Arama sonuçlarınız

1. Expelcion

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Herkese hayırlı bayramlar, Scooter kullanıcısıyım yazın hem şehir içinde hemde şehirler arası yolculukta kullanabileceğim, fazlasıyla hava alan beni bunaltmayacak bir yazlık mont arıyorum arkadaşlar. Bütçe olarak en fazla 4.500tl ye kadar çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
  2. Expelcion

A2 Ehliyet Maxi Scooter önerisi 🚨

Merhaba arkadaşlar, A2 ehliyetle kullanılabilecek en güçlü Scooter tavsiyelerinizi alabilir miyim? CC önemli değil beygir geçmesin diyen var başka şeyler diyen var, kafam karıştı işin açıkçası. Rahatça şehir dışı yolculukta yapabileceğim güçlü bir scooter önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar
  3. Expelcion

DİNK R 150 aksesuarları (Çanta, konfor sele, elcik vb.) nerede bulabilirim ?

Yetkili servise sorma fırsatım daha olmadı soracağım. Az olan şey değersizde olsa fiyatı uçuyor :D
  4. Expelcion

DİNK R 150 aksesuarları (Çanta, konfor sele, elcik vb.) nerede bulabilirim ?

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 2 ay önce Kymco dink r 150 aldım motosikletimden çok memnunum ama aksesuarları mevcut mudur veya nerede satılır bu konuda desteğe ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
  5. Expelcion

Scooter tavsiyesi 🚨

Öncellikle herkese merhaba, İlk motorumu alacağım, çok fazla bütçem yok maksimum 150bin TL.Sorun şu ki motorumu taksitle almak zorundayım.Japon istiyordum herkes gibi ama malûm fiyatlar hem çok pahalı hem taksit seçenekleri olmuyor genellikle. Mecburen diğer seçeneklere yöneliyorum aralarında...