Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

450 sr alınırmı

daha önce de açıldı bu konu, cevabımızı yapıştıralım: ALINMAZ!
  2. LynXMaSTeR

Daytona 675R Fiyat Sorunsalı

ticaret bakanlığına şikayet edin, sağlam ceza geçiriyolar
  3. LynXMaSTeR

Daytona 675R Fiyat Sorunsalı

2017 modelinin kasko değeri 299 bin lira. bu fiyatları yazan ya tutarsa hesabı yazmış muhtemelen. o para etmez. daha ucuza zx10r alırsın.
  4. LynXMaSTeR

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

gel sana temizinden hornet750 verelim absli :ROFLMAO:
  5. LynXMaSTeR

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

2017 üzeri cbr1000rr larda abs var diye biliyorum. zx6r fiyatına 1000rr alınabilir, ancak şehir içi kullanımda hepsi yorar insanı, çevirmesi bi dert, harareti bi dert, egzoz sesi ayrı bi dert. 50cc bile olsa abs si olmayan motosiklet almayın.
  6. LynXMaSTeR

Scooterdan Racing Motosiklete Geçmek

olmaz olur mu, mt7 de belli modlar var, genelde en düşük güçte veriyolar, kullanıcı sonradan kurcalamazsa o şekilde devam ediyor çoğu.
  7. LynXMaSTeR

Motorsiklet Bakımı Ne Zaman Yapılmalı

Her yıl soğutma sıvısı değişimine gerek yok hocam, 2-3 yılda bir yeterli.
  8. LynXMaSTeR

Rosso III Karşılaştırması

rossodan şaşma. ömrü kısadır ama en keyiflisi de odur.
  9. LynXMaSTeR

Özür

adam özür dilemiş, özrü de kabul edilmiş, konu kapanmış, bu konu niye hala güncellenip önüme düşüyor yav.
  10. LynXMaSTeR

Ekipman Paylaşımı

ürünlerin hepsi gitti. mi, ben mesajı yeni gördüm. 4Riders Impact Korumalı Kevlar Siyah Kot Pantolon Revit Rüzgarlıklı Yazlık Mont (M beden) bunlar duruyor mu acaba?
  11. LynXMaSTeR

Kawasaki motor alınır mı?

ama almıyorsun 450 ye (:
  12. LynXMaSTeR

o fiyata 500 lük bile bulaman (:
  13. LynXMaSTeR

Kuyruk iptali

plakanın arka lastiğin bitiminde olması gerekiyor diye bi yönetmelik vardı gibi hatırlıyorum. bu yüzden tüm plakalıklar bu kadar uzun ya da arka tekere takılıyor. tekerin hizasına plakayı alırsan katlanır olsun olmasın ceza yiyebilirsin. ayrıca sürüşte risk barındırır, lastiğini yarabilirsin.
  14. LynXMaSTeR

500 den 1000 e çok keskin bir zıplayış olmuş, sana ikisinin arası 750 hornet verelim 7k km de, 2023 trafiğe çıkışlı.
  15. LynXMaSTeR

Motosiklet nakliyesi fiyatları

otobüs ucuz ancak sağını solunu kırarlarsa uğraşırsın, sorumluluk kabul etmezler. genelde de doğru düzgün bağlamazlar, üzerini örtmezler. bavul gibi atarlar otobüsün altına.
  16. LynXMaSTeR

Yüksek Hızlarda Stabilite

bilek kontrolü önemli. ön tekerin havalanmaya başlıyorsa ani gaz çeviriyorsun demektir. gazı yedire yedire çevirince iki teker de gayet sağlam basar yere ve en iyi ivmelenmeyi de yakalarsın. zamanla motora alıştıkta gelişecek bir durum. başka bir motora geçince yine alışmanız gerekecek, her...
  17. LynXMaSTeR

A101 Apec ps5 125 cc motosiklet alınır mı?

alınır da a101 den alınmaz. evrak kürek işleri uğraştırıyor. aynı fiyatı bayiler de veriyor genelde, direkt bayiden alın.
  18. LynXMaSTeR

CBR 650 R Egzoz Yardım

https://www.gprexhaustsystems.com/gpr-exhaust-system-honda-cbr-650-r-2021-2022-e5-homologated-full-line-exhaust-catalized-furore-silver
  19. LynXMaSTeR

CBR 650 R Egzoz Yardım

o detayları bilmiyorum. benim 650f de gpr ın full sistemi vardı, karbon olanından, sesi çok tok ve güzeldi. akrapovicden daha iyiydi. özellikle susturucuyu çıkarınca 3 km öteden duyuluyordu.
  20. LynXMaSTeR

CBR 650 R Egzoz Yardım

gpr full sistemlere bak hocam, onlar çok yakışıyor bu motora.

Yeni mesajlar