Arama sonuçlarınız

1. HernePeş

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

abi aslında sarhoşluktan kastım beynim milyona gelsin. Sarhoş olucağımı, dünü hatırlamayacağımı anladığım anda bırakıyorum. Şöyle söylim 50cl vodka benım tam sınırım, 1cl daha içersem sarhoş olurum.
  2. HernePeş

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

bunu sorma diye kendimi iyileştirdiğimi söyledim. Alımımla ilgili fotoğraf paylaşmak istiyorum hangi linkten yapabilirim yardımcı olur musun abi ?
  3. HernePeş

Kuzenimin düğününde damat tarafı kavga çıkarmıştı, yanlışıkla babama da vurmuşlardı. Bende dayanamadım turn a vida 'mla girdim araya. Büyüklerini y4r4ladım. Ondan sonrasını ameliyattan sonra hatırlıyorum :D @Muzaffer Topal turn a vida kelimesini kafana kazı abi, belki Bağcılar,Şirinevler /...
  4. HernePeş

evet bu bilgiyi biliyodum fakat diğerlerini bilmıyodum. Genelde 2 3 tane de jelibon atıyorum. Sözde şekerden dolayı daha çok kafa yapıyomuş. Teşekkürler bilgi için abi.
  5. HernePeş

doğuştan Kalp Delik. 1 Yaşında Ağır Şeker hastalığı, 7 yaşında şeker koması 9 yaşında araba çarpması sonucu 42 metre sürünme 19 yaşımda vücuduma 3 kurşun Burda söylediğim için morali bozulacak hiç bi düşmanım yok fakat söyleyeyim gene de: 19 yaşıdman sonra hep ölümcül antrenmanlar yaparak...
  6. HernePeş

eski nickimi bilmem ama, 19 yaşıma kadar doktorlar tarafından 4 kez öldü teşhisi konulan 22 yaşında genç bir kardeşinizim. O yüzden sen beni çok araştırma, kaldıramazsın. Muzo abi :)
  7. HernePeş

abi aslında Tomy abilik mevzu yok ki :D o mevzuyu çoktan kafasında bitirmiş durumda. Muzo abi şuanda kendi kendine millete laf sallayıp kendine eğlence arayış durumunda. Kimse cevap vermese sonda: 'verecek cevabınıızzz daa mııı yokkkk ulaaann buu kadarrr erkekksinizzzz sizz yaşlılar lla da...
  8. HernePeş

Direksiyon sınavındaki saçmalık

bir dahaki sınav ücreti için harç harici bir kuruş para verme. Ben arabada kaldığımda öyle yapmıştım. Eksik dersten dolayı kaldım dedim. Mırın kırın edince Kürt damarı tuttu. Harç harici 1 kuruş vermedim :)
  9. HernePeş

selamlar, alkolü çok tüketmiyorum. Ayda bir kez sek olmak üzere; viski, rakı ve vodka içiyorum. Cin ve Tekila hiç denemedim. Vodka veya Viski kadar sert ve direk kafayı sarhoş ediyor mu ? yani daha sert bişey arıyorum beni çarpıcak, Migrostan veya tekelden alıcağım türden bişeyler.
  10. HernePeş

yukarıda Birkan abi çok güzel bir teklifte bulunmuş. Buna yanıt verip 'kabul ediyorum' veya 'hayır kabul etmiyorum' demek yerine o senı bulacak olan adama yöneliyosan açık ara Birkan abinin yaptığı buluşma görüşme gerekse birbirinize girme teklifinden kaçınıyosun demektir. Yani Muzo abi...
  11. HernePeş

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

almış vermiş kabul etmiş. Bütün içtenliğiyle mesaj yollamış. Vardır bi düzenek.
  12. HernePeş

yok be abi bende hondacıyım çok severim vallahi. bu yazdıklarını @Osm@n emmim yazsaydı; Kocaman olan sadece Yüreğim değil derdim.
  13. HernePeş

olsun Muzaffer abi, ben seni tanıdıkça Honda'dan uzaklaştım. KTM ye yöneldim. İyi Ki varsın Muzo abi.
  14. HernePeş

ktm duke 390 alınır mı?

geçen sene buz gibi rüzgar esen havada iki otobüsün arasından bi anda çıkınca feleğim şaşmıştı. Ama gene de o türbülanstan çıktığım için gurur duydum :D . Bazen kötü durumları iyiye düşünmek çok iyi geliyo :)
  15. HernePeş

ktm duke 390 alınır mı?

tam tersi arada o hisse katlanmak iyi geliyo insana, mücadele veriyomuşcasına sürmek insana 'ulan şu sorun sıkıntıda bile ne sürdüm anasını yaw' hissiyatı verir :D
  16. HernePeş

ktm duke 390 alınır mı?

valla @Belentepe üstadımla da konuştuk, kafamda da dönüyodu zaten. Duke390ı netleştirdim kafamda. Senede 2 3 kez çıkacağım uzun yok beni yormaz. Almadan önce temiz servis araştırması da yaptım mı, gerisi can sağlığı
  17. HernePeş

ktm duke 390 alınır mı?

konum açıcam, rüzgar nerden iterse ordan giderim üstadım. Ezbere yolu bilmiyorum. orası öyle tabi de işte, gel gör ki o güzel hayali kursakta üzülüyoruz, kurmasak ta. Bari kendimizi biraz anlık mutlu edelim.
  18. HernePeş

ktm duke 390 alınır mı?

Konuyu hortlatıyorum, Özellikle kullanıcıları ve diğer üstadlarıma sesleniyorum. Allahın izniyle 3 4 aya komple borçlarımı bitiriyorum. Keyifçiyim. Yani; Yeri gelir caddede boş boş gazlar keyfime bakarım, yeri gelir nadir de olsa Bileciğe giderim, Yeri gelir çok nadir Tekirdağa giderim. Toplam...
  19. HernePeş

hocam orda şaka yaptım, umarım yanlış anlamamışsındır :)
  20. HernePeş

öncelikle sakin ol, şimdi yavaşça elindeki o suç aletini yerine bırak.