Arama sonuçlarınız

1. yec

xmax 400 ABSsiz model alınır mı ?

Akan trafikten daha hızlı olmalıyız düşüncesine pek uygun değil artık 250likler bence. En kötü araç, otobüsler kamyonlar dahil, bile 120km/s te rahatlıkla tutunabiliyor. Ha 250 cc ile de 120 km/s gidilir, ama yorulur makine.
  2. yec

300.000 TL bütçe için motor önerisi

Hayırlısı olsun. Benzer bütçedeki arkadaşlar için fikir oluşturan bir konu oldu en azından.
  3. yec

Eskilerden Yamaha ybr 250 08’

Makine çok temizmiş, maşallah. Ama niye "hepinizi döverim ulen" bakışı var ilk fotoğrafta o kafama takıldı. :D
  4. yec

İlk yağmur, ilk kaza

Geçmiş olsun.
  5. yec

Gezi Rotasi ve Gorusleriniz

Yazlık mont özellikle Çanakkale'de üzer. Rüzgar oluyor genelde. Dün merkez içinde düşük hızlarda bile kışlık eldivenle ellerim üşüdü. Ezine ışıklardaki Petrol Ofisindeki kafede de çay & kahve benden.
  6. yec

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

401 nasıl @Motoseverrr ? Duke 390 motoru bildiğim kadarıyla o da. CB250R'ı verdim, yerine makine bakıyorum. Aklım V-strom 650'ye kayıyor ama yer sıkıntım var şimdilik. Yada ucuz yollu bir scooter alacağım şehir içi işlerim için.
  7. yec

Motor Gruplarına Üyelik

Bayadır giremedim foruma kaçırdım. Kawa'ya ne oldu ? Yerine ne geldi ? :D Bende makineyi vereceğim cumartesi. ÇAMOD toplantılarına katılmıştım 2021'de. Bir organizasyonda ortada bıraktılar beni. Bir daha da katılmadım. Tabi başkanı falan farklıydı o zamanlar. Pek iyi bir anım yok benim...
  8. yec

Motor Gruplarına Üyelik

Bir ara Çanakkale buluşması organize edecektik. :D
  9. yec

Ikinci elde Tracer 7 mi Tracer 700 mu?

V-Strom 650 XT ABS 2022 25bin km civarı 400-450 arasına tercih edilir diye düşünüyorum. Ama sanıyorum illa tracer olacak. O yüzden düşük km, yüksek model tercih ederdim ben olsam.
  10. yec

Erdek motofest ana konusu neden yok?

3-5 Temmuz Bayramiç Motosiklet festivali var. Haberiniz olsun. :)
  11. yec

Hornet 750 - NX 500 ?

Genel olarak naked motoru uzun yol için tavsiye etmem. :D
  12. yec

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Bunun değişkeni çok bence ya. Yolun uzunluğunu belirlemede en etkili olan havanın durumu bana göre. Rüzgarlı bir günde 150 km yolun bitmediği de oluyor, serin ve rüzgarsız bir günde yolun nasıl bittiğini anlamadığım da oluyor.
  13. yec

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Ayrıca yuvarlak far var iki hondada.
  14. yec

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

Bugün de bir şeyler öğrendik.(y)
  15. yec

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Seneye 250likleri 400 binden almaya hazır mısınız ?
  16. yec

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

Ulan hadi ufak tefek işlerimizi halledelim de, bunu da halledebilir miyiz acaba ? Zorla usta yapacaklar milleti. :)
  17. yec

motomax indirimi hakkinda

Benim malzemeler de dün eksiksiz teslim edildi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  18. yec

Motosiklet Büyütme Tavsiyesi

Alınmasına alınır, ama hepimizin aklındaki soru : Satılır mı ?
  19. yec

motomax indirimi hakkinda

Bir eldiven bir bel koruma sipariş ettim, biri yola çıkmış ama hangisi belli değil. :) Sanıyorum biri iptal olacak.
  20. yec

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Afiyet olsun köfteciler.

Yeni mesajlar