Arama sonuçlarınız

1. Routinues

Mont Bilmecesi

Olurum hocam niye olmıyım 😂 Bu forumdaki herkese yardımcı olurum ekipman konusunda hiç sorun değil aksine mutlu olurum.
  2. Routinues

Mont Bilmecesi

Tabii forum üzerinden iletişim sağlayabiliriz sorun yok. Arkadaşıma numaranızı veririm WhatsApp üzerinden konuşur anlaşırsınız sana elindeki modelleri vs. gösterir anlatır ona göre bir şey ayarlarsınız.
  3. Routinues

Mont Bilmecesi

@Lombardo Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız mont konusunda size yardımcı olabilirim. Almanya'da doğma büyüme bir arkadaşım vardı üniversite okumaya buraya Türk Alman Üniversitesine geldi ve üniyi bitirince geri dönmeyip burada bir ev tutup tek başına yaşamaya başladı. Buraya yerleşmeden önce...
  4. Routinues

nereye ilan verilmeli

Facebook grupları da bayağı etkili oluyor tavsiye ederim.
  5. Routinues

Kilit alırken neye dikkat edeceğiz?

Bu her üründe geçerli mi peki? Ben ilk defa sizden duydum bu zorunluluğu.
  6. Routinues

Neden olmasın hocam? Neden şaşırdınız?
  7. Routinues

Çalan her türlü çalar zaten bunun önüne geçemezsiniz bunlar sadece önlem ve caydırıcılık için kullanabilecegimiz şeyler. Ama nasıl olsa çalıyorlar zaten diye düşünüp de hiç önlem almayacak değiliz değil mi?
  8. Routinues

Ben bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. https://www.motoliz.com/urun/abus-8008-12ks120-granit-kombine-kilit Disk kilidinde pim kalınlığına zincir de ise zincirin malzemesine dikkat etmek lazım. Attığınız kilit çok ince 8mm'yi hemen kesebiliyorlar.
  9. Routinues

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

Yakın zamanda MT-25 almayı planlıyordum fakat son zamanlarda özellikle instagram ve youtube gibi mecralarda mt-25 3BİN km de yatak sardı vb. gibi bir sürü video ve başlık görüyorum açıkçası korkutmuyor değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Forumda MT-25'i olup da bu durumdan muzdarip...
  10. Routinues

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

11. Routinues

Motosiklet Buff Önerisi

Merhabalar. Halihazırda knmaster'ın hediye olarak verdiği bufflari kullanıyorum fakat bu bufflar uçlarından hep sökülüyor ve içeri doğru bükülme yapıyor. Bildiğiniz güzel, kaliteli, eğilme bükülme sökülme yapmayan bir buff var mı?
  12. Routinues

Double-D Bağlantı

Herkese merhabalar. Amazon üzerinden AGV K6S Mat Siyah kaskı sipariş geçmiştim, kask geçenlerde elime ulaştı fakat kafama takıp deneme fırsatım olmamıştı dün kaskı kafama taktım ve Double-D bağlantısını bağladığımda sanki birisi boğazımı sıkar gibi bir his yaşadım. Bunun başlıca sebebi gırtlak...
  13. Routinues

PPF KAPLAMA

Merhabalar. Yeni aldığım AGV K6S kaskıma kaplama yaptırmak istiyorum. İstanbul içi PPF kaplama yapan yer biliyor musunuz arkadaşlar?
  14. Routinues

AGV K6S vs HJC RPHA 12

Dün bizzat ataşehir mototaş bayisine gidip AGV K6S kaskını denedim ve sonra Kadıköy Hasanpaşaya geçip motoruma ve motospartan mağazalarına uğrayığ HJC RPHA 12'yi denedim. Bu iki kask arasında gidip geliyorum ve aşırı kararsız bir insan olmam yüzünden hala hangi kaskı almam gerektiğine karar...
  15. Routinues

Aksiyon Kamerası Önerisi

Arkadaşlar kafamda 3 tane model var. Bunlardan birincisi DJI Osmo Action 4 Adventure Combo paket, ikincisi Insta360 Ace Pro, üçüncüsü ise GoPro Hero 12. Siz olsanız hangi kamerayı alırdınız ve neden? İnternette biraz araştırma yaptıktan ve inceleme videosu izledikten sonra DJI Osmo Action 4...
  16. Routinues

Hangi Radyatör Soğutma Sıvısını Tavsiye Edersiniz

CFMOTO 250 SR model motosiklet için hangi soğutma sıvısını tavsiye edersiniz? Malum önümüz yaz, kış ve sonbahar aylarında bile sıcaklık 90'dan aşağıya kolay kolay düşmüyor bu motorda ne kadar kaliteli sıvı kullanıp düşürürsek kâr gözüyle bakıyorum.
  17. Routinues

Siz Olsanız Hangi Ekipman Setini Dizerdiniz?

Herkese selam :king: Malum yaz sezonu açılmış vaziyette bende ilk motosikletini alan bir kardeşiniz olarak baştan aşağıya sıfırdan bir ekipman dizerek ilk yaz sezonuma girmek istiyorum. Motosiklette ekipman işine her zaman ekstra önem vermişimdir motora binsem de binmesem de. Bu yüzden bütçem...
  18. Routinues

Güneş Vizörü Kaskın Katmanından Eksiltir mi?

İçerisinde kendiliğinden güneş vizörü olan kasklarda o güneş vizörünü içeriye koyabilmek için kaskın iç veya dış katmanından 1 katman feragat ettikleri şeklinde bir duyum aldım bu doğru mu?
  19. Routinues

10.000 TL ile 15.000 TL Arası Kask Tavsiyesi

Merhabalar. İlk motorum ve ilk kaskım olacak sizler ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz marka model konfor ve kullanım rahatlığı bakımından?