Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Motosikletime PPF şeffaf kaplama yaptırdım

ne zaman büyük konuşsam hep başıma geldi ve dediğimin tersi oldu, şimdi karaktersiz biri olmaktan korkuyorum, ileride başıma gelmesinden korktuğum şeyler başıma geliyor hep :D hayırlısı bakalım, zaman bize neyi gösterecekse artık... yengemin baktığı fal geliyor aklıma, baktıklarının hepsi çıktı...
  2. fatih.met

sana da oldu mu böyle? unutmak istemediğin bir hatunu mantığın yüzünden unutmayı tercih edip başka birini sevdin mi? sevdiysen kaç ay sonra oldu?
  3. fatih.met

akşam akşam üzdün beni varya, niye eski defterleri açıyorsunuz ki? 17 şubatta attığım mesajı gün yüzüne getirmişsin, yani 17 şubattan 2 ay sonra sevgilim olmuştu ve şimdilerde artık bir birimizle pek alakamız kalmadı gibi bir şey ama işte bana onu hatırlattın ve yine keder bastı şimdi...
  4. fatih.met

Motosiklet Kasko

2015 model Triumph Tiger 1200xc, kasko fiyatına 10 gün önce falan baktık, 32 bin tl çıkıyor. trafik sigortasını da 7500 tl ye yaptık daha yeni sigorta, 1 ay olmadı.. Quick sigorta galiba firma adı.
  5. fatih.met

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

105 yaşında gaz yağlı motor videosu paylaştım yıllar önce, yani yaş olayını dile getirmek için bu işin ustası olmak gerektiğini düşünüyorum, 650mt satamıyorsun deniliyor, arkadaşım "aylardır atamayan 3 tanıdığım var, istersen tanıştırayım" demişti.. Zaten ilanlarda çok olması işkillendirmiylr...
  6. fatih.met

Teşekkürler, öyle ya, hani ne istediğini bildikten sonra araştırmak yetiyor, çokta sormanın bir anlamı yok... bir şeyi isteyip beğenince gidip alıyorsun işte... uzun yol şu aralar sorun benim için, parasızlıktan kurumuş bitmiş durumdayım, biraz para durumlarını düzeltmem lazım, parasızlıktan...
  7. fatih.met

9 ay boyunca dominar 400 ug kullandım, 40 beygir yazıyor ve yazdığını veriyor bence çünkü motor ile tekerde yaparsın ve ağırlığına bakmaksızın şehir içi yanlayarak belediye otobüsü de sollarsın... bu dediklerimin hepsini yapmış ve çok keyifle sürmüş biri olarak söylüyorum... Dominar 400...
  8. fatih.met

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried. Most people were silent. I remembered the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita; Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty, and to impress him, takes on his multi-armed form and...
  9. fatih.met

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

ne güzel dans ediyorlar
  10. fatih.met

seleye oturan sokak kedisi problemi

Eski montumu seleye ötüyorum ve kediler montu düşürmesin diye üstüne taş koyuyorum. Gerçi eski motorda böyleydi, yeni motorumda yani tiger 1200 de ki seleyi tirmalamiyorlar nedense, açık bırakıyorum hep, yatıyorlar sadece. Selenin derisi tırnak girmeyen bir şey galiba, yoksa tırnak atmalari...
  11. fatih.met

Gözlük sorunu

birisi bana vizörün içine elma kabuğu sür demişti, bu kış deneyeceğim bakalım... yıllar önce söylemişti ama yani yemek için pek elma bulunmuyorken kaska nasıl sürecektim ki :D şimdi elma hep oluyor evde, bir deneyelim bakalım elma kabuğu iş görürse ara sıra sürerim..
  12. fatih.met

15K Bütçe İçin Güncel Kask Önerisi

kask bakayım dedim, önce en pahalıdan sıralama yapayım da biraz kaliteli kask nasıl oluyormuş göreyim diye düşündüm... bu kask niye bu kadar pahalı? bu kadar da kaliteli olmasın abi :D bu fiyat ne böyle? kendinize gelin biraz. bu kadar kalite de fazla!
  13. fatih.met

Kışlık rüzgar geçirmez korumalı eldiven? 10k civarı

kışlık eldivenimin teki kayboldu, zaten 2 senelikti ama yine bu kışı idare eder diye düşünüyordum fakat işte teki kaybolunca şimdi bana da lazım eldiven... şunu fark ettim ki yeni aldığım motorda ki elcik korumalar baya etkili, şu günlerde sabahları 10 derece falan oluyor yani üşümek için...
  14. fatih.met

Kış geldi, motorlar yattı mı?

soğuktan nefesim kesiliyor benimde ama çaktırmıyorum, garip garip ses çıkarmalarımdan belli oluyor yine :D
  15. fatih.met

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Benim -4 derecede işe gitme videom var Dominar 400 ile, her türlü havada biniyorum ben. Yaklaşık 1 haftadır 1200cc sürüyorum, 400cc den yatay geçiş yaptım :) 40 beygirden 140 beygire sıçrama oldu biraz. Bu aralar birde depresyonda olduğum için terapi amacıyla anormal bir kullanım sergiliyorum...
  16. fatih.met

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

Bizim burada kafayı yemiş millet... yeşil ışık yandı ve herkes geçerken artık kırmızı ışık yanmak üzere olduğu için duranlar oluyor, yani henüz kırmızı yanmamış ama adam kırmızı yanacak diye yeşil ışıkta duruyor... abi sinirden köpürdüm yani bu kadarda olmaz artık dedim, zaten öyle bir kuyruk...
  17. fatih.met

Bozuk yollar ve lastik ve cc konforu üzerine

Gece düşüyor zaten insan kötü yola. Göz gözü görmüyor gece, dua et sadece ufak çukurlarla atlatmissin. Ben geceleri motor sürmeyi bırak dışarı çıkmıyorum... Bir keresinde 2011 yılında marketten gelirken yeni dökülmüş betonun içine girdi ayağımın teki... Yani bunu da yaşadık... Beton oldu...
  18. fatih.met

Zincir bakımı nasıl olmalı?

başka bir konuya atmıştım da buraya da atayım te burda resimler, henüz güzel şekilde yıkayıp manzaralı bir yerde çekemedim, hacmine göre az yakıyor diyeyim yani ilk 152 km deneyimde 11,7 litre yaktı yani 100 km de 7,7 litre civarı oldu.. km de 4,13 tl ediyor... tabi ekonomik kullanımda şehir...
  19. fatih.met

Otomatik zincir yaglama sistemi araştırmak gerek, hem ömrü uzatır hemde konfor sağlar, yani cevap mesajda gizliydi diye düşünüyorum. 1762401498 Köfte iyidir, hamur işi beni bozuyor, konumu kaydettim, şu aralar parasızlıktan ölüyorum o yüzden zor, gerçi benim kendi Küçük köftecim var hem, onu...
  20. fatih.met

şu zincir bakımı olayından öyle bir sıkılmıştım ki otomatik zincir yağlama sistemi alacaktım en son, artık gerek kalmadı, şaftlı motora geçtim, şimdi zincirli motor sahipleri düşünsün

Yeni mesajlar