Arama sonuçlarınız

1. avici

6. Viteste Motosiklet Kaldırmak (VİDEO)

https://www.facebook.com/781798708507882/videos/1001103996577351/
  2. avici

Sissy bar sorunu

Arkadaşlar merhaba, Kuba sl200 motosiklet kullanıyorum, hazır satılan sissy bar çok kaba olduğu için kendim yaptırmak istedim. Falcon freedom'un sissy barı gibi nazik bişey olsun istiyorum fakat, demirci demirci dolaştım kimse yapmak istemiyor. Başka sissy barlar uyar mı onuda bilmiyorum. Ne...
  3. avici

Benzin alırken hangi firmayı tercih ediyorsunuz?

Arkadaşlar hangi firmanın benzinini daha verimli buluyorsunuz? Çoğunluğa göre tercihimi yapıcam, diğer arkadaşlarda fikir edinecektir. Teşekkürler.
  4. avici

Uzun yol için en uygun en ucuz motor?

Arkadaşlar merhaba, Hali hazırda superlight 200 kullanmaktayım fakat senede 4 kere kocaelinden antalyaya gitmek durumundayım. Bu zamana kadar otobüsle yada uçakla gittim ancak motosiklet ile gitmek istiyorum bundan sonra. Bana olabilecek en uygun fiyata 250 cc yolda bırakmayacak motosiklet...
  5. avici

Aşk böyle bişey ( VİDEO )

https://video-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xfl1/v/t42.1790-2/11971221_993849763969441_327763667_n.mp4?efg=eyJybHIiOjU1OCwicmxhIjo1MTJ9&rl=558&vabr=310&oh=416dc9be77dc2377ef64c14a6a5c7164&oe=55F85FF3
  6. avici

Motosiklet hırsızlarına karşı akıl almaz icadım

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Başlık her nekadar mizahi olsada aklıma gelen buluş(hehe) bence gayet mantıklı. Şimdi şöyleki; Motosiklete monte edilen bir cihaz düşünün, yükseklik sensörü ve mesafe sönsörü işlevi gören. Motosiklet yerden 10 cm yükseldiğinde veya 20 cm tekerleri...
  7. avici

YAZ KIŞ Motosiklet kullananlar?

Arkadaşlar merhaba bende bu yaz motorumu aldım ve yaz kış kullanmak istiyorum. İkinci motorum olduğu için pek terübem yok. Kışında motosiklet kullanan arkadaşlar ne gibi önlemler alıyor acaba? Ne gibi sorunlarla karşılaşıyorlar?
  8. avici

Ekipmanları aldım sonunda (RESİMLİ)

KASK: MT revenge, sharp 5 yıldız + snell,doc testinden geçmiş. 255 TL DİZLİK: Scoyco 65 TL ELDİVEN: Scoyco mevsimlik eldiven 59 TL MONT: DAİNESE KİRİSHİMA 1050 TL BOT: ÜZERİNDE REGAL RAPTOR YAZAN 80 TLLİK ŞUNA BENZER BİR DERİ BOT Arkadaşlar nasıl sizce? yorumlarınızı bekliyorum...
  9. avici

Bu kask nasıl? /RESİMLİ/

MT revenge kaskın adı arkadaşlar, sharp 5 yıldız almış ve şuan fiyatı 250 tl. Benim asıl merak ettiğim konu ise bu bir race kask mı? Yani ben bu kaska siyah vizör takıp kuba superlight 200 ile kullanıcam sırıtırmı acaba? Şuradan ayrınlı resimlerini görebilirsiniz...
  10. avici

SORUNSUZ ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ MOTOSİKLET SİTELERİ

Arkadaşlar merhaba, Alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız yerli/yabancı siteleri buraya yazarsanız, birçok arkadaş ve bende dahil olmak üzere faydalanmış oluruz. Teşekkürler.
  11. avici

Cruiser tarzına uygun kask önerisi

Shark raw bulamadığım için, bell rogue'de hoşuma gitmediği için bir kask bulamadım sayın arkadaşlar ve çareyi sizden yardım istemekte buldum. Kask olmadığı için motor yatıyor bir haftadır. Motor: sl200 bütçe: 1000 lira önerilerinizi bekliyorum.
  12. avici

SHARK raw ( ALINIK )

Arkadaşlar kusura bakmayın böyle bişey yaptığım için ama, türkiyede hiç bir yerde bulamıyorum bu kasktan. Yurt dışından da getirtmek istemiyorum.(güvenemiyorum bohta çıkabilir) Eğer satmak isteyen varsa mat veya dual black modelinin M bedeninden bir dal alırım. Saygılar..
  13. avici

Yarın ehliyet sınavı olanlar buraya

Bu konu altından bilgi paylaşımı yapabiliriz diye düşünüyorum. Birde en son çıkmış a2 ehliyet sınav sorularını nereden bulabiliriz ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ---------- soruları buldum fakat eski mütredat yeni müfredat yazıyor, bu ne...
  14. avici

Kışın motosiklet fiyatları düşer mi?

Arkadaşlar merhaba, Kuba superlight 200 alacağım kısmetse, parayıda denkleştirdik. Para hazır değilken ne motorlar bağıra bağıra gitti gözümün önünde şimdide kafama yatan bir makine bulamıyorum. Bulduklarımda yamuk yaptı bana. Sadede gelecek olursak, kuba başlığındaki arkadaşlar bu makinenin...
  15. avici

Türkiyedeki haysiyetsiz insanlar. ( MOTOT ALIMI )

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Dişimden tırnağımdan arttırıp aylarca bekleyip paramı biriktirdim, aylarca ilgilendiğim motorun sahibindendeki ilanlarını takip ederek ezberlemiştim zaten. Paramın tamam olduğu gün bir bir gözüme kestirdiğim ilanları aramaya başladım. Bir tanesiyle motoru nerde...
  16. avici

SHARK RAW hakkında bir soru

Arkadaşlar bu kasktan sadece bir yerde buldum istediğim modelini oda S beden. Benim kafa ölçüm 57 yani m ye tekabül ediyor. S ise 55-56 diye geçiyor sizce bu kaskı alsam çok sıkarmı?
  17. avici

İstanbuldan motor hakkında yardımcı olacak biri varmı?

Arkadaşlar merhaba, ben gebzede oturuyorum ve beylikdüzünden bir motor alıcam fakat ordan buraya kadar getirecek tecrübe yok. Yani istanbuldan gebzeye sürerek getirecek bir arkadaş lazım. Yol parasını yemeğini ısmarlarım. Yardımcı olursanız çok sevirim.

Yeni mesajlar