Arama sonuçlarınız

1. T

Cb250r Katlanır yada Spor plaka

merhabalar bu motoru kullanan arkadaşlar motoru delmeden katlanır yada spor plaka nasıl yapabiliriz internette tek bir ürün bulabildim oda 1900tl yaklaşık arkadaşım duke için 300tlye halletti bu kadar para vermeden yapabileceğim bir yol var mı...
  2. T

motorda acemiyim ne yapmaliyim

kg ile alakası yok ki sen motoru sırtında taşımıyorsun o seni taşıyor oturuncada ağırlığın pek bir önemi yok
  3. T

1000km oldu Bakım Lazım mı

Honda cb250r 2024 model 1754510015 hiç bilmediğim için sordum tanıdıktı bu fiyatı çeken ayar falanda yapılacak dedi kendim nasıl yapacağım 1754510097 orta sehpa yok motorumda nasıl yapacağım bu işlemi
  4. T

1000km oldu Bakım Lazım mı

2200de aldığım motor 3200e geldi ne bakım ypatırmalıyım ilk aklıma gelen zincirin temizlik tekrar yağlanmasına 500tl fiyat çektiler fiyat algım olmadığından bilmiyorum ama yüksek ihtimal ypatıracağım önceki sahibi 2.1lt yakarken ben 3.3 altı göremedim belki zincirin etkisi vardır bilmiyorum
  5. T

CB250R Boştayken Kendi Kendine Bire Atıyor

saçmalaması sorun zaten önüme aniden atlayan araba sonrası 80den 0 kadar yavaşladım gece gece kadın sürücü yola atladı vites düşürecek zamanımda yoktu 1753654392 debriyaj ayarını yapamadık dönmedi bir türlüde denk gelemdi pense ile falan yapmak zincir bakımım geldi 900km oldu yapmayalı motorda...
  6. T

çok sert yapmaktanda çekiniyordum ama şu 2den boşa düşmesi ve 4te durup bi anda düşürmek istediğimde göstergenin kafayı yiyip boştan 1e inmemesi gibi vitesin saçma kalması yüzünden 1 saat önce motoru 2de kaldırdım ışıklarda korna yiyerek devam edince gösterge kendine geldi
  7. T

bende cb250r kullanıyorum dediğiniz durumu bir kere yolda 2de giderken gazı bıraktığımda kendi kendine boşa düşmeyide yaşadım birde bi anda o viteste durup mesela 4 vitesi 1 düşürüp kalkmak istediğimde vites göstergesi kafayı yiyip viteslerde geçmiyor aradada boştan 1e atılmıyor çözemedim zaten...
  8. T

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Onlar devlet eliyle destekleniyor normalde telefonlarda olmayan taksit ve vergi indirimi (yanlis biliyo olabilirim vergi isini) oluyor ama kampanya vb ile zaten bunlar var(taksit ve fiyat avantaji) ama vavacars vb gibi motosiklet hali olabilir motosiklet magazalarinin kurumsali gibi
  9. T

125 cc sigorta ücreti

Bende kaskodada sigortadada tek teklif vardi
  10. T

125 cc sigorta ücreti

Kaza yok hatta hasarsizlik indirimide vardi il istanbul tek bi sigorta sirketi cikti baskada yoktu noterde sok etti mecburda yaptim
  11. T

125 cc sigorta ücreti

Cb250r 2024 modele 17k sigorta odedim kaskoda 30k cikiyor
  12. T

Kaza Sonrası Takılan Platin

Ben birdaha ameliyat surecine girmek istemezdim her zaman riskler var ama doktorun dedigi olursada hem psikolojik hemde fiziksel olarak cok zarar gorursunuz iyice düşünün benim her sabah kolum katur kutur sesler esliginde zorlanarak aciliyor agir kaldirinca hala sizliyor 5 yil gecmesine ragmen...
  13. T

Kaza Sonrası Takılan Platin

Ben civilerimle mutluyum bi zararlarini gormedim babamdada dirsekte platin var doktor cikarirsak bidaha kirilirsa toparlayamayiz kalsin demisti onunkide duruyor oda bir zararini gormedi
  14. T

Honda Cb250r vs Ktm Duke 250

Ayni soruda kalip cb aldim memnunum arkadasimdada duke var onuda kullandim daha torklu abs kapatmasi vs ile ekrani vs daha teknolojik ama ikinci el piyasasi yok hondada az yakiyor yine guzel gidiyor
  15. T

Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

Ben hondanin istanbuldaki en buyuk bayilerinden birinde dolandirilma olarak yasadim bu olayi faturada yazmiyordu elden verilen tutar (arac fiyati faha dusukmus) dava edip faiziyle aldim hakkini yedirmesin kimse
  16. T

Mt 25 Vs duke 250

Cb250rda bakabilirsin 2.1lt yakiyor ortalama dukeda arkadasim agresif kullanimda 4.2 yakiyor yan yana yuruyebiliyoruz duke daha torklu selesi daha rahat cbninde sesi daha tok daha az yakiyor
  17. T

Kask Önerisi

Hocam bana birde uygun fiyatli intercom onerebilirmisiniz kask gercekten guzelmis rapid 2 alacaktim idarelik ama 5800e bunu gorunce idarelik almayayim dedim
  18. T

Kask Önerisi

Stream 2 parlak siyah aldim hocam bugun
  19. T

Kask Önerisi

Memnun musunuz hocam yeterince hava aliyormu

Yeni mesajlar