Arama sonuçlarınız

1. atalayalper

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Elektrikli motosiklet işine sıcak bakıyorum fakat şu anda henüz bu işi tam anlamıyla yapıp maliyeti de aşağı çekebilen bir marka yok. Yani tamam işte bu olmuş diyebileceğimiz modeller evet var ama küçük bir servet karşılığında satın alınabiliyorlar. Fosil yakıt kaynakları bir 50 yıl sonra...
  2. atalayalper

Alicem kardeşim, kardeşim diyorum muhtemelen de kardeşim yaşındasın :) her neyse çok da önemli değil demiş olduğum şeye saçma diyebilirsin her söylediğime katılmayabilirsin ama şuna dikkat et lütfen ne dediğimi önce iyi anla daha sonra katıl veya katılma. Bu tür sport cruiser motosikletlerin...
  3. atalayalper

Evet depo hem uzun hem de büyük zaten 20 litrelik devasa bir yakıt tankı var içinde. Bu arada pulsarın arka tasarımı farklı nevadanın farklı bu tür cruiser, chopper tarzı motorların arka yolcu selesi çok büyük olmaz keza nevadanın da çok küçük değil ama büyük de değil. Bazı naked, touring...
  4. atalayalper

Mondial Nevada 250 2220 x 780 x 1085 Ölçüleri bu şekilde 1950 olsa en az 20 cm kısa olması demek ki o zaman da çok küçük olurdu. Motor küçük değil. Triumph Bonneville Bobber benim park ettiğim yere park ediyor boyutlar neredeyse aynı. Hatta üşenmedim baktım triumph ile birebir aynı...
  5. atalayalper

Kesinlikle nevada 250'nin sesi çok tatmin edici. Indian scout veya Indian chief dark yavrusu da diyebiliriz :)
  6. atalayalper

Amin, çok teşekkür ederim cümlemize kaza bela vermesin Allah. ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ---------- Dün akşama ait yeni bir kısa video ekleyelim. Konuya sahip çıktım resmen konu artık benimdir :cherry:
  7. atalayalper

Benim de galiba yaklaşık 20 yıl oldu teknolojiye ve ekstra donanıma hayır demeyiz. Bu zamana kadar ABS’ye ihtiyaç duymadım bundan sonra da gerek yok diyemeyiz bu da teknolojik bir nimet. ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ---------- Çok...
  8. atalayalper

Selam, Hero x pulse 200’ü test ettim, uzun soluklu bir test değildi ama Güzel motordu beğendim fakat 150 km’de olan bir motor İçin vitesleri çok sert, debriyaj bi değişik çok yukardan kavrıyordu aslında sıfır motor debriyajı bıraktığın gibi kalkması lazım motorun. Bir de dijital ekrandaki vites...
  9. atalayalper

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ---------- Dün itibariyle satın aldım ben de bir tane bu yakışıklı arkadaştan ;) İlk izlenimler buccaneer 250 ile yakaladıkları üretim kalitesini bir kaç tık daha yukarı taşımışlar. Keşke şu da olsaydı dediğim...
  10. atalayalper

Bize bunu reva görmüşler - Çöp Honda Dio 100cc - 20,100 TL

Bu işin artık cidden boku çıktı!! 100 cc, 9nm torklu, bisikletten hallice, ABS'siz, arka freni kampana olan şu çöp ötesi dilimin motosiklet demeye varmadığı araca 20,100 TL istiyorlar arkadaşlar. Siz de gidip 25-30 bin lira diye full+full hintli, çinli motorları gömün. Pulsar200 26 bin...
  11. atalayalper

Hero Önder Motor - Maşallah Tok Satıcı!!!

Selamlar arkadaşlar, Bugün x-pulse 200’e bakmaya Hero ana bayisi olan Önder motora gittim eşimle birlikte şekil olarak güzel, kısa mesafe git gel ve hafta sonları biraz araziye çıkmak İçin uygun bir seçenek bana göre fakat showrooma gittiğimde sanki uzaylı görmüş gibi önce kime geldiniz gibi...
  12. atalayalper

Park halinde, garajda, otoparkta olduğu yerde düşen yan yatan yaramaz motorlar!!

