Arama sonuçlarınız

1. ahmetmert58

Sis Farı hk.

Cümleten günaydın. Dün itibariyle nc700s almış bulunmaktayım. Motora sis farı takmak istiyorum. Şöyle çok pahalı olmayan lakin 'bu ne dandik şey hiçte aydınlatmıyor' demeyeceğim f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz ? Aliexpress'ten de getirtebilirim acelem yok şuanlık. Birde motoru aldığım amca...
  2. ahmetmert58

Ankara’da kamp yapılacak yerler

Herkese selam dostlarım. Haftaya ankarada 2 günlük kamp planım var. İstanbuldayım ve ankarayı pek bilmiyorum. Kız arkadaşımla iki kişi olacağız. Onun için güvenlik meselesi ilk sırada. Birde su kenarı biryer olursa muazzam olur. Kız arkadaş ile gidilebilecek bir yer için Tavsiye edebilecek...
  3. ahmetmert58

Aliexpress vb. Sitelerde ki Airhawk Muadilleri

herkese selam arkadaşlar. bir kaç arkadaş ile uzun yoldaki toto felcine çözüm amaçlı çözüm aramaya koyulduk. bir kaç çinli sitede airhawk muadillerine denk geldim fiyat olarakta gayet iyi gibiler. aramızda bunlardan alıp kullanan var mıdır ? bir kaç çözüm daha okudum fakat bana göre en iyi çözüm...
  4. ahmetmert58

Anlas Viento Sport vs. Pirelli Angel City

Evet arkadaşlar. iki lastikte çıkalı 1 sene civarı olmuş. ama ben ikisine dair tam anlamıyla bir kullanıcı yorumu bulamadım. kabaca kendi duyduklarımı yazayım. Anlas : öncelikle kendi ustam lastiği baya bi övdü. o kadar yumuşak ki elinle sıkınca bile yumuşaklığı hissediyorsun diyor. lakin çabuk...
  5. ahmetmert58

Benim Umutlarım İyice Tükendi

arkadaşlar ben Türkiye simülasyonunu bitiremicem galiba. bu gün bir motosiklet ilanı gördüm. tamam piyasa kötü diyorduk ama resmen bitmişiz biz. linki bırakıyorum. yorum sizlerin... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mototal-dan-honda-monkey-125-871842861/detay
  6. ahmetmert58

Vizör İçin Su Kaydırma Özelliği

merhaba arkadaşlar. malum kış geliyor ve herkesin illa ki bir derdi oluyor kış sezonunda. benimki de yağan yağmurda vizörün camında biriken su damlacıkları. en azından benim için ciddi anlamda görüşümü engelliyor. bunun için bi önerinisi olan varmı dır?
  7. ahmetmert58

2013 Pcx 125 Motorumu Satıyorum

merhaba arkadaşlar. motorumu yükseltmek amacıyla satıyorum. bütün bilgiler ilanın açıklama kısmında yazıyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tramersiz-kazasiz-agir-bakimlari-yapilmis-pcx-854582016/detay/
  8. ahmetmert58

Telefon Tutucu İçin Kesin Çözüm Arıyorum

arkadaşlar selamlar. forte gt marka telefon tutucu almıştım gidona bağlantılı. telefonu tutan cırtlı kısmı çalınmasın diye çıkartıp koltuğun altına koyuyordum. bu sefer de sabitlediğim standı çalmış üç kağıtçılar. telefonu koyduğum zımbırtı kaldı sadece elim de :) şimdi telefon tutucu alıcam...
  9. ahmetmert58

Eski Model Enduro

Arkadaşlar aradığım bir kaç model var. Modeller (Öncelik sırasına göre) ; 1- Honda XL600 Transalp 2- Kawasaki KLE500 3- Suzuki XF650 Freewind 4- Kawasaki KLR650 5- Yamaha XTZ750 Super Tenere 6- Yamaha XT600E ve diğer eski model endurolar ( italyanlar tercihim değil fakat değerlendirilebilir.)...
  10. ahmetmert58

Çanakkale Saroz Tarafların da Kamp alanları

merhaba arkadaşlar. kısmetse iki hafta sonra saroz taraflarına kampa gidicez. o taraflarda kamp yapabileceğimiz bir yer var mıdır? denizede girmeyi planlıyoruz ( marmaraya değil egeye). en önemli etken deniz ve kamp alanı olması ). bu tarz bir yer bilen duyan var ise yardımlarını bekliyoruz.
  11. ahmetmert58

