söküyorsun diyorlar, ee hani ekstralar...
  15. LynXMaSTeR

işte sizin gibi düşünenlere satmayı düşünmüyorum hocam :) malın değerini bilen adamı bulmak önemli. anlatılan bir hikaye vardır; zamanında bir baba çocuğuna bir taş vermiş, git bunun değerini öğren diye. o taşa biri 10 lira verirken biri 10.000 lira, bir diğeri tüm servetini vermek istemiş...
  16. LynXMaSTeR

quickshifter ı bile ekstra saymayan adam gördüm ben, diğer ıvır zıvırlardan bahsetmiyorum bile (: gitsin bomboş olanı alsın. 1774274957 bayi en ölücüsü. geçen sene başlarında 400k üzeri teklifler gelirken bi bayi 370k başka bayi 350k teklif etti. nasıl milyonluk araçları alırken sadece boyası...
  17. LynXMaSTeR

hocam satılmıyor diye motor köşede beklemiyor, kullanıyorum, o yüzden zarar olarak görmüyorum. bazı prensiplerim var, paradan vazgeçerim ancak prensiplerimden vazgeçmem. böyle de olunması gerektiğini düşünüyorum, 3-5 kuruş için eğilip bükülmeye gerek yok. daha önce de dile getirmiştim, bilinçli...
  18. LynXMaSTeR

Pinlock Vida

hocam balıkesir merkezde isen veya tanıdık varsa arkadaşa söyleriz halleder, para da almaz zaten kaç kuruşluk flament yicek.
  19. LynXMaSTeR

böyle saçma bir cümle olamaz (: 1774269315 hocam bir malı istediğim fiyata satamıyorsam satmam, hiç gerek yok ölücülerle muhatap olmaya. gerekirse biraz beklerim ancak istediğim fiyat gelirse satar geçerim. hafta sonu macbook u sattım, ilk ilana koyduğumda fiyata çok diyenler oldu, ölü rakam...
  20. LynXMaSTeR

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

hocam anlaşılan peşin paran yok, taksitli alacaksan eğer çinli motorlara bulaşma, garanti kapsamında bile olsa garantiden saymadıkları bir sürü arıza çıkarabiliyor, hadi garanti kapsamında bile olsa aylarca motorunu kullanamayabilirsin. bi yandan taksit öderken motor kullanamamak insana koyar...

Yeni mesajlar