Arama sonuçlarınız

1. Enes Bakır

Merter E-5 Yolu üzerinde kaza

Arkadaşlar daha demin bi arkadaşım aradı istanbul merter e5 yolu üzerinde bir kamyonet cbf150 motoru altına almış heralde olay çok taze şuan ambulanslar polisler oradaymış arkadaşımız ölmediyse eğer Allah yardım etsin acil şifa versin bilgisi olan bilgilendirirse bizi seviniriz
  2. Enes Bakır

Kymco ck125 pulsar - yeni başlayana,az yaksın diyene masraf çıkarmayck taş gibi motr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-tamamen-orjinal-tertemiz-hatasiz-satisa-hazir-kymco-ck125-199459906/detay/ ilanı forumdan görüp almak isteyen olursa indirim yapacağım.. :cherry:
  3. Enes Bakır

Motosikletimi nasıl dikkat çeken hale getirebilirim (nasıl daha yakışıklı yaparım )

Herkeze hayırlı akşamlar forum sakinleri. Motosikletim 2005 model kymco ck125 adıda MİKİ benim yol arkadaşım :) uzun zamandır düşünüyorum; motorumu nasıl daha yakışıklı yaparım nasıl dikkat çekici hale getirrim neler yapabilirim diye fakat bu konularda tecrübem hiç hiç olmadıgı için her zamanki...
  4. Enes Bakır

Janttaki zincir yağı nasıl geçer ?

arkadaşlar ne kadar uğraşırsam uğraşıyım motosikletimin arka jantındanki zincir yağlarını geçiremiyorum hangi madde ile geçer bilen varmı yardımcı olursa sevinirim :pr::pr:
  5. Enes Bakır

2015 A-2 Ehliyet Direksiyon Sınavı Parkurları ?

Herkeze hayırlı akşamlar 2 gün önce A2 ehliyetimi almak üzere sürücü kursuna başvurdum evraklarımı tamamladım ve ücretimi ödedim 22 mart yazılı sınav tarihim ve yanlış hatırlamıyorsam 17 nisanda direksiyon sınavı tarihi olarak belirlendi ve direksiyon sınavına kanuni 100 cc motorla gireceğim...
  6. Enes Bakır

Kymco ck 125 pulsar - başlangıç için harika - benzin cimrisi taş gibi tertemiz

Motorum 2005 modeldir fakat bütün aksamları orjinaldir hiç bir değişen yoktur ben başlangıç için aldım 4.000 km civarı sürdüm şimdi cc yükselteceğim için satıyorum benzini cidden yakmıyor 5liraya istanbulun bi ucundan diğer ucuna gidiyorum kymco çin malı değildir sağlamlıgını bilen bilir hayırlı...
  7. Enes Bakır

Yolda kaldık acil yardım lütfen

Arkadaşlar konuyu telefondan açıyorum arkadaşımla taksime doğru gitmekteydik fakat motoru bi anda gaz yememeye teklemeye başladı acemi oldugumuz için napıcagımızı bilmiyoruz şu anda yol kenarında kaldık ne yapmamız gerektiği hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim markası mondial zn 125...
  8. Enes Bakır

Buzun üstünde 2 motor arka arkaya düşüş :))

Öncelikle herkeze hayırlı geceler bugün bir arkadaşımla başımıza gelen komik bir hikayeyi paylaşmak istedim motorlar mondial zn125 ve kymco ck125 arkadaşım arka fren balatasını değişecekmiş beni aradı gel beraber gidelim geze geze dedi bende bu soğukta kafayımı yedin dedim ama bende motor...
  9. Enes Bakır

Fren hidroliği lütfen yardım edin

Herkeze hayırlı akşamlar , dün gece motosikletimi otoparka koyduktan sonra inerken fren hidroliğinin oldugu yerden yag geldiğini farkettim daha çok tecrübeli olmadıgım için nedir ne değildir bilmiyorum belkide uzun zamandır akıyodu ama ben yeni farkettim. Bir kaç arkadaştan öğrendiğime göre yag...
  10. Enes Bakır

