Arama sonuçlarınız

1. avici

Motosiklet kullanmak için bahane aramak

Var böyle bişey, eminim her motor tutkunu illaki bir kere bile olsa yaşamıştır. Normal şartlarda öldürseler gitmeyeceği yerlere götürür adamı. En yakın örnek olarak gece 3'te izmitten sabiha gökçene gitmiştim thy'nin günlerdir iade etmediği 90 lirayı almak için. 90 lira bahane tabi, maksat...
  2. avici

Motosiklet uygunluk simülasyonu

Merhaba arkadaşlar belki bilenler vardır ancak ben yeni keşfetmiş olduğum için buradaki arkadaşlarında faydalanması açısından paylaşıyorum. Altta verdiğim sitede, çinli,amerikan,hintli,japon vs vs tüm marka model motosikletlerin oturuş pozisyonunu ve yükseklik vs gibi teknik bilgilerini...
  3. avici

PULSAR 200 RS hakkında görüşleriniz?

Abs koymuşsun, eh malzeme kalitende idare eder fakat, arkadaş bir motor bu kadar mı iğrenç tasarlanır ya. Görünüş olarak cbf bile bundan güzel bence. Siz ne düşünüyosunuz?
  4. avici

Satılık MT BLADE JOKER ***sharp 4 yıldız

Kaskı arkadaşım için almıştım ancak beğenmediği için satıyorum, bir kere 10 saniyeliğine takıldı sadece üzerinde toz dahil yoktur. Kutusu ve taşıma kılıfı faturası kitapçıkları herşeyiyle duruyor. 270 liraya almıştım, 200 liraya veriyorum S bedendir, güneş vizörü vardır. Resimler biraz kayık...
  5. avici

Az önce şahit olduğum kaza [RESİMLİ]

Hep duyuyoruz ama birebir şahit olunca çok daha dokunuyor insana. Tek şerit ana caddede 70-80 gibi olmaması gereken hıza çıkan arkadaş karşı yönden gelen araba sola sinyal vermeden dönmek isteyince frene asıldı ve haliyle motor kayınca araca önden girdiler. Belden aşşağımı hissetmiyorum diye...
  6. avici

Yaptığım ufak ekşınlar

- En soğuk havalarda çırılçıplak motosiklet kullanırım. - Yağmurlu havalarda motorun fabrika lastiklerini takıp virajlarda egzoz sürtene kadar yatarım. - Uzun yola çıkmadan önce 5 adet uyku ilacı içerim. - Geceleri çöp tenekelerinin yanında kesiciye girerim, kedi atlarsa karı gibi çığlık...
  7. avici

Motosiklet kiralama saçmalığı

Ben bugün bunu gördüm. 2 günlüğüne nc 750x veya muadili bir motosiklet lazım oldu, benim motosiklet uzun yolda çok rahatsız olduğu için. Gittik bi kaç yere; -Günlük 200 lira -Günlük 300 km sınırı, sonrası her kilometre için 75 krş :sunny: -Oluşabilecek hasarlar için kredi kartı açık provizyon...
  8. avici

Teknolojide son nokta; AKILLI KASK

İçerisinde interkom, dahili hoparlör, 2 arkada 2 önde olmak üzere 360 derece görüntü alabilen kamera. Arkadaki görüntüyü kaskın içindeki minik şeffaf ekran sayesinde görebilme, diğer şeffaf ekrandan müzik kontrol etme hız ve hava durumu görme arama yapma, arkadaki araç sizin ayarlayacağınız...
  9. avici

Kargoyu kapıya bırakıp giden kargocu

Artçı için eldiven dizlik ve mont almıştım, bugün kargo geldi. Kargocu apartmanda adımı bağırırken duydum, en üst katta oturuyorum ve "burası yukarı çıkarın" diye seslendim; "gel de al" diyip kargoyu apartmanın önüne bırakıp gitti. Arkasından koştum, ıslık falan çaldım gazlayıp gitti. Yakalasam...
  10. avici

Tuzlada kask alabileceğim mekan?

