Arama sonuçlarınız

1. virs

Dominar D400 (2023) Motorun Alt Tarafındaki Bazı Civata vs Yerleriyle İlgili Soru

Lastik hala kalitesinden ödün vermiyor, direniyor, kayma vs yok, yol tutuşu % 70 lerde bence, hissiyatıma göre tabi :) MRF lastiğine göre birkaç kat iyi durumda hala enteresan şekilde :D Tabi sertleşmiş durumda, eski konforu yok, yakın zamanda değiştireceğim, bu sefer Diablo Rosso 3 falan...
  2. virs

Dominar D400 (2023) Motorun Alt Tarafındaki Bazı Civata vs Yerleriyle İlgili Soru

Her tarafının resmini çekmiştim kontrol sırasında 2 gün önce falan farkettim. Yan çanta demirlerinin ortasındaki şu demirin civatası düşüp egzoz borusunun yanına sıkışmış, düşen civataların yerine yenilerini takmıştım tabi, ilk resim birkaç ay öncesine ait :) Meğer ses buradan geliyormuş :sneaky:
  3. virs

Michelin mi Pirelli mi?

Dominar D400 lastik ebatları sanırım. Gezi / uzun yol amaçlı da kullanıldığından Pirelli MT 60 RS öneririm :)
  4. virs

Zinciri set olarak 15 binde DID 520-120VX3 Xring zinciriyle değiştirmiştim. 6500 km de şu an zincir. Diğerini yetersiz bakımdan dolayı olsa gerek, erken bitirdim sanırım :sneaky: Lastikler Pirelli MT 60 RS , 21 bin km de. 2023 Eylülde almıştım. Değişim zamanı geldi öyleyse :) Galiba yine aynısı...
  5. virs

Uzun yol için motosiklet tavsiyesi

Buraya 2 güzide insanı bırakıyorum, biri Türkiyeyi diğeri Dünyayı geziyor :) https://www.instagram.com/gulsahmerveyuksel/ (Aprilla Tuareg 660) https://www.instagram.com/salihazkn/ (Honda XL 750 Transalp)
  6. virs

Merhabalar, 2023 ağustos ayından beri dominar d400 kullanıcısıyım, ilk motorum. Motorun son 1-2 aydır sesinde bir değişiklik oldu ve titreşimde hafif artış oldu, 20 bin km ağır bakımı sonrası biraz düzelir gibi olup sonra tekrar aynı olmaya başladı. Özellikle alt taraftan ses geliyordu ama her...
  7. virs

Yeni model NS200 UG Alınır mı

Honda parayı baştan alıp, servise daha az uğratıyor sanki :D Bajaj ucuzdur ama servisle akraba oluyorsunuz... Somun / civata setin olsun, tamir setin de :) İllaki birtakım vidalar / somunlar zamanla gevşeyip düşüyor. Bajaj alacaksanız en geç haftalık rutin kontroller tavsiye ederim. Diğer...