Arkadaşlar bu tür bir ilan açıklaması görünce eminim ki siz de yemiyorsunuz artık yıllardır devam ediyorlar ve artık birbirlerinden göre göre yazdıkları için neredeyse her 2 ilandan 1'inde bu açıklamayı görmek mümkün oldu. işin saçma yanı şu; park halinde düştü grenaj değişti, park halinde...
  13. atalayalper

Hyosung Aguila Bobber 300 - çok iyi olmuş cidden ama muhtemelen bu da gelmez

This bike is powered by a 300cc V-Twin engine that makes around 30bhp of power at 8500rpm and peak torque of 25.6Nm at 6000rpm. This motor is mated to a six-speed gearbox that transfers power to the rear wheel via a chain drive. The bike tips the scale at 172kgs, making it one of the lightest in...
  14. atalayalper

Triumph Rocket-III / 2300 cc / 3 Silindir / 2,79 sn. 0-100 km

Triump'un efsane modellerinden Rocket-III neredeyse tamamen yenilendi. 2,3 litrelik 3 silindirli motor 2,5 litreye çıkarıldı ve motorun toplam ağırlığı 40 kilogram hafifledi. 167 beygirlik bu canavar tamı tamına 221 nm tork üretebiliyor. Bu sayede de motorun 0'dan 100 km/h'a ulaşması sadece 2,79...
  15. atalayalper

Soft customize edilmiş Buccaneer V2 250i

Arkadaşlar merhaba, Sesi, görünümü, işçilik ve parça kalitesini fiyatına göre oldukça beğendiğim ve yamaha'nın artık efsane olmuş v2 250cc motorunun enjeksiyonlu versiyonuna sahip olan mondial buccaneer 250i'den bir tane alıp çok abartmadan ingiliz tarzına uygun customize etmek zaman zaman...
  16. atalayalper

Motosiklet lastiği satan çeşidi bol güvenilir yerler - İstanbul

Herkese merhaba, Malum lastik almak istediğimizde hem çeşit hem de marka sıkıntısı çekiyoruz. En azından ben bu zamana kadar çektim. Bugüne kadar genelde internet'ten sipariş ettim lastiklerimi fakat şimdi gidip bizzat kendim görerek dokunarak seçmek istiyorum ama böyle bir showroom var mı...
  17. atalayalper

Yamaha Xmax 300 - Piaggio Beverly 350 ile kalkış yaparsa ne olur.. İzleyiniz..

Korede üşenmemişler bu iki motor ile kalkış yapmışlar, defalarca deniyorlar hatta sürücüler de değişiyor ama sonuç hep aynı.. Üzgünü xmax'ci arkadaşlar ama scooter söz konusu olduğunda Piaggio o sınıfın her zaman en iyisini yapar. Biraz fanatik bir yazı gibi gelebilir ama zaten piaggio...
  18. atalayalper

ARTIK MİDE BULANDIRAN DURDUĞU YERDE DÜŞTÜ YALANI.!!!

Herkese İyi akşamlar, Koca koca adamlar malum sarı sitede bildiğin trafikte giderken kaza yapmış veya düşmüş yana yatmış motorlar için atacak uyduracak bir şey bulamayınca bu mide bulandırıcı cümleyi ilanlarına yazmaktan hiç çekinmiyorlar.. Cahil cesareti diyorum ben buna.. Bir motor durduğu...
  19. atalayalper

Küçük hacimli racing kullanıcılarının trafikteki durumları hakkında

Gecen akşam istinye park İTÜ önünden büyükdere caddesi levent yönüne doğru gidiyorum kolay ve rahat ulaşım için şu anda 250cc maxi scooter kullanıyorum o istikametteki avm önündeki kırmızı ışıkta durdum yanımda da beyaz bir Yamaha R-25 varmış modelin bu olduğunu anladım gayri ihtiyari bakmış...

Yeni mesajlar