Arama sonuçlarınız

1. yec

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Ben motoru satınca kapını çalaçağım zaten, aklımda. :D
  2. yec

Motordan gelen yanık kokusu

Selam. Aramaya inandım ama cevap bulamadım. Genelde plastik yanığı kokusuna sorulmuş. Yeni konu açmak ta istemedim. Bir kaç gündür motordan kağıt yanığı kokusuna benzer bir koku geliyor. Motoru koyduğum köşede rüzgardan dolayı biraz kağıt plastik vs. birikiyor. İlk olarak motorun etrafına...
  3. yec

Kulak Tıkacı 3500 Lira

İndirimde ilk baktığım şeydi Alpine tıkaç. Ben çok memnunum açıkçası. Olmazsa olmazım diyebiliriz. Silikon turuncular, kask ile rahatsız. Bunlar da sesi aşırı kesiyor ya. Öyle bir sorunu var. Hiç bir şey duymuyorsun neredeyse. :D
  4. yec

motomax indirimi hakkinda

Dün unuttuk, şimdi eldiven alayım bari dedim. Yine kapanmış. Bu sefer saat koymamışlar da. :)
  5. yec

motomax indirimi hakkinda

İndirimler iyiymiş ya. Sessiz p/f bir kask önerisi varsa alırım. Yetti benimkinin rüzgar uğultusu. Birde eldiven patlatırım, mis. Ahaha, 18.00'a kadar kapanmış site.
  6. yec

KTM Hintli Bajaj ın oldu

Kaliteden ödün vermediği sürece, İnuit'lerin de olabilir. Sorun yok. Gelecekte ne olacak parça bulabilecek miyiz kaygısı yaşamaktan da iyidir. Turuncunun kendine göre bir seveni de var yani. :D
  7. yec

GS'e Veda Trident'e Merhaba :)

Tekerin düz bassın. Hayırlı olsun.
  8. yec

SUZUKİ V STROM250 VS DOMİNAR 400

İlla çift silindir olmayacaksa CB250r, CL250 olabilir. Hatta İnazuma olur, biraz yaşlı olur sadece.
  9. yec

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Shell'den aldığım yakıtla PO'dan aldığım yakıt arasında minimum 0.5 lt fark oluyor. Tecrübem bu yöndedir, katkı matkı bilmem. @Osm@n ağa bu başlığa nasıl hala nasıl yorum yapmamış, hayret.
  10. yec

Petrol Ofisi Uygulaması

Eskiden ben de çok takırlırdım. Kargocularla kaç kere kavga ettiğimi unuttum, ne yapacaksınız benim TC kimlik numaramı diye. Ama @uurrdmrr 'in de dediği gibi her bir bilgimiz her yerde dolanıyor artık. Kamu kurumları, internet sağlayıcıları, en son adidas.. Takmıyorum artık. :D Shell ve Total...
  11. yec

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Lan iki gün foruma girmedik, kan gövdeyi götürmüş yine. Neyse konuyu okumadım. Hep söylüyorum, trolleri beslemeyin.
  12. yec

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

312 bin, forzaya. Biraz fazla değil mi ?
  13. yec

15 model 600rr mı sıfır cb500 hornet mi

Ben olsam sıfır Hornet alırdım.
  14. yec

2025 Yılında Dio/Activa/Pcx in durumları

Cublar çok iyi gerçekten, ben pişmanım sattığıma. Tamir imkanı var heryerde. Benimki karbüratörlüydü. Yeni cubların hepsi enjeksiyonlu diye biliyorum. 100 lükte yok heralde, hep 50 lik. Piston silindir veriyorlar diyorlar ama, tam bilmiyorum.
  15. yec

Yer yarıldı motosiklet yerin dibine girdi!

Deyimdi, gerçek oldu diyebiliriz o zaman. Çukur değil, obruk daha doğru gibi.
  16. yec

18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü Hk.

Yüklenmeye değer bulduğum iki fotoğrafı atayım ben de. Organizasyon konusunda pek yorum yapamayacağım, sona kaldım feribot konusunda, Eceabat yerine Kilitbahir feribotuna bindik mecburen. Herkesten önce vardık haliyle. Hatta İstanbul'dan gelen bir grup ile sohbet ettik biraz, çay demlemişler...
  17. yec

18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü Hk.

Kalabalık beklediğimden az. Tabi karşıya geçen de vardır tahminen.
  18. yec

Akla ziyan ucuzlukta FIRSAT motorları

Yalnız devir sayacı hariç makine tatlıymış.
  19. yec

Akla ziyan ucuzlukta FIRSAT motorları

Honda ile arayı bozdu galiba. Afrikayı da sattın mı yoksa ?
  20. yec

MT25 mi, CB250R mi?

Bence, Şehir içi kullanacaksan Honda. Neden ? 6 viteste 40 km'den falan rahat çeviriyorsun vites düşmeden. Her yer tork. Hafif. Az yakıyor. Yakışıklı da. Şehir içi ulaşımda ikisi de aynı son hızlara ulaşır. Şehirler arası son hız için kullanmazsın diye düşünüyorum. İkisi de naked. Tokat...