Arama sonuçlarınız

1. beyefendi

250cc motorda ABS?

Sizce ihtiyaç mıdır, 500-600cc den sonra sorusunu bile sormam ama kawasaki sl örneğinde 250cc bir motor için abssi var diye sırf 1000lira fazladan vermek ne kadar mantıklı
  2. beyefendi

Şans dileyin :)

Cuma yazılı 2 hafta sonra cumarteside direksiyon sınavına gireceğim, yapabileceğimi biliyorum ama insan heyecanlanıyor, hiç yazılı sınavdan kalanınız oldu mu :D (biraz moral depolayalım komik hikayelerinizi bekliyorum)
  3. beyefendi

CB125e kaza

Günaydın, yaklaşık yarım saat önce dar sokaklarda arkada artçımla giderken motorun dengesini sağlayamadım ve solda olan belediyenin koydugu çiçek saksısının üstüne düştüm(bilen bilir şu taştan geoid şeklinde hani) motorun vites kolu arada kaldı ve yamuldu yani ayaklığa paralel dururken şuan...
  4. beyefendi

2.el cb125e honda

Iyi akşamlar forum,3 Bin kilometrede 2012 model siyah bi cb125e im var. Garajda muhafaza ettik, abim bi kere surtturmus motoru o yuzden sağ aynasinin arka plastik yerinde çizik izi ve aynada çatlak var ne kadar tutar bilmiyorum, onun dişinda tertemiz motor, yuksek cc istedigim icin satmak...
  5. beyefendi

250cc uzun yol

İyi akşamlar forum ben şuan 125lik bi honda kullanıyorum ve beni kesmiyor artık o yüzden 250 cc ye geçmek istiyorum. Aklımda tek bir soru var hyosungla uzun yol yapılır mı? Youtube de pek çok cbr videosu buldum ne bileyim istanbuldan manisaya falan çok istiyorum şehir şehir gezmek yazın ama ss...

Yeni mesajlar