Arama sonuçlarınız

1. splender

GÜNLÜK OLAYLAR - AYAK ÜSTÜ HYOSUNG İNCELEMESİ

Merhaba, İyi seyirler :)
  2. splender

YAMAHA YZF 250 - 2017 - 9BİN KM.

Merhaba arkadaşlar. cc büyütmek amacı ile satıyorum, Detaylı sormak isteyenler için özel mesaj atarsanız telefon ile irtibat kurabiliriz. İlan; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-son-fiyat-sezona-hazir-temiz-r25-545399036/detay/
  3. splender

KAMP - ORMAN LEZZETLERİ - KURU ET YAPTIK - ÖNCE YAP SONRA GÖM

Selamlar, Konu belki motorsikletlerle ilgili değil ama ortak paydamız keyif almak ve keyif aldığımız şeyleri paylaşmak olunca bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim :) Ufak bir bütçe ile hafta sonu günübirlik bir orman keyfi sırasında kuru et yapma niyetiyle başladık işe :) Sonrası videoda ;)...
  4. splender

Bu tişörtü nerede bulabilirim?

Selam arkadaşlar. Bu tişörtü nerede bulabilirim? Gören duyan varsa bir zahmet yardımcı olur mu?
  5. splender

İlk MT07 Deneyimim :)

Motoru değiştirmeyi düşünüyorum ve muhtemelen mt07 almayı planlıyorum. İlk defa kullanma fırsatım oldu, beraber sürüş yaptığımız bir abinin motorunu kullandım. Kendimden geçtim :) Herkese istediğini nasip etsin Allah...
  6. splender

Ayna Kırma Mevzusu

Selam, her şey video da aslında, yanlışım varsa düzeltin. İyi seyirler.
  7. splender

Efsane Sokak Lezzetleri - Midyeci Eşref - Yamaha R25 Motovlog

Selamlar. Yeni bir seriye başladım :) Sokak sokak gezip sizlere en güzel sokak lezzetlerini deneyimleyip paylaşıcam :) Umarım beğenirsiniz :) İyi seyirler
  8. splender

Motor Sürmek Eğlenceli mi?

Selamlar herkese Ben kendimce cevabı biliyorum, benim için motor sürmek en eğlenceli hobilerim arasında. Kendimi geliştirdikçe daha çok bağlanıyorum yüzümde daha çok anlamsız gülümseme oluyor, rüzgarı yedikçe daha bir coşuyorum gazı açtıkça hayal havuzlarına dalıyorum :) Sizde de durum böyle...
  9. splender

YAMAHA R25 BENZİN BİTTİ - 69KM UYARI IŞIĞINDAN SONRA

Selam, İlk defa başıma geldi ama şansımdan yokuş aşağı kaptırdığım gibi benzinliğe kadar gidebildim. Çektirmedi yani kısaca :)
  10. splender

3 ADAM 3 MOTOR - YAMAHA R25 MOTOVLOG

Selam, Mt-07 Tracer, Bmw Gs F800 ile Lüleburgaz'a gazladık. Yollar tertemiz, hava mis gibi... Keyifli bir sürüş oldu. Umarım izlerken sizler de keyif alırsınız. İyi seyirler;
  11. splender

Virajda Kaza - Nerede Yanlış Yaptım?

Selam herkese. Ben videoda kendimce mantıklı cevaplar bulmaya çalıştım ama sizin de yorumlarınız önemli; İyi seyirler.
  12. splender

SOKAK MÜZİSYENLERİ İLE GİTAR ÇALIP ŞARKI SÖYLEDİK - GRUP JANTİ - YAMAHA R25 MOTOVLOG

Selamlar, Selimpaşa sahilde turlarken bir köşede kendi hallerinde müzik yapıp eğlenen, eğlenirken de harçlığını çıkaran genç arkadaşlara denk geldim. Durup dinledim önce sonra da gitarı aldım elime almaz olaydım :) Helal olsun çocuklara, hepsi de pırlanta gibi tertemiz bir uğraş bulmuşlar...
  13. splender

MOTOSİKLET VE VİRAJ - ANLATILMAZ YAŞANIR #2 YAMAHA R25 MOTOVLOG

Selamlar, Motosiklet ve viraj ayrılmaz ikili, insan işin içine girdikçe daha çok viraj yapmak daha çok o zevki tatmak istiyor. Buda kendimizi geliştirmemiz için keyifli bir o kadar da riskli bir keyif ne yazık ki. Mutlaka hatalarımız olacak ufak tefek kazalarda olabilir ama mümkün olduğunca...
  14. splender

YOUTUBE 1000 ABONE 4000 SAAT İZLENME - YAMAHA R25 MOTOVLOG

Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar kanal 1.000 abone sınırna ulaşmış durumda :) Youtube iş ortaklığı ve para kazanma konusu hakkında dilim döndüğünce bir şeyler anlatmaya çalıştım. Gerekli şartlar neler ve süreç nasıl işliyor hakkında... İyi seyirler.
  15. splender

KAMU SPOTU #1 BALATALARA GAZ YAĞI SIKMAK - YAMAHA R25 MOTOVLOG

Merhaba, Rutin zincir bakımından sonra fren balatalarına yağ gelmiş olacak ki frenlerin tutmadığını fark ediyorum. Asıl bomba ondan sonra oluyor, balataları temizlemek için bir de üzerine gaz yağı ile balatların anasını ağlattıktan sonra jeton geçte olsa düşüyor :) Yapmayın yaptırmayın. İyi...
  16. splender

ÇİLİNGÖZ VİRAJLARI #2 YAMAHA R25 MOTOVLOG

Merhaba, Serinin 2. videosu. Çilingöz yolu üzerinde bulunan Evcik plajında sonlandırıyoruz, Karadenize kıyısı, geniş plajı olan bir yer... Kamp ve günü birlik aktivitelerde gelinebilir. Güzel bir atmosferi var. İyi seyirler;
  17. splender

ÇİLİNGÖZ VİRAJLARI #1 YAMAHA R25 MOTOVLOG

Merhaba, Yorumlarınızı önerilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar... İyi seyirler;
  18. splender

BİT PAZARINI GEZDİM #1 FERİKÖY ANTİKA PAZARI - YAMAHA R25 MOTOVLOG

Merhaba, Öncelikle bu bir motosiklet videosu değildir onu belirteyim. Video olduğu içinde multimedya dışında bir foruma açmak istemedim. Hatalıysam affola. Biz motorcular genelde keyif adamlarıyız vesselam. Keyif aldığımız şeyleri göstermekten paylaşmaktan zevk alıyoruz, bu doğamızda var. Bu...
  19. splender

MOTOSİKLET ANLATILMAZ YAŞANIR #1 YAMAHA R25 MOTOVLOG

Merhaba, Yeni kamera açıları denemek maksadıyla ufak bir çekim yaptım. İyi seyirler. https://www.youtube.com/watch?v=ftHvRP4Y4G8&t=523s
  20. splender

2018 MOTOBİKE - MOTOR FUARI - BİRLİKTE TURLAYALIM

Merhaba, 2018 Motobike için Cnr Expo'da idik. Kendimizce bir turladık, fırsat bulupta gidemeyenlere, görmek isteyipte göremeyenlere... İyi seyirler. https://www.youtube.com/watch?v=DWHsL6m2fD0&feature=youtu.be

Yeni mesajlar