Arama sonuçlarınız

1. H

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Triumph markasını takip ediyorum da bajajla anlaşıp scrambler 400 çıkarmışlar adamlar her pazara girmeye çalışıyor, ingiliz firma olduğu için hindistanla çalışmaları çok doğal zaten ama ülkemizde pek satılmamış. Daytona 675 gibi birşey tekrar çıkartırlarsa satılacaktır. Onun dışında, street...
  2. H

Kışlık eldiven fikir alışverişi

Shima xrs3 kullanıyorum bende, dışarıdan bakınca fırın eldiveni gibi sıcak tutar diyordum da o iş öyle olmuyor. Siz kışlık motorcu eldiveninin içine normal kar yağınca giyilen eldivenden de giyin öyle yola çıkın. Çoğu kişi sıfırın altındaki havalarda motorsiklet kullanmıyor zaten. Ekipman pazarı...
  3. H

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

Ev borcu varsa motor almayın borcu ödeyin araba motor almak evde evlat bakmaya benziyor. Duke 390 da dominar 400 de alsanız satarken uğraşırsınız. Elden seri çıkarmanız için zararına satacağınız motorlar nedir diye sorsanız zaten birisi KTM markasının modelleri olurdu. Kesin birini alacağım...
  4. H

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Ehliyet sınavına girerken rota üzerinde okul, hastane gibi yerler vardı. Kurumlar iyi kötü uygulamada zayıf bile olsa yaya geçidinden 80 ile geçmemeyi öğretiyor. Bence bu artık kasten cinayete giriyor, bebeğe çarpmadan teğet geçip gitse bile cinayete teşebbüsten yargılamak gerekir. Ben de yaya...
  5. H

Kawasaki Zx6R 2024-2026 İkinci Geri Çağırma

Harley Davidson da 9bin Sporter s modelini geri çağırıyormuş. Tek markaya takılmak saçma, yatak yorgan dediğimizde herkesin aklına gelen başka bir marka mevcut ya da paslanma yağ atma dediğimizde başka bir marka geliyor. Şunu alın geçin o kesin iyi çünkü bende sorun çıkmadı algısı da iş bilmemek...
  6. H

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Bakışı kaybetmiş o yüzden arabaya odaklandığı için arabanın üstüne sürüyor arabanın kaçma şansı yok. Motor kullananlar halen araba kullanıyor sanıyorlar arabada sen direksiyonu çevirip gidiyorsun motorda baktığın yere vücut hareket ediyor. Araba sürücüsüne yazık olmuş motorsiklet kullanırken...
  7. H

Yağmurdan sonra ekipman temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Eldiven ıslaksa topcase içine koymayın sonuçta deri de olsa tekstil de olsa eve götürüp kurutun ıslakken kapalı ortamda bırakmayın.
  8. H

Kawasaki Zx6R 2024-2026 İkinci Geri Çağırma

Kawasaki ile alakası yok seri üretimde olan ürünlerde olabilecek şeyler. Ülkemizdeki dengesiz politikalar sebebiyle japon firmaların çoğunluğu kendi gelmeden birine distribütörlük veriyor. Ülkeye getirenleri bildiğim için de çok şaşırtmadı.
  9. H

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

Benim motoru park ettiğim otoparkta daha derin çukur var, dalga geçiyorsunuz sandım da okuyunca ciddi olduğunuzu anladım. Çukur dediğiniz ayak basınca ayağınız bileğe kadar içine batar bu çukur olmuyor.
  10. H

RS 200 ağır bakım

Daha 2 ay önce 1700tlye zincir temizliği, yağ ve filtre değişimi yaptırdım malzeme+işçilik düşünürsek çok da pahalı değil, kendim alsam daha da uygun olur tabi. Kıyıda köşede bi motorsiklet ustasına gidince bile bu kadar kazık atmıyor.
  11. H

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Geçmiş olsun anladığım kadarıyla yine aniden karar değiştiren sürücü kurbanı olmuşsunuz. Yine deme sebebim kendi etrafımda olmasa da çoğu zaman kazalarda sinyal vermeyen aniden şerit değiştiren motorsiklet veya araba sürücüsü oluyor. Siz motorsiklete tekrar dönüş yapacaksanız emniyet şeridinde...
  12. H

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Hangisine sahipseniz o daha zevkli, İstanbul trafiğinde motorsiklet daha iyi. Tatil beldesinde denize gidecekseniz bisiklet daha iyi.
  13. H

Arora GS 525 alacağım – 110/80-19 & 150/70-17 lastik önerisi?

Arkadaş haklı, bu tip motor japon alacaksa ilköğretim çağındaki çocuklarla yaşıt motorlar var. Onun dışında 330 bin lirayı da adı sanı bilinmeyen motora basmak da çok mantıklı değil. İlk motorsikletiniz olacaksa 208 kilo motor almak hiç mantıklı değil. Ehliyet sınıfınız a2 mi ?
  14. H

Kadın sürücü problemi

Türk toplumunun temeli anaerkil yapıda olduğu için 4 karısı olan elin ar*bına bakana kadar kendi geçmişimize bakmamız gerektiğini düşünüyorum örnek verecekseniz de doğru yerden vermeyi tercih edebilirsiniz. 2026 yılında durum farklı olabilir ama büyüklerimizde her zaman kadınlar aile yapısında...
  15. H

Kadın sürücü problemi

Işin kadını erkeği yok ancak kadınlar genelde Türkiye özelinde araba kullanmayı zenginlik göstergesi olarak gördüğü için öğrenme kısmıyla uğraşmıyor. Önceki yorumlarda devlet önlem alır diye birşey gördüm o daha komik. Cinsiyete göre önlem alınacaksa arkadaşın dediği gibi sınavları zorlaştırman...
  16. H

Motopixelin satış istatiği verileri üzerine videosu

YouTube üzerinde belirli izleyiciye ulaşıp meslek olarak yapan her kişi halktan kopuk bunu anlamak kabullenmek gerekiyor. En samimi dediğiniz adam bile içerik izleme kasmak için takla attığı için empati yoksunu oluyorlar. Ben daha samimi olanları görüyorum ama onlar YouTube üzerinden para...
  17. H

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

110-120 sonrası özellikle açık köprü körfez gibi yerlerden geçiyorsanız ani rüzgar yersiniz dikkat edin, motor çok ağır olmadığı için yandan rüzgar gelince sarsılıyor.
  18. H

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçerken kaldırımdan gelen motor olduğu sürece düzelmeyecek. Kırmızı ışıkta beklemek istemeyen arkadaşlar bunu çok yapıyor, onun dışında karşı yola geçmek için dolanmak yerine kuralları çiğnemeyi doğru görüyorlar zaten ülkenin en tepesinde de farklı bir durum yok...
  19. H

Honda NX500 izlenimlerim

Nc'deki kask yerinden sonra başka motora geçmek zor olur. Bu tarz tur motorlarında ama aralardan geçerken bir spor-naked motor kadar kolay geçilmiyor, ikisi arasında çok aşırı bir fark olacağını sanmıyorum. Nx500'ün gördüğüm kadarıyla A2 uygun olması, 20 kilo hafif olması gibi artıları mevcut...
  20. H

Honda NX500 izlenimlerim

Nc750 ile nx500 kıyaslama yapabilir misiniz teknik özellikler yazıyor zaten de kullanıcı yorumu olarak diyorum. 2. el fiyatlar yakın seyrediyor onun sebebi de nx a2 uyumlu diye yüksek fiyata satıyorlar.

Yeni mesajlar