Arama sonuçlarınız

1. ceydamer

a2 ehliyettende geçmişim tebrik bana :)

B ehliyeti B A2 'ye çevirdim. Direksiyondan 95 ile geçmişim pek bi mutlu oldum. Gaziantep'de yaşıyorum baya tedirgindim burada motor kullanmaktan da sizlerin desteğiyle attım adımı, evet feci dikkat çekiyor çolul, çocuk, büyük,genç farketmeden uzaylı gibi bakıyorlar, insan haliyle rahatsız...
  2. ceydamer

Motor ehliyeti direksiyon sınavında kullanılan motor

B ehliyeti mi b+ A2 ye çeviriyorum. Scooter kullanmayı biliyorum; sınavda verecekleri motor ne olacaktır? bayan bu yazıktır diye belki verirler scooter ha! vermezler mi :(
  3. ceydamer

Yeni motorcuya, motor kullanımında öğütleriniz?

Dün başladım kullanmaya, abim öğretiyor. B ehliyetim var neyseki araba kullanmayı biliyormuşum. Trafiğe çıktım hemen hiç zorlanmadım. A2 içinde başvurdum. Şu an vitessiz benzinli kullanıyorum, bi hafta/10 gün sonra vitesliye geçiş yapıcam. Alacağım motor ise scooter tipi bişi olucak. Abimin bana...
  4. ceydamer

Motor giyim sayın alınabilecek noktalar ve giyim tavsiyesi?

Bayan olduğum için bol pantolon, çeket, siyah kask filan alıcam (bayan olduğum belli olmasın diye) Önümüzde yaz,çeket, pantolon filan uygun ne giyilmeli bilemedim şimdi :) rüzgar geçirmez bişeyler alınmalı sanırım? hayır bunlar nerede satılır onu da bilmiyorum. İnternetten filanmı sipariş edilir...
  5. ceydamer

Yeni bayan motor sürücüsüne tavsiyeleriniz lütfen....

Gaziantep'de yaşıyorum. alacağım motoru ama araba kullanırken sıkıştırıyorlar motoru düşünemiyorum, üstelik burada motor kullanan pek bayanda göremezsiniz :( Özellikle bayan sürücüler bu konudaki sıkıntıları nasıl? korktuğum kadar çok rahatsız edilir miyim acaba? Ve ne tür önlemler alınabilir...