Arama sonuçlarınız

1. yec

Kadın sürücü problemi

Bunu kadın erkek diye ayırmanın manası yok. Benim diyen erkek sürücüyü cebinden çıkaracak kadınlar var, tamamen tecrübe işi bunlar.
  2. yec

Herkes haddini bilecek. 800.000 km ! Respect!!!!

Forumun gündemi, ülke gündeminden hızlı değişiyor. :D
  3. yec

Sym Sym Joymax 250i

2014 40 binde bir makineye niyetliyim ama, kroniği bakacak yerleri nelerdir, bilgi verebilecek var mı ?
  4. yec

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

V-strom candır, canandır. Öyledir yani. 😁
  5. yec

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Valla ben bir süre scootercı olacağım gibi duruyor. Evdeki hesaplar her zaman çarşıya uymuyor. :sneaky:
  6. yec

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Güzel olmuş ya. 4 aydır motorsuzum, canım çekiyor şöyle kısa mesafe gezmeleri. Neyse eli kulağında. :D Sabah çıktım işe gideyim diye. Araba -10 gösteriyor. Ön camın buzu 15 dakika çözülmedi. Yolu görecek kadar açıldığında çıktım yola. Motor olsaydı bile ama bu soğukta da çıkmazdım herhalde.
  7. yec

Xmax 300 2018 vs xmax 250 2022

Xmax300 ün aşağı yukarı 250 kadar gittiğini ve baya fazla yaktığını okumuştum diye hatırlıyorum. Düşük km ve yüksek model yılı olanı tercih ederdim ben olsam.
  8. yec

Avrupa’da Taht Değişmedi: Lider 2025’te de Koltuğunu Bırakmadı

Acaba nerede ne kadar satış yapılmış. Adetleri merak ediyorum.
  9. yec

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

Kymcolar da incelenebilir.
  10. yec

Haftalık temettü veren etfler hakkında fikirleriniz

Evet, sosyal medyada sıklıkla yıllık gelirinizin %10 kadar arabaya binin deniyor. Ama bizim için geçerli değil bu konu. Adamlarda enflasyon neredeyse sabit. Bizde yarın ne olacağı belli değil. Uzun vadeli, mümkünse düşük faizli borç her zaman iyidir bana göre. Borca girmeden, sadece biriktirerek...
  11. yec

Herkese iyi seneler & Mutlu Yıllar

Herkese istediği motora kavuşabildiği, sağlıklı bir yıl diliyorum.
  12. yec

Trafikte Öfke Kontrolü

Eskiden kaskın içinden falan söverdim falan, bazen el kol yapardım. Bir gün arabadayken eşim, 3 saniye sonra hayatımızda belki bir daha görmeyeceğimiz insanlara neden bu kadar sinirleniyorsun dedi. Çok mantıklı geldi. O zamandan beri trafikte insanlarla muhatap olmadan, el kol yapmadan...
  13. yec

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

İşte bunlar hep köfte yemeye gitmemekten. :D
  14. yec

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

https://www.hondamotopub.com/ii/HMJ/CB250R/2023/2 Ben buradan bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam. Çok zaman oldu haliyle.
  15. yec

Sıfır KM motosiklet dolandırıcılığı aman dikkat!

Ahahaha, bu benimde önüme düştü. Sıfır xmax'ta liste fiyatıyla 45 bin fark var arada. Ben de bakmıştım, sonra yetkili servis listesinde göremeyince vazgeçtim. @Nikkfurie
  16. yec

Viraj Öğrenmenin Altın Kuralları

Vay arkadaş, forumdaki sidik yarışı ne zaman bitecek acaba ? :D
  17. yec

Yılbaşına gelmeden özel bir tur

O zamana kadar motor işini çözersem ben de varım. Takipteyim.
  18. yec

22.Kasım.2025 - Çok şükür bugün de hımbıl olmadık. (400 km üstü rota içerir)

Canım çekti. Benim acilen bir motor almam lazım...
  19. yec

İlk vitesli motor sizce hangisi olmalı ?

Kimse V-strom yazmamış henüz, çaptan düşüyorsunuz millet.
  20. yec

Motoru 48 derece yatirabiliyorum daha iyisini yapabilen var mi ?

Olur. @espresso'nun xmax'ı alırım emaneten. :D

Yeni mesajlar