Arama sonuçlarınız

1. Hubalahubhub

98'lik Hamide Ninemiz ve Motor Aşkı

Motor aşkı 7den - 70 e değil 98 e kadar gider, yaşasın özgür ruhlar.. :bestmt::cat:
  2. Hubalahubhub

Tek tekerlekli motosiklet olur mu?

Yorumlarınız neler? Tek tekerlikli motosiklet olur mu? :bounce:
  3. Hubalahubhub

Motosiklet direksiyon sinavi, yersen!

Merhaba arkadaslar son iki sene motosiklet direksiyon sinavina giripte ecel terleri doken arkadaslara gelsin..Zamaninda bu kadar mi zor!du direksiyon sinavi merak ettim? https://www.youtube.com/watch?v=KtQEk8U2TZ0
  4. Hubalahubhub

Yamaha magaza acilisa ozel ikinci acilis etkinligi ?

Merhaba arkadaslar motosiklet.net ana sayfa da asagida paylasacagim linkte yer alan bayi acilisi ile ilgili bir haber yer aliyor. Simdi bunda ne var diyebilirsinjz hatta reklam mi yapiyorsun da diyebilirsiniz ama farkedeniniz var mi bilmiyorum bu bayi onceden acilmamis miydi? Motosiklet ile...
  5. Hubalahubhub

TUIK verilerine gore motosiklet oranlari

Az once ntv de denk geldim arkadaslar, motosiklet yil itibariyle Turkiye'de %61 Istanbul'da %136 artmis. Ocak ayi TUIK verileri ile ilgili haberin linkini de paylasiyorum. Bu konudaki dusunceleriniz nelerdir? Sigorta, fiyatlar derken bu oranlar ne anlama gelmektedir? Dusuncelerinizi paylasabilir...
  6. Hubalahubhub

Motosikletin bir gunluk masrafi.

Merhaba, son zamanlarda ulasim ile ilgili yapilan haberlerin iceriginde motosikletler hakkinda kullanilan su ifade ne kadar gercegi yansitiyor yorum sizin, motosiklet ile Istanbul'da evden ise isten eve gitmenin maliyeti gunluk 128 liradir. Sizlerin gunluk masraflariniz ne kadar?

Yeni mesajlar