Arama sonuçlarınız

1. beyefendi

ilginç bir soru

Şuan aklıma geldide arabalarda örneğin frene basıldığında lastik sıkıştırılış sabit kalmaya zorlanacağına ters yönde dönmeye zorlansa araç daha çabuk durmaz mı?
  2. beyefendi

Ne yazacağımı bilemiyorum

Hayat sabrınızı sınayıp her şeyi üstünüze gönderdiğinde naparsınız? Şuan 1000lik bi makinem olsada intahar etsem diyorum size komik geliyor olsada, bide söylemek istediğim bir şey var porsche panemarayla 1990 model toros arasında egonuzu tatmin etmek dışında bi r fark yok açlığın .lduğu bir...
  3. beyefendi

okula motosikletle gitmek

Müdür yardımcısı her fırsatta öğrencinin okula bisiklet hariç bişeyle gelmek yasak diyor, aslı var mıdır? Lütfen sadece resmi bilgisi olan fikir söylesin uydurma bişeyle müdür yardımcısının karşısına çıkmak istemem
  4. beyefendi

Forumda diyetisyen olan var mı?

Ben dese özelden ulaşıcam boş zamanımda
  5. beyefendi

Kız arkadaşa motosiklet sevgisi aşılamak

Nasıl olur, ne yapmak gerek?
  6. beyefendi

motosiklet hırsızlığı

Nasıl niçin ve yine nasıl, emniyet bu konuda neden yetersiz yokmu bi hakim bi avukat şu forumda (ben bi kazanayım forum yazıcam numaramı size böyle bi olay olunca gelin bana) daha hiç polis abiler yardım etti bulduk diyenini görmedim millet hep uğraşıp kendi emeğiyle buluyor polisin işi ne bu...
  7. beyefendi

Oturuş pozisyonlarını kapıştırıyoruz

Arkadaşlar sürdüğünüz motorun oturuş pozisyonunu ,artılarını ve eksilerini söyleyin dinleyelim hep merak etmişimdir. Abimden kalma commuter sürüyorum, oturuş pozisyonu dik kollarım orta derecede açık, rüzgar yemekten nefret ediyorum :'(
  8. beyefendi

bu gece bendensiniz

Az önce kaskıma sarılıp ağlamak istedim niye havalar soğuk niye okul var, biz ne zaman motor süreceğiz ....
  9. beyefendi

Regal Raptor - Knight Online karmaşası

İsmini her duyduğumda bizim mage timin ortasına dalmış shelli bi warrior geliyor aklıma, anıları canlanan bi ben miyim :D
  10. beyefendi

Direksiyon Sınavı

Günaydın forum az önce direksiyon sınavından çıktım, bi kırmızı ışıkta(sayaçsız eski hani :jocolor: ) duruyordum yeşil yandı aniden ve motor (asyamotor cg 150) biraz dandik olduğu için boşta bırakmamıştım, neyse verdim gazı ki o kadar ayarsız ki debriyaj almadı motor stop etti, hemen tekrar...
  11. beyefendi

kız meselesi

Günaydın forum çok efkarlı sayılmam ama çok kırgınım, gereksiz triplerden çok sıkıldım, hayatıma bu kadar derinden girmesine girdi ve şimdi çıkartamıyorum çıkartmak istemiyorum, belki evleniriz bir gün diyorum hayalimde ki kadın çünkü, anlıyorum günleri geliyor artık 3 sene olacak 2-3 ay sonra...
  12. beyefendi

ilginç terimler

Tank tokatlamak ve arka lastiği yanında görmek kalıplarını biri açıklayabilir mi :D
  13. beyefendi

intercom mevzusu

Şimdi abilerim kalite maliteyi geçtim, bu sahibinden de ebayde satılan intercomlarda hep 4 kişiye kasar destekli tarzı bişey yazıyor(hatırlayamadım uykusuzluguma verin) , şimdi hu 4 kişi birbiriyle nasıl konuşuyor yani skype gibi 4 ude tek frekansta grup sohbeti mi yapiyor yoksa herkes kendi...
  14. beyefendi

Çok moralim bozuk

Nerdeyse 1 yıldır çocuğum gibi büyüttüğüm gerek babamla gerek apartman sakinleriyle 'gitmeyecek' diye kavga ettiğim kedim Duman a araba çarptığını öğrendim dün. Son bir kaç yıldır aldığım en yıkıcı haberdi belki benim için ve hepinizi ailem gibi gördüğümden sizinle de paylaşmak istedim derdimi...
  15. beyefendi

Balaklava ve CoD'dan Ghost

Abilerim CoD serisinde Ghost abimiz vardır, onun bi balaklavası vardır efsane, yabancı bi sitede gördüm burda nerden temin edebilirim acaba, veya custom bandana(komik oldu :D) yapan bi yer var mı?? not: mobildeyim fotoğraf atamıyorum :/
  16. beyefendi

motovlogger

Youtubede basterd3 mü ne diye endurocu bi motovlogler vardı kız arkadaşıyla falan sürüyordular adı neydi kanalın??
  17. beyefendi

herkese başarılar

Bugün ki ehliyet sınavında, bi duanızı alırım ehehe 😊
  18. beyefendi

YENİ BAŞLAYANLARA TAVSİYELER YAZI DİZİSİ (Tecrübelerinizi bekliyoruz)

Başlıktan da belli olduğu üzere yeni başlayanlara tavsiye vermek amacıyla tecrübelerinizi bekliyorum. Bu tecrübeleriniz kazalarınızdan yaptığınız çıkarımlar olur, bakım yaparken yaptığınız hatalar olur, genel şeyler olur. Ama herkesin sıkıldığı ekipmanlı binin ehliyetinizi alın (kesinlikle...
  19. beyefendi

Motor bakımı

300km-400km falan oldu sanırım motor deneyimim, motoru abimden 2.700de falan aldım en son ne zaman ne yapıldı bilmiyorum, neyse sadede gelelim, Motor da genel bakım nedir, kaç kilometrede ne kontrol edilmeli ne değişmelidir?(yağ, zincir yağı vs.)
  20. beyefendi

Tecrubeli abilerimiz

Lastik (en kötüsünü ele alalım) nasıl ısıtılır?

Yeni mesajlar