Arama sonuçlarınız

1. H

CB125F Alma Arefesindeyim

Hayırlı olsun uyguna almışsınız.125lik motordan daha olacağı kesin bende f250yi anca 600cc üstü 2-3 silindir bişey alırsam değiştirmeyi düşünüyorum öteki türlü çok da gerekli gelmiyor.
  2. H

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Bende Bajaj kullanıyorum zaten de 250lik KTM kullanan arkadaş sorun yaşamadı gördüğüm kadarıyla satarken ktm satılmıyor.
  3. H

Kaskını kız arkadaşına veren fenomen Kadir Akbulut motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Kazada motorcu arkadaş öndeki araba geçti boştur mantığıyla yavaşlaması gereken yerde geçmeyi tercih etmiş muhtemelen yandan gelen arabanın görüşünü de park halindeki bir kamyon veya araç kapatmış ki motorcu arkadaş görmediği için yavaşlamadı. Yandan çıkan araba sürücüsü de öne eğilip gelen...
  4. H

Uzun Yol Tavsiyesi

Bende topcase görüntüsünü sevmiyorum da kendi garajım olmadığı için otoparktaki motora yürürken elimde kask eldivenle gezmek de istemiyorum. Çanta kayar diye düşünüyordum da sizin dediğinize göre iyi bağlayınca sorun olmuyor.
  5. H

Uzun Yol Tavsiyesi

Konudan alakasız ama uzun yolda artçı yerine çanta bağlayan var mı acaba ? Topcase dışında sırta çanta takmak uzun yolda yorucu olabilir diye artçı yerine bi çanta koyayım diyorum ama riskli midir.
  6. H

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Trafikte kullanacaksanız dominar yerine ns200 alınır. Alternatif olarak Duke 250 denk getirmeye çalışın onu da satarken uğraşırsınız. Kendi kendine alev alan motor yok bakımsız motor vardır, motorsikleti alırken aldıktan sonra benzin atmak dışında hiçbir bakımını yaptırmayan insanlar görüyoruz o...
  7. H

CB125F Alma Arefesindeyim

80 bine rtr200, 90 bine Bajaj modelleri mevcut dominardan sonra 125lik size yetmeyecek orası açık. Şehirlerarası da sollama yapmakta zorlanacaksınız ona göre bakın derim. Sıfır almak için düşünüyorsanız cb mantıklı.
  8. H

A2 ehliyet için en uygun motor

Çok mantıklı bir karar olmuş. Zaten A2 motorlarda çok uçuk bir fark yok. Tek silindir motorsiklet de yeterli yanlış anlaşılmasın ama bazı markalarda A2 kısıtlaması var diye ederinden daha yüksek tutarlar isteniyor.
  9. H

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

2. El NC500 bütçeniz dahilinde bulamadım, sarı sitedeki istenilenler de zaten ederi değil vstorm en mantıklısı gibi gözüküyor. Zaten vitesliye alışınca A ehliyet alırsınız.
  10. H

Cb250r daha kaliteli tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Satarken, trafikte aralardan geçerken dominara göre daha avantajlıdır. En çok şehir içi kullanılacaksa cb250r tavsiye ederim.
  11. H

Anladığım kadarıyla bütçe 200-250 arası, cb250r bakabilirsiniz, dominar da önerilmiş size uygunsa bakabilirsiniz ben motor bakarken dominar geniş ve hantal gözüktüğü için tercih etmemiştim.
  12. H

Fatih Belediyesi Otopark Kararı Skandalı

Bende vatanın orda bir otoparka bırakıyorum ama anladığım kadarıyla size yakın değil, dışarıda kalmasından iyidir diye düşünüyorum gece ne olacağı belli olmuyor.
  13. H

İkinci motosiklet?

Forzayı satıp nx500 veya a ehliyet varsa o ayarda bir motorsiklet bakabilirsiniz hem şehir içi hem arazi gider.
  14. H

Kaskın korumasını yeterli bulmayan AGV K1S kullanıcısı

Termoplastik kasklarda marka ne kadar fark edecek ki zaten sonuçta plastik, agv özelinde birşey degil. Ls2 Stream 2 ve hjc c70n kullanmış biri olarak hiçbir koruma farkı göremedim ikisi de aynı malzeme. Kadın nasıl bir kaza yapmış onu görsek daha iyi yorumlayabiliriz.
  15. H

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Nc'de önde kask yeri var yani ona göre tercih edin bence çok fark eder.
  16. H

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

Gecen kasım 9.500e yaptırdım Pulsar, benim ilk seferdi. 2026 oldu o yüzden sizin daha fazla olabilir. sigortacıya göre de değişir tabi. Sigorta yaptın sonra sattın motoru diyelim sigortacıya bilgi ver kalan sürenin iadesini istersin.
  17. H

Fatih Belediyesi Otopark Kararı Skandalı

Yenikapı İSPARK motor alıyor onun dışında Fatih'te motorsiklet alan birden fazla otopark mevcut siz tam neresinde arıyorsunuz?
  18. H

Cb500 hornet nakit 397.000 tl

Aylardır bu fiyata sahibinden üzerinde sıfır ilanlar vardı zaten, yeni yılda zam gelmemiş, başka bir deyişle kimse almadığı için arkadaşlar faiz ödeyecek herhalde elden çıkarmaya çalışıyor. Bunun grenajlısı olan cbr500r bu fiyata koysunlar ozaman indirim olur.
  19. H

FORZA için Kask Önerisi

Kask bedeni tişört gibi olmuyor L aldım bende olmadı geri iadesiydi tekrar al derken vakit kaybı olmasın sizde de.
  20. H

12-13bin TL'ye kadar full face kask tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Geçici olarak kullandığım bir kask mevcut ama değiştirmem gerekiyor. Ek olarak aradığım bir özelliği yok. Şehir içi kısa sayılabilecek mesafelerde kullanım olacak. 3-4 ürün gözüme kestirdim ancak ayrım yapacak kadar bir fark göremedim.

Yeni mesajlar