Park Halindeki Motorlarımızı Paylaşıyoruz

Arkadaşlar malum salgından dolayı büyük bir çoğunluğumuz evlerimizden ne işe nede gezmeye çıkabiliyoruz. Aklıma böyle bir fikir geldi. Hem forumdaşlarımızın motosikletlerini görmüş oluruz hemde bu vesile ile sohbet edip can sıkıntımızı bir nebze geçirmiş oluruz :) Bakalım kimler evinde kalıyor...
  12. ahmetmert58

95-2000 Model Arası Bmw GS

evet arkadaşlar soru çok basit. bu motoru almak ne kadar mantıklı ? Günlük kullanmaktan ziyade hafta sonları ufak şehir içi gezileri, tamir hobisi amaçlı düşünülür mü?
  13. ahmetmert58

Araç ile yurtdışına çıkmak

Herkese iyi seneler arkadaşlar. Biz iki arkadaş araba ile yurtdışına çıkmak istiyoruz. Rotamız istanbuldan sırasıyla romanya-macaristan-slovakya-avusturya-çek cumhuriyeti-avusturya-slovenya-Hırvatistan-karadağ-bulgaristan ve ülkeye geri dönüş. Buralar kalıp gezeceğimiz yerler genel olarak...
  14. ahmetmert58

Pcx yanık kokusu

Arkadaşlar akşam üzeri 50 kmlik bi yol gittim. Eve geldim yarım saat sonrada 3 kmlik yol gittim 2 saat durup geri geldim eve. Motorda egsozun ordan ufak bi uğultu geliyor. Birde egsozdan yanık kokusu geliyor biraz sanki poşet yanmış gibi. Motor arıza lambası yaktı ve kendi kendine istop etti...
  15. ahmetmert58

Scooter için diz örtüsü

arkadaşlar merhaba herkese. artık sabahları motora binerken dizlerim donmaya başladı. köprüden felan geçerken metrobüslerin arkasına yapışıyorum ısınmak için. pcx için önerebileceğiniz diz örtüsü varmı acaba ? ilk defa scooter sahibi oldum ve bu scooter ile ilk kış deneyimim olacak. fiyatlara...
  16. ahmetmert58

Yağmurluk Önerisi

arkadaşlar malum sonbahardayız. yavaş yavaş yağmurlar başlıyor. 30 dk sabah 30 dk akşam olmak üzere günde 2 defa motora biniyorum. şöyle önerebileceğiniz fiyat performans ürünü bi yağmurluk var mıdır ? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim arkadaşlar hemde şu dönemde bir çok motorcu kardeşimize...
  17. ahmetmert58

Hiç kullanılmamış kutusunda sıfır Shoei Qwest kask

arkadaşlar kaza yaptığımda karşı taraf mağduriyetimi gidermek amaçlı hediye aldı. aynı kasktan bende var kaza sırasında biraz çizildi ama hala kullanıyorum. çok rahat bi kask zaten shoei markası tartışılamaz bu konuda. kask olması gerektiği gibi fiber kabuk. bedeni XL'dır. şuan sıfır mağaza...
  18. ahmetmert58

Kawasaki KMX 125 Hakkında

evet dostlarım ben kazık aramaya devam ediyorum. biraz düşeş bir 2 zamanlı kmx 125 denk geldi. bu motoru daha önce kullanan var mı ? yada eski model 2 zamanlı motor sahibi olan ? beni ne gibi süprizler bekleyebilir ? alma nedenim günlük kullanım değil. hem hobi olsun sağıyla soluyla uğraşayım...
  19. ahmetmert58

KLE 500 kullanıcısı var mı ?

arkadaşlar ciddi anlamda KLE 500 almayı düşünüyorum. 2006 model var bitane bakıcam motora. bu motoru kullanan, bilen varmıdır aramızda. bi kaç yerde en sağlam enduro motorlarından biri olduğunu yazmışlardı ne kadar doğrudur ? ve kronik sorunu varmıdır ? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
  20. ahmetmert58

Motosiklet HGS sorunu

arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce 2. el bi motosiklet aldım. benden önceki sahibi sanırım 1. sınıf hgs çıkartmış motora. dolayısıyla önceki 6. sınıf hgs'mi bu motorun üzerine geçiremiyorum. banka aracılığıyla yeni hgs almaya kalktım fakat aracınıza uygun bir sınıf seçin diyor. daha önce başına bu...

Yeni mesajlar