Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akan trafikten daha hızlı olmalıyız düşüncesine pek uygun değil artık 250likler bence. En kötü araç, otobüsler kamyonlar dahil, bile 120km/s te rahatlıkla tutunabiliyor. Ha 250 cc ile de 120 km/s gidilir, ama yorulur makine.
Yazlık mont özellikle Çanakkale'de üzer. Rüzgar oluyor genelde. Dün merkez içinde düşük hızlarda bile kışlık eldivenle ellerim üşüdü.
Ezine ışıklardaki Petrol Ofisindeki kafede de çay & kahve benden.
401 nasıl @Motoseverrr ? Duke 390 motoru bildiğim kadarıyla o da.
CB250R'ı verdim, yerine makine bakıyorum. Aklım V-strom 650'ye kayıyor ama yer sıkıntım var şimdilik.
Yada ucuz yollu bir scooter alacağım şehir içi işlerim için.
Bayadır giremedim foruma kaçırdım. Kawa'ya ne oldu ? Yerine ne geldi ? :D
Bende makineyi vereceğim cumartesi.
ÇAMOD toplantılarına katılmıştım 2021'de. Bir organizasyonda ortada bıraktılar beni. Bir daha da katılmadım. Tabi başkanı falan farklıydı o zamanlar. Pek iyi bir anım yok benim...
V-Strom 650 XT ABS 2022 25bin km civarı 400-450 arasına tercih edilir diye düşünüyorum.
Ama sanıyorum illa tracer olacak. O yüzden düşük km, yüksek model tercih ederdim ben olsam.
Bunun değişkeni çok bence ya. Yolun uzunluğunu belirlemede en etkili olan havanın durumu bana göre. Rüzgarlı bir günde 150 km yolun bitmediği de oluyor, serin ve rüzgarsız bir günde yolun nasıl bittiğini anlamadığım da oluyor.