Mt yada ls2 satan bir yer var mı beyler acil lazım. yola çıkıcam ona göre.
  11. avici

Bayan için kask önerisi

Arkadaşlar merhaba, Arkadaşım için bir adet full face bayan kaskı almam gerekiyor. Kendisi pembe ağırlıklı istiyor ama olmasada olur kafasını ölçtük 53 çıkıyor kaç beden uygun olur. Bütçe malesef max 300 tl. Öneriniz varmı acaba?
  12. avici

KTM kullanıcıları bakabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, 9 bin liraya 2000 binde bir ktm rc200 alma durumu var ikinci motor olarak. Ktmlerin yedek parça fiyatları ne alemde? Servis ücretleri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.
  13. avici

Hitting the apex belgeseli

İzlemeyen varsa diye şeyettim, brad pitt'in yapımcılığını üstlendiği motosiklet tarihinde yapılmış en iyi belgesel bence. Motosiklet kullanan herkes izlemeli, simoncellinin ölümünde gözlerim doldu. Moto gp dünyasında dönen entrikalar, yarışçı nasıl olunur, yarış öncesi, yarış sırası, rossinin...
  14. avici

Motoru yıkadıktan sonra yanan arıza lambası?

Bugün motoru etraflıca yıkadım ve hiç yanmayan arıza lambası yandı. Hortumla yıkadım basınçlı su falan değildi, neden olmuş olabilir acaba? Motorda çalışmayan bir aksam yok ama yanıyor.
  15. avici

Çinli Motosiklete Japon Motoru Takmak

Sl200 için konuşuyorum, mesela V motor ile değiştirsek, ne kadar mümkün bu acaba? Aerodinamik olarak bir sorun yaşanır mı? Aslı astarını geçer, o paraya sıfır japon alırsın falan diyenler olacaktır, hepsini göze almış bulunuyorum. İşin üstatlarının bu konuda bir yorumu olur sanıyorum.
  16. avici

Dosya ve sertifika ücreti diye bişey varmı?

Arkadaşlar kuzenim geçen pazar direksiyon sınavına girdi kursu mesaj atmış; "sınavı geçtiniz dosya ve sertifika ücreti 50 tl ödeyerek dosyanızı alabilirsiniz" diye. Ben böyle bir tutar ödememiştim? Bilgisi olan varmı?
  17. avici

Bilerek Çarpıp Kaçan Kadın Sürücü

Az önce vuku buldu, neyseki içim buz gibi. Ana yolda 30-40 ile ilerlerken tali yoldan burnunu gösterdi aracın hanımefendi, kornaya uzunca bastım farketsin diye bilerek yandan çarptı çünkü ilk bastığımda durdurdu aracı uzun basınca tekrar gaz verdi araca, allahtan dizliğim vardı yoksa diz...
  18. avici

Bmw s1000xr başıma kaldı

Arkadaşlar mesele çok çok uzun ve belki inanmayanlarda olabilir diye konu açmakla açmamak arasında kaldım ama heyecan dan gecenin bu saatinde tüm arkadaşları aradım anlattım yerimde duramıyorum ve daha çok insanla paylaşma gereği duyuyorum ilginç bi şekilde. Şimdi olay şöyleki ben aile...
  19. avici

Polisimizi seviyoruz eyvallah ama bu kadar da olmaz!

Arkadaşlar merhaba, Daha az önce başımdan geçen olayı taze taze aktarıcam buraya. Bir otelde hem resepsiyona bakıyorum hemde muhasabeciliğini yapıyorum aktif olarak. Bugün saat 20:20 civarlarında iki polis geldi, bir emekli başkomiserin sokakta kaldığını misafir edip edemeyeceğimizi sordu...
  20. avici

Ucuz aksiyon kamerası önerisi?

Arkadaşlar merhaba, Bugün 60 kmh hızlarda ilerlerken annesinin elinden kurtulan bir çocuk yola fırladı, frene asılıp karşı şeride geçtim motoru zar zor kontrol edip yatırmadan durmayı başardım. Şunu anladım ki aksiyon kamerası bir lüks değil bir kask kadar önemli bir ihtiyaç, zira o çocuğa...