Arama sonuçlarınız

1. L

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Aküden yeni bi hat çekmek lazım
  2. L

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Teşekkür ediyorum bu gün gidip bulabildiğim sıfır motorlara bakacaktım ben de 1777652146 Joy ride 250 yerine 300 önermenizin bi sebebi var mı ? İlginç bir şekilde sitesinde 300 250den daha ucuz ek vergiye rağmen
  3. L

Hocam aslında bi 10-12 km sıcak sonrasında direk rakım yükseliyor. Belki de yukarda bi arkadaşın bahsettiği gibi haftada 1-2 gün motor kalanı araba daha mantıklı olabilir. Hem vücuda hem arabaya çok yüklenmemiş oluruz. Sürekli araba ile gitmek de inanın o kadar sorun ki yılda 4-5 kez bakım...
  4. L

Çok mesaj olduğundan tek tek alıntı yapamadım ama bu gün bi gidip geldim araçla. Düşündüğüm kadar sıcak değil hatta 1300 metre bi tepeyi asıyoruz. Yani kar da olacak. O yüzden 6 ay değil belki en fazla 3-4 ay gidip gelebileceğim. Bundan yağmurlu günleri de düşeriz çünkü arabam var onunla giderim...
  5. L

Hemen inceliyorum çok pahalı değildir umarım :) dediğim gibi çok yukarı çıkarsam rakamda araba kullanmak daha avantajlı olacak
  6. L

Fethiye dont arası gideceğim o tarafları biliyor musunuz bilmiyorum çoğu duble bir kısmı gidiş geliş yol. 6-7 ay kullanmayı planlıyorum sıcak mevsimde
  7. L

Yıl olarak ne önerirsiniz hocam xmax veya forza için. Bir de otomatik şanzımanlı touringler için ne düşünüyorsunuz
  8. L

5 30bin vardır tecrübem, çoğu şehir içi, bir kez yarım Türkiye turu da yapmıştım, uzun yola çok gitmemiş olsam da 100km yollara sıklıkla gittim tabi konfor düşünmedim gezi amaçlı olduğu için. Komple asfalt bozuk olmayan bir şehirlerarası yolda gideceğim. Sadece bol yokuş ve viraj var
  9. L

İkinci el almayı düşünüyordum zaten. Cl250 yormaz mı uzun yolda? Emin değilim valla bende heveslendim. Yazın araba trafiği de oluyor biraz çok hızlı da gidilmiyor acaba motor daha mı uygun olur diye böyle bi işe girişiyorum. 1 milyonluk bir araç ile aylık 12-13 bin lira sadece kilometreden...
  10. L

Sorunlarının giderildiğini nasıl anlayacağım ki? Ama yakıt tüketimi iyiymiş gerçekten. Ben de ilk etapta scooter düşünüyorum ama uzun yolda rüzgar ve konfor nasıl olur çok tecrübem yok. 300bini gecersem araba daha avantajlı oluyor. Bilmiyorum öncesinde günlük 200 idi şimdi 140a düştü fakat...
  11. L

Merhaba yeni iş yerim evime 70km uzaklıkta günlük git gel yapmayı düşünüyorum. Şehirler arası yolda kullanacağım, yormayacak ve çok yakmayacak bir motor arıyorum. Ayrıca dayanıklı ve çok km yapınca da değer kaybı fazla olmamalı. Fiyatlardan ve yol virajlı/yokuşlu diyebileceğim için 250cc alayım...
  12. L

Tamir hastası oldum galiba

Sosyal medya bağımlısı olmadığınızdan hep bunlar. 3 ay Twitter kaydırın hiç bir şeye vakit bulamaz hale gelebilirsiniz bir anda
  13. L

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 r mı

Bu sıralamada fiyatlar 240-170-240 gibi
  14. L

Motosiklet Satışları

Ucuz segment 50cc sebepli kan kaybetti sanırım, elektrikliler ele geçiriyor piyasayı benzin mazot zamları etkisiyle
  15. L

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 r mı

Bu karşılaştırmada güncel fikirlerinizi alabilir miyim? Husq 160bin cb250r ise 240bin civarına bulunabiliyor. 240bine svartpilen 400de alabiliyoruz
  16. L

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Maxi scooter çok uygun size
  17. L

Motosiklet nakliyesi fiyatları

1000km bir mesafeye 50cc scooterimi götürmem lazım, son zamanlarda fiyat alan hiç oldu mu? Lojistik firmaları mı daha uygun olur yada otobüse mi vermek mantıklı
  18. L

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Motoru daha çok yatırıp virajı daha kısa sürede dönmek daha doğru diye düşünüyorum. Ayrıca limit deneyecekseniz neden yüksek hız. Düşük hızda motoru yatırma antrenmanları yapabilirsiniz. En güzel yerler pazar günleri hastane otoparkları oluyor
  19. L

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Kuba brillant 26e de bakın ben yakında alacağım motor orjinalinde 125cc. Ruhsatta 50. Zaruri vergi sigorta zırva diyenlere de takılmayın alışmışlar paralarının cebinden alınıp şirketlere peskes çekilmesine
  20. L

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

50cc sıkıntısı 50 kmh için bile sürekli tapa gaz gitmek. Bu da çok sorun çıkarıyor motorda

Yeni mesajlar