Arama sonuçlarınız

1. atalayalper

Trafikte üzerlerine nur inmiş gibi ultra güçlü led far ve çakar kullananlar hakkında!

Şimdi makul ve mantıklı düşünebilen herkese soruyorum; Ayarı iyi yapılmadan takılmış yeri göstermesi gerekirken göğü gösteren olması gerekenden 100 kat güçlü çakarlarınız ve led farlarınız açıkken ben veya diğer sürücüler karşıdan geliyoruz sen yanımızdan geçiyorsun o çakarların ve ultra mega...
  2. atalayalper

- - - Piaggio kullanıcıları gezi organizasyon & paylaşım sayfası - - -

Dünyanın en büyük üreticilerinden ve en gelişmiş ar-ge departmanlarından birine sahip olan ünlü İtalyan motosiklet üreticisi piaggio marka motosiklet kullanan arkadaşlar bu başlık altında her türlü bilgi paylaşımı ve fikir alışverişini yapabiliriz. Eski konu güncelliğini kaybetmiş bu yüzden...
  3. atalayalper

Abs yoksa o motoru alma yönlendirmesi hakkında !!

Arkadaşlar ve tüm iki teker tutkunları; Kullandığımız araçlar gün geçtikçe çeşitli teknolojik imkanlar ve ekipmanlar ile donatılıyorlar ve daha güvenli hale getiriliyorlar. Öyle ki şu anda abs, asr, esd gibi güvenlik sistemlerinin olduğu maxi scooterlar bile var. Bazı tavsiye konularında...
  4. atalayalper

Dr.Pulley Baga kullanan var mı?

Selamlar, Dr.Pulley bagaların distribütörü ile fuarda tanıştım oldukça bilgili ve genç kişiler.. Yaklaşımları ve verdikleri bilgiler hoşuma gitti. Baga değişim zamanı geldiğinde veya ilk servis zamanım geldiğinde Dr.Pulley bagaları denemek istiyorum. Ama bir yandan da bu baga olayının son hızı...
  5. atalayalper

2018 Kawasaki Ninja 400 KRT - 43.000TL !!!

300 ninjadan evrilme 2018 model kawasaki ninja 400 sadece ve sadece 43.000tl'cik.. Tükenmeden bayinizden ısrarla isteyiniz. Mazallah ellerinde kalmaz falan :pr:
  6. atalayalper

NOLAN N-64 FECİ RÜZGAR SESİ PROBLEMİ

Herkese merhaba, İki hafta önce italya üretimi olsun benim olsun mantığı ile çok rüzgar sesi alır uyarılarını ve yorumlarını hiçe sayarak Nolan N-64 kask aldım ekstra siyah vizörüyle birlikte. Fakat arkadaşlar o da ne rüzgar sesini almayı bırakın kafanızda sanki kask yokmuş gibi yani rüzgarın...

Yeni mesajlar