Arama sonuçlarınız

1. Erdost

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

GS 1250 için söylemiştim, henüz 1300 kullanma fırsatım olmadı.
  2. Erdost

Evet yağ soğutucu hortumunu bende duydum birisi bana ulaşmıştı bir ara, bir seride yağ hortumlarında problem olmuş ben yaşamadım, yada ilk gelen serilerde bu sorunu yaşayan duymadım.Aku de piyasada çok bulunabilecek bir akü değil, çok küçük ve yüksek kapasiteli olduğu için bu da doğru.Bunlari...
  3. Erdost

Kesinlikle Triumph alırım, 3 silindirin hizlanirken verdiği tat bambaşka, elektronik amortisörler harika çalışıyor, ön fren harika, motor ustundekini atmaya çalışıyor, dedikleri rüzgar mevzusu doğru, Triumph daha çok rüzgar alıyor ancak eski GS ler rüzgar konusunda daha iyiydi yeniler...
  4. Erdost

Zontesin yanında verilen iki tane bileklik var, ve anahtarindaki pil 3 4 ayda bitiyor ondan bahsediyor, saat pili, bu yolda birakacak bir sorun değil, veya motorun sorunu değil, motorda anahtarın iletişim kurduğu yer var oraya yaklastirdiginizda pili olmasa dahi sistem açılıyor. 2.cisi 4 tane...
  5. Erdost

Triumph tiger, Gse çıraklik yaptırır kalite ve sağlamlık anlamında. İkisini de sürdüm, ama fotoğraf atmayacagim tabi ki :) Parça sorunu yaşayan arkadaşlar, özellikle Avrupa üretimi bir motorda dünyadan bir haberdir büyük ihtimalle. Triumph in özellikle ana parça tedarikçisinden ingiltereden...
  6. Erdost

Vallahi harika mi değil mi, akü bittiğinde uğraşırken anlarsınız 😁😁 Şöyle bir durum da var, bana inanmaniz çok ta önemli değil doğru bildiklerimi anlattım, kendi dogrularinizla yalan veya doğru yasayabilirsiniz bundan sonra da :) Fren konusunda benim söylediğimi, ama bu söyledigin hiç...
  7. Erdost

Akü şarj konusunda ki inovasyona, aküsü dandik denilmiş.Zontesin üzerinde ki akü şu an motosiklet piyasasında bulabileceğiniz en kaliteli aküdür.Lityum İyon yer olarak çok küçük yer tutar ancak çok yüksek kapasiteli sağlam bir aküdür. Bu motoru GS mi sandınız akü problemi yapıp motoru yolda...
  8. Erdost

😂😂Arkadaşlar ben de sorun yok, yerimi söyledim, kahvelerde bedava hatta yanında da tatli da var :) GS in yanında bir tane medley de gördüm onu da bekliyorum :) Bir ara harleyci girmişti konuya onu da bekliyorum 😁 Bir ara Afrika twin vardı onu da bekliyorum ancak uzaktan bizi oturur izler, fren...
  9. Erdost

Ne diyeceğimi bilemedim 😁
  10. Erdost

36 Yaşındayım :)
  11. Erdost

Medley fena bir tokat yedi frende, hiç deneme şansını :) GS Adv de var ben de, babamın ama istediğim zaman alıp kullanırım tura çıktığımda oldu. GS lerin frenleri iyi değil çok stabil ve güvenli durduğu için harika fren yapıyor sanılıyor, ancak herkesle bilgimi paylaşmaya hazırım, Kartal'da...
  12. Erdost

İstanbul'dayım, GS ini al gel bir deneyelim :)
  13. Erdost

Yurt dışında long range kullanıcı yorumları var 110.000 kilometrede Yunanistan'da bir kişi vardı kullanan. Zontes blokları alüminyum döküm olduğu için ve hem yağ soğutucusu hem su soğutucusu olduğu için çok verimli ve sağlıklı motorlar. Kompresyon oranları çok yüksek ve bu yüksek oranları...
  14. Erdost

Motorda yıpranma adına tek bir belirti yok, 20.000 km olmasına rağmen balata bile değiştirmedim, 3 sene olduğu için bitmeyen balatayi sertlestiginden ötürü değiştirdim, bu biraz kullanımla da alakalı, fakat tasarlanırken geniş referans aralıklarla tasarlanması ile de alakalı. Mesela daha büyük...
  15. Erdost

Yalnız lastik basınç yazmıyor orada sadece, bak yaninda birşey daha yazıyor "lastik sıcaklık göstergesi?" Herneyse arkadaşlar, anlatmak istediğimi anlayanlar olacaktır, onlar için bu konu altında yazanlar küçük bir kılavuz olacaktır. Zontes İnovatif kendisine ait birsuru patentli sistemi olan...
  16. Erdost

Buradan bakıp ne bakar basit ve verimli sistem olduğunu ogrenebilirsin? Ve ikisini de karşılaştırabilirsin hangisi daha basit ve verimli? Zonteste nasıl olduğunu tabiki bilmiyorsun ancak tabi ki bu konuda fikrin var? Bu da Harley Davidson muthis inovatif şarj sistemi; Bu arada...
  17. Erdost

Gösterdiğin inovatif videoya bak 😂 Kili kırk yarican motorun aküsünu şarj edeceksin. Bak zontes TE bu nasıl oluyor biliyor musun, tabiki de bilmiyorsun, telefonunu şarj etmek kadar basit, fişi prize şarj soketini de motorun soketi e takiyorsun bu kadar basit.Motor aküsü şarj olduğunda otomatik...
  18. Erdost

“Harley’de akü şarj kablosu varmış, 1000 senedir varmış…” o sistem inovasyon değil; sadece 400 kiloluk bir cruiser’ın kışın aküsünü öldürmeden garajda hayatta tutma çabası. Harley’deki o kablo, ECU ile haberleşmeyen, sadece aküye 12 volt veren eski usul bir tender hattı. Yani mühendislik olarak...
  19. Erdost

Arkadaşlar ikinci el için BMW Honda almak tamamen bir akıl tutulması ve o da genel kalıplar ve cehaletle ilgili. Neden? Yahu bugün bir GS Adv 1.9 milyon Triumph Tiger 1200 Rally expolere 1.1 milyon gibi alınabiliyