Arama sonuçlarınız

1. Ali Mert

Kask almak, Moto-ay

Kullandığım kask çok dandik olduğundan, bir süredir uygun fiyatlı kaskları araştırıyorum. Vemar zephir kaskını beğendim, yurt dışından getirtecektim, moto-ay'da daha ucuza buldum. Moto-ay'dan alışveriş yapan varsa, memnunlar mı? Olmayan kaska stok koymamışlardır umarım. Ya da kötü ürün gelmez...
  2. Ali Mert

Motor açmak cg125

Motorumun debriyaj balatalarını değiştirmeyi düşünüyorum.Bir adet balata, Lokma takımı, tork ölçmek için dinamometre ve yağ kapağı için seperatör edindim. Elimdeki malzeme bu kadar; yeni olduğu için conta ve yağı değiştirmeyip sorun çıkmadığı sürece aynı yağı geri katarak kullanmaya devam etmeyi...
  3. Ali Mert

500 Km'de debriyaj balatası bitirmiş olabilir miyim?

Vitesli motosikleti yeni öğrendiğim için yeni motorumun debriyaj balatasını stop ede ede yaktım sanırım.(100 defa falan stop etti) İlk aldığımda debriyajı bıraktığımda en sonlarda kavrıyordu. Şu an tamamen bıraktığımda anca kavramış oluyor. Debriyaj teli ayarı aldığımda da en sondaydı, şu an...
  4. Ali Mert

Kör nokta aynası, ilave ayna

Arkayı daha net görmek için dışbükey ayna veya ilave ayna takmayı düşünüyorum. Aynanın ucuna takılan yuvarlak aynalar çok tatlı ama asıl hoşuma giden şu ehliyet kursu araçlarında bulunan küçük ilave aynalar. Bunların motor için olanı var mıdır? Ve en ucuz nerede bulabilirim. Güvenlik için başka...
  5. Ali Mert

100cc Rodaj

100cc'lik motosiklette rodaj tam bir işkence gibi. Çok hızlı gitmesine gerek yok tamam ama 5000 deviri geçirmeden 40'ın üstüne çıkamıyorum.En sağ şeritte giderken dibimden sollamaya çalışıyor sürekli birileri. 50 ile giderken sollayıp önümden ani şekilde sinyali açtığı gibi dönenler vs. 10 km...