Sigortayla ilgili bir soru

İkinci el aldıgım motora 3 4 gün önce axa sigortadan 237 liraya zorunlu trafik sigortamı yaptırdım fakat aklımda bir soru var ben şimdi bu sigortasını yaptırdığım motoru yakın bi zamanda satarsam verdiği sigorta parası ne olucak boşu boşuna gitmişmi oluyor yoksa iade alabiliyormuyuz bilgisi olan...
  11. Enes Bakır

Kymco CK 125 Yedek Parça - Servis

İstanbulda KYMCO CK 125 motosikletimin her türlü yedek parçasını bulabilceğim ve bakımlarını yaptırabilceğim yetkili KYMCO servisi varmı acaba varsa neresinde bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim be biraz araştırdım ama kayda değer bir şey bulamadım :pale:
  12. Enes Bakır

Kymco CK 125 Motor gitmiyor yardım :)

Herkeze merhabalar yine akıl almaz sorularla karşınızdayım :cherry::cherry: geçen hafta aldığım 2005 model KYMCO CK 125 model motosikletim var birçoğunuzun bildiği gibi,motosikletim 125 cc tabi yüksek bi performans bekleyemem ama motor bırakın 80 i 60 ı bile zor görüyor tek kişiyken arkadaşlar...
  13. Enes Bakır

Bir kaç sorum olucak lütfen yardım edin.

Bazı arkadaşlar biliyor yaklaşık 1 aydır 2.el motosiklet arıyordum temiz sahibinden.com da 2007 model kymco ck125 pulsar motosiklet buldum biraz araştırdım tayvan malıymış çoğu arkadaş tavsiye etti çin mallarına benzemez sağlamdır dediler ve geçtiğimiz pazar günü istanbul bakırköyden silivriye...
  14. Enes Bakır

2.El Kymco CK 125 Pulsar 2007 model yardım lütfen

Bir kaç gündür motosiklet arıyorum bazı arkadaşlar biliyor ilk vitesli motorum olacak henüz sürmeyi bilmiyorum bundan önce yaklaşık 5000 km scoter ve 5000 km de yarı otomatik cup tecrübem var bütçem düşük bir miktardı noter masraf param hariç 1200 lira 2.el çin malı bi motosiklet almayı...
  15. Enes Bakır

motora başlangıç düşük bütçe yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar geçen hafta 130 cc yuki markalı cup motosiklet almıştım fakat satışında sıkıntılar çıktıgı için iade ettim ve paramı aldım ve şimdi yeni motor bakmaktayım ekipmanlarım vs herşeyim hazır 1200 lira motor bütçem var vitesli bir motor almak istiyorum henüz vitesli sürmeyi bilmiyorum...
  16. Enes Bakır

motor tavsiyesi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar geçen hafta 130 cc yuki markalı cup motosiklet almıştım fakat satışında sıkıntılar çıktıgı için iade ettim ve paramı aldım ve şimdi yeni motor bakmaktayım ekipmanlarım vs herşeyim hazır 1200 lira motor bütçem var vitesli bir motor almak istiyorum henüz vitesli sürmeyi bilmiyorum...
  17. Enes Bakır

Tecrübeli abilerimizden yardım bekliyorum :)

[B]Herkeze iyi forumlar geçenlerde motosiklet tavsiyesi sormuştum forumdan abilerimize bütçeme göre en iyi bulabildiğim motor yuki yıldız 130 1500 km de aldım 1800 liraya şekil şemal olarak çok hoşuma gitti cup diye geçiyor piyasada ama bana göre gayet sportif çok hoşuma gitti yani :cat: şimdi...
  18. Enes Bakır

Bu kardeşinize yardım edin fikir verin :)

Herkeze merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim ben 18 yaşında lise son öğrencisi bi gencim bu yaşıma kadar 2 3 sene scoter motor kullandım tek tecrübem scoter motor yani bide yarı otomatik cup kullandım uzun zamandır dişimden tırnagımdan arttırdıgım harçlıklarımla 1200 tl para biriktirdim ve...

Yeni mesajlar