Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

gelse alcaksınız sanki. hiç tutulmayan tek kişilik modeller.
  2. LynXMaSTeR

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

kişisel tercihim; ben uzatmazdım.
  3. LynXMaSTeR

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

aldığın gün en uygun zaman, fiyatlar hiç yerinde durmuyor.
  4. LynXMaSTeR

Bisiklet icin pas sökücü

bisikleti komple gaz yağına yatır :D
  5. LynXMaSTeR

Tavsiye

3m bantlardan alıp yapıştırabilirsin, eğer kavisli falansa oturmuyorsa sunfix ile yapıştırmayı deneyebilirsin.
  6. LynXMaSTeR

Bisiklet icin pas sökücü

gaz yağına yatır bi gece beklesin.
  7. LynXMaSTeR

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

yavaş yavaş temizlenecek bu tipler trafikten.
  8. LynXMaSTeR

Forza'dan Vitesliye Geçiş

adam 250 den 650-750 cc ye geçmeyi düşünüyor, 400 az gelir (:
  9. LynXMaSTeR

Forza'dan Vitesliye Geçiş

naked düşünürsen temiz hornet var (:
  10. LynXMaSTeR

Tavsiye

benim hornette var telefon tutucu hem de en iyilerinden nukrotech marka, daha 1 defa bile kullanmışlığım yok, güvenemiyorum o zamazingoya. ayrıca motorun tüm titreşimini telefon alacak, telefonun tüm sensörlerini bozar o titreşim. kurye değilseniz tavsiye etmiyorum.
  11. LynXMaSTeR

Tavsiye

hepsi aynı, bazıları üzerine marka model ismi yazıyor, ben aliexpressten üzerinde 650f yazanlardan almıştım önceki motorda. interkom olarak 8 yıldır aliexpressten aldığın vnetphone v6 yı kullanıyorum, gayet yeterli geliyor bana. şu anda n11 gibi sitelerde 2k civarına bulunabiliyor.
  12. LynXMaSTeR

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

borusan bmw yeni fark ettim, tamam da diğerleri nerede?
  13. LynXMaSTeR

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

içmesine içilir de çay tadı alınır mı bilinmez.
  14. LynXMaSTeR

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

anketteki seçenekleri kastetmiştim. ayrıca baş parmak olmasa motosikleti doğru düzgün kullanamazsın zaten.
  15. LynXMaSTeR

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

honda, yamaha, bmw, kawasaki falan göremedim ben. bi korlas var ducatinin, geri kalan çinli.
  16. LynXMaSTeR

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

hepsi gerekli
  17. LynXMaSTeR

zar zor listeyi buldum, resmen saklamışlar bulamayalım diye. https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/content/dam/messefrankfurt-turkey/motobike-istanbul/2026/documents/MBI26_ExhibitorList_TR.pdf
  18. LynXMaSTeR

messe nin sitesinde katılımcı listesini bulamadım, neden bu kadar karmaşık bir site yaparlar anlamıyorum. tam bir liste yok sanırım hala?
  19. LynXMaSTeR

Tavsiye

hocam türlü türlü korumaya gerek yok, motoru devirince o korumalar çok bi işe yaramıyor açıkçası. koruma olmazsa daha dikkatli sürersin (:

Yeni mesajlar