Arama sonuçlarınız

1. momentS

Japon tavsiyesi

başlığı okuyunca balık anladım
  2. momentS

Seviyorum Laaaan..

Allah tamamına erdirsin
  3. momentS

Motosiklet hakkında sorularım

SAKIN BİNME MOTORA, ÇOK TEHLİKELİ! NE SÜRÜŞ TECRÜBEN NE DE TRAFİK BİLGİN VAR 17 YAŞINDASIN AİLENİ DÜŞÜN İlla sürmek istiyorum dersen sabretmen lazım efendi gibi b ehliyetini al babanın aracını kullan iyice trafiği öğren sonra geç motora bir de zafer akçay izle
  4. momentS

Çin malı

yanlışlıkla troll konu açmış :ROFLMAO:
  5. momentS

Hızlı kilo verme

kilom 65 sizin kilolara ulaşmak için nelerimi vermezdim :D 70-75 olsam benden iyisi yok
  6. momentS

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Hocam ilk fırsatta okuyacağım hepsini. Ben istanbuldan erzuruma 1200 km yapacağım diye arabayı bırakıp uçağa biniyorum siz motorla 4800 km yapmışsınız. :D
  7. momentS

Motorum kendi kendine kornaya mı basıyor yoksa ben mi şizofrenim

kameran varsa aç bak orda kaydetmiş mi sesi
  8. momentS

Motorcular kavga ederse

9. momentS

Kuryelikmi-garsonlukmu yapılır?

2 yıl her gün 10 saat ayakta çalışıyordum 2 mola vardı cumartesi de tatildi ama sağlık yıprandıktan sonra bir önemi kalmıyor önce sağlığınız açısından bir zararı olmayan bir iş bulun neyse ki çalıştığım yeri bırakıp uygun oturabileceğim bir iş buldum 1 yıl oldu hala hafiften acısı devam ediyor...
  10. momentS

Motosikletime çöp döküldü..

Motorunuzu satın veya taşının hiç uğraşmaya değmez.
  11. momentS

RKS SRV250VS hakkında

Motoru yeni keşfettim güzel duruyor fiyatı da iyi 100 km hızda fıtı fıtı gitmek isteyenler için bire bir 250cc çift silindir sıvı soğutmalı Rks markası tartışılır ehh diyelim
  12. momentS

motorda acemiyim ne yapmaliyim

türkiye de acemi motorcu yoktur Allah a emanet motorcu vardır hazır değilsen binmeyeceksin!
  13. momentS

ben de motorcuyum kardeşim

Dediğin gibi izmit santral yokuşunu arattım kazayla beraber can verenler de var. Adamlar o kadar 30 hız sınırı ve YAVAŞ ışıkları koymuşlar ağır taşıtlar zaten yasak ama sen 70 le mi gidiyorsun? herif 120 ile gidiyor olabilir ÖNCE SEN KENDİNE BAKACAKSIN
  14. momentS

Ehliyeti alamama gibi bir ihtimalim var mı?

boşver motoru araba al yağmurdan rüzgardan korur müziğini açar dinlersin
  15. momentS

Siz bu kadar kolay verirmisiniz

zenginlerin durumunu anlayabiliyorum ellerinde herşey var ama biraz olsun mutlu olmak istiyorlar
  16. momentS

MAX 375 BİN motor önerisi

Supersport tipi motor bakınıyorum tabiki taksitle alacağım aklımda 450sr var ekipmanlara da 30 bin ayırdım tavsiyeniz var mıdır? şimdiden saolun
  17. momentS

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

hiç mi kullanan yok bu motoru? koca ülkede?
  18. momentS

Kayıp Denizaltı Titan'dan haber alınamıyor.

Milyarder 4 iş adamı 4 km okyanusun dibinde halen bulunamamışlar oksijen tüpü bugün bitmiş doktorlar bir süre daha yaşarlar diyor.
  19. momentS

Her kuşun eti yenmez.

https://youtube.com/shorts/YQS5ZBc4whk?feature=share videoyu elbet görmüş olan vardır yine de açıyorum konuyu :) mercedes amg c63 ve yamaha r1 hani derler ya "1000cc lik motoru hiçbir araç geçemezz" diye bu işte bir terslik olmasın :D