Arama sonuçlarınız

1. H

CB 500 hk.

Krizle alakası yok cb500 satılmayan bir motor herkes biliyor. O paralara 2. El düşük km R25 veya biraz ekleyip sıfırı bile daha iyi çünkü piyasası çok olduğu için al sat yapmanız çok kolay olacaktır. Sıfır cb parası illa verecekseniz de yine 2. El ninja 400 öneririm. A2 diye bunları öneriyorum a...
  2. H

Dominar 250, n250, ns200 hangisi daha mantıklı

F250 bence görünüş olarak daha iyi zaten rüzgarlığı da var o sebeple tercih etmiştim. Dominar alacaksanız d400 alın motor geniş ve 190 200 kilo, eski modelinde de vites göstergesi yok. Onun dışında ns200 en hızlı alım satımı olan rs200 de alanlar çok. F250 n250 2. Eli yavaş motorlar.
  3. H

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Beylikdüzü-levent arası biraz abartılı olmuş benim dediğim daha yakın mesafeler için. Zaten Avrupa yakasından Anadolu'ya da geçmeli bir yol da olsa motorsiklet araba gereksiz kalıyor. Beylikdüzü daha da uzak. 50 km gidiş 50 km geri dönüş yapmak zaten en konforlu motorla bile bi süre sonra eziyet...
  4. H

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Işe motor olmadan arabayla trafikte bi gidin bakalım veya toplu taşıma kullanarak deneyin motora olan ilginiz artacak onun garantisini verebilirim. Siz Ankara'da motorla trafik görmüş biri olarak yorum yapıyorsunuz arabayla İstanbul trafiği veya toplu taşıma kalabalığı çekerseniz bence değerini...
  5. H

Lastik değişiminde dikkat edilmesi gerekenler

Lastiğin doğru takılması gerek ters takarlarsa muayenede geçmez.
  6. H

Trafikte Kalan Doktoru Motosikletli Sürücü Konsolosluğa Yetiştirdi

Kask takmadan artçı almak ceza istiyorum devlete yeterince eğilmedim demek gibi birşey. Acil işiniz varsa ona göre plan program yapın, vize işlemi yolda ölmeye değer bir olay değil.
  7. H

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

Cb250 alıp diğerlerine bakmayın derim. Dominar ağır ve geniş olduğu için şehir içi aralara girmek ve düşük hızda kontrol etmeniz biraz daha zor olacaktır. Kübadan sonra cb çok daha rahat kullanım sunacaktır.
  8. H

MT25 hala alınabilir mi?

Hemen satayım düşüncesinde motor alacaksanız belli modeller dışında bakmayın zaten, örnek R25.
  9. H

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

Ehliyeti olanlar arasında da düzgün sürmeyenler çok, bi de bu eklenirse riskler artacaktır.
  10. H

MT25 hala alınabilir mi?

Cbr 500 tarzı bişey düşünürseniz tercih edilebilir. Piyasası ölü zaten uyguna denk getirirseniz değer.
  11. H

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

Herkesin başına gelebilir o yüzden servis olarak iyi hizmet alıyorsanız çok düşünmeyin derim. Bende Bajaj kullanıyorum motoru zaten uyguna aldım parçalar da aşırı pahalı gözükmüyor, bi sıkıntı olursa uğraşmamak için tercih ettim.
  12. H

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

Mesele çok para ödedim neden bozuluyor düşüncesi olduğu için. Yoksa her motorsiklette sorun çıkabilir japon çin hntli farketmeksizin. Bu fiyatları ödeyen kişiler de yahu okadar para ödedik neden sorun çıkıyor demekte haklı tabi.
  13. H

3500tlye kask onerisi

Bedenine bakın sonra kafaya girmediği zaman sorun yaşamayın. L diye alıp sonra neden olmadı demeyin.
  14. H

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

Motorun artısı zaten(trafik özelinde) aralardan sıyrılmak oluyor. Alışana kadar araba gibi şeritte beklemeniz daha güvenli olur, ya da rahat hissettiğiniz aralıklara girin riske girmeden yapın.

Yeni mesajlar