Arama sonuçlarınız

1. umuterdogdu

Acemi yapımı mono kapak yarıda kaldı

Merhaba abilerim cbr 125 e mono kapak bulamadım dedim ben yapaarım bunu dedim mukavvadan kalıp yaptım :) peki ben bunu cam elyaf la nasıl yapcam ne alıcam neyle yapıştrcam ;) :pl: fiber glass ın uygulama aşaması ve malzeme listesını verırsenız çok sevınırım sizden haber bekliyorum:))
  2. umuterdogdu

Yagmurdan yagmurluksuz nasil korunurum

Abilerim ablalarim suan elimde tek ulasim araci olarak motor var araba elimde yok cumadan sonra yagmur bitsede adapazari bolgesinde yagmur devam edicek cumaya kadar benim okulda 10 km uzaklikta bana aksam lisesi oldugu icin malesef servis yok otobanda yeni acildigi icinde otobus yok :D...
  3. umuterdogdu

Cbr 125 egsoz patlamasi 2015

Cbr 125 sahibiyim abilerim ara sira oluyordu ama bugun isikta dururken pat etti boyle motoristop etti calisti gibi oldy motor daha simdi 3300 km de 4000 bakimina istanbula goturucegim bunuda soylucem ama neden oyle yapiyor bilginiz varmi abilerim
  4. umuterdogdu

Motosiklet için takım ve kilit alıcagım yardım edebilirmisiniz :)

Merhaba abilerim ablalarım :) n11 den vericeğim sipariş deki malzemeler bunlar :) fiyatını uçuk bulduğunuz bişey varsa belirtirseniz yada sunu alıcagına sunu al diyeceğiniz :) beklerim yorumlarınızı siparişi vermedim fikirlerinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum Toplam tutar 130 Tl...
  5. umuterdogdu

Yağmurluk

Bu yagmurlugu almayi dusunuyorum ama iki parca yagmurlugu alma niyetim ise okula motorla gidicegim icin islanmamak peki bunu kulllanan varmi aranizda iki parca olmasi avantajmi olur dezavantajmi olur ? Yoksa tulummu bakmaliyim :) okula cantayla gidicegim
  6. umuterdogdu

Cbr 125 hava basinci ?

100-80 -17 52 p 130-70-17 62p Irc lastikler fabrika cikisi simdi arka lastigime 7 lik galiba civi girdi yarin fitil attiricagim :) nazar galiba on ve arkanin havasi kac olmasi lazim suan arka teker hava kaciriyor motor cbr 125 artcili cok kullanmicam okullar basliyor :) tek gidip...
  7. umuterdogdu

MTS ALARMLI DİSK KİLİDİ sizce hangisi motosella

http://www.motosella.com/mts-lk603-alarmli-disk-kilidi-cinko-1 bu kilit 42,5 tl ye geliyor http://www.motosella.com/mts-lk303-alarmli-disk-kilidi-celik bu ise 50 tl ye geliyor bu kilidin amacı sımdı ben acıköğretim okuyorum mesleki acık otoparklı bir okula gidiceğim ama yınede...
  8. umuterdogdu

Motosikletin calinmasiyla alakali tehdit

Şimdi 5 dk once aradi nurtepede oturuyormussun beyaz hondan varmis dedi ee dedim var karsimda duruyo onu ya sat yada calalim dedi bende dedim :©} bidsha nurtepede gorucenmiki calasin filan cart curt telefon mumarasi bende var simdi kaydettim dava acabilirmiyim yada suc...
  9. umuterdogdu

Motosiklet için vakumlu dijital kamera tutucağı

Merhaba abilerim kardeşlerim şimdi internette gördüm bunun aynısının turkiyede satılıanı varmı ? Dijital kameraya girermi bide o vida dijital kamerayı baglıcam onuda depoya kısa kısa videolar cekıcegım amacım youtubeye atmak degıl bı nebze olsun kaza anında kendımı korumak 10...
  10. umuterdogdu

Arka lastiğe giren girene( bakarmısınız bi :)=

Selamın aleykum öncelikle hayırlı ve iyi gazlamalı hafta sonu diliyorum abilerim kardeşlerim :D ama yarın pazartesi onuda söylim :P :pale::salut: Motorumun lastikleri irc denilen fabrika lastiği geçen gün tekirdağ tarafına gidicektim atladım sabah hazılandım ehliyetimide cuma günü...
  11. umuterdogdu

Cbr 125 İRC Motorun k.ç atması

Cbr 125 irc lastıkleri mevcut bugun sakaryanın hendek ilçesine çıktım mala almaya hastanenın onunden döndüm 1 den 9k devire geldim sonra 2 ye atarken attım ara gazda verdim ama yol saga dogru azıcık eğimi var bende yardırdım tam boyle egımın ortasında motorun arka tekeri...
  12. umuterdogdu

Cbr 125 Arka disk Balata ne almalıyım ?

