Arama sonuçlarınız

1. zebercet

İlk Motor Olarak İkinci El Motosiklet Alma Stresi

Dostlar selamlar, 2 Aydır aklımda olan motor alma eylemi için, sürücü kursuna yazıldım, ekipmanlarımın bir kısmını aldım(mont, eldiven, dizlik), elde kalan bütçeye biraz borçla ikinci el motosiklet piyasasına daha rahat bir şekilde bakıyorum. Ehliyet için de muhtemelen 20 gün içerisinde sınav...
  2. zebercet

Amerika'dan istediğiniz ekipmanı getirmek

Arkadaşlar selamlar, Kuzenim California'da öğrenci, ailesine yük olmamak adına uçak bileti masrafının bir kısmını kendisi karşılamak istiyor. Aralık ayının 20'si gibi İstanbul'a gelecek. İstediğiniz ekipmanı daha ucuza belirli bir komisyon karşılığında sizin için alabilir, getirebiliriz. Örnek...
  3. zebercet

En İyi Fiyat/Performans'a Sahip 150cc'lik Motor

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, bir kaç zamandır başlangıç için 150cc'lik motosikletler hakkında araştırma yapıyordum. En son RKS Titanic 150-S de karar kılmıştım lakin bugün Kuba CR1-S'in fiyatını duyana kadar... Nakitte 5000 TL'e kadar indirim yapılabilir diye tahmin ediyorum, bu miktar...
  4. zebercet

Sürücü Kursu Sorunu

Merhabalar, yaşım 20 A2 ehliyet almayı düşünüyorum. Daha öncesinde B sınıfı ehliyetimi almıştım, öncesinde ehliyetimi aldığım yere gittim. Bana verdiği fiyat 900 TL ve direksiyon sınav parası içinde. Ancak şöyle bir sorun var ki, sonrasında gittiğim yerlerde dahil, sürekli sorulan "motor...
  5. zebercet

Başlangıç seviyesi için Scooter ve Ekipman önerisi

Arkadaşlar selamlar, Aranıza yeni katıldım. Aklımda uzun zamandır motor almak var, şehir içi kısa mesafeli işlerimi(spora gidip gelmek vs.) halletmek için. Henüz ehliyet almadım, yaşım 21. B sınıfı sürücü ehliyetim var ve A2 ehliyetini almayı düşünüyorum. Motor olarak ilk başlarda pcx 125...

Yeni mesajlar