Cbr 125 R arka balatayı değiştirmeyi düşünüyorum şimdi sürdüm frene başıyorum bildiğiniz havalı korna sesi çıkartıyor galiba öldü artık :'( İnternette baktım ebc var tuhaf tuhaf markalar var bu motorun ustundekı orjınaller ney birde balatayı değiştirsem garanti kapsamı dısına cıkarmı ...
  13. umuterdogdu

Motorun balatasina mazot geldi

Abilerim simdi motoru zincirini temizledim :) iyi guzelde :'( arka frenim tutmuyor sanirsan diske mazot geldi :'( nasil olcak :'( ya nasil gidicek :'( zamanla gecermi basinca yavasliyor kokluyorum freni ama :'( malesef durmuyor sadece yavaslatiyor yavas yavas
  14. umuterdogdu

Motordaki özellik ne :)

Bu vıdeodakı r1 ın yaptığı şey ne :) motor normalde yerle olması gerekıyor vırajda hakımıyet kaybedıyor ama nasıl topluyor kendını
  15. umuterdogdu

cbr 125 zincir ayarı

Zincirimi honda bayisine gittiğimde 200 km iken düzeltildi nedeni ise aldıgım yer duzgun yapmamıs ıkı tarafında ayarı aynı degılmiş buyuzden sallanıyormus cok düzeltildi 200 uncu km de daha ellenmedı zıncır ama aklıma takıldı ilkkez zinciri duzeltılen bır zıncır ıcın sonu...
  16. umuterdogdu

2015 YILLARI TRAFİK HAÇLARI ve EHLİYET KART ÜCRETLERİ

Abilerim şimdi bi abi forumda harç yatırmış 350 tl internette yazıyor 127 tl motor için şimdi abiyimi yanlış anladım yoksa hangısı dogru bılen varsa motosiklet ehliyetini nasıl cıkartıcagımı yazabilirmi ehliyet dosyamı elıme aldıgımı varsayarsak suan hazır ıstanbulda malesef
  17. umuterdogdu

Eşşek arısı

eşşek arılarından yada arılardan kurtulmanın bı yontemı varmı ınternettemı ne gordum sankı pet sıseye bısey koyuyorlar fılan ıcıne gırıyorlar bılen duyan varmı hatta suan bı tane evde var kayboldu nasıl uyucam bılmıyom :'(
  18. umuterdogdu

Bizim buralar ve köpegim - tavuklarım

Bu köpeğim (ATEŞ) Bu da Civcilerim ve annesi (isimsiz bunlar :queen: Buda prens ve kadınları (beyaz olan Horoz Sabah ötmese iyi horoz aslında:'( ) Buda köyümüzden bi gece ay'ın görünümü : Buda halamın köyü evinin önü aramız 20 km : Buda geçen hafta alabalık avına...
  19. umuterdogdu

Ehliyet çıkarma sorunsalı

Şimdi ben istanbuldan sakaryaya taşındım gibi bişey ara sıra istanbula gidicem ama bu aralar değil :) Araba ehliyeti ve motosiklet ehliyetinden geçtim 10 gun gıbı bi sürede geçti bugun aradım bugun yada yarın sertıfıka gelır dosyanız hazırlanır dedı dosyayı bana yollucklar sıkıntı...
  20. umuterdogdu

Açıköğretim nakil ( aöl okuyanlar lütfen içeri

Selamın aleykum abilerim hayırlı geceler yada kardeşlerim veyahut ablalarım :D şimdi ben oncekı dönem istanbulda okuyordum açık öğretimi mesleki olarak bu sene mesleki açıköğretimden 3 e geçtim bu lise 3 u okumam ıcınde suan oldugum yer sakarya hendekteyım burda okumam lazım...

Yeni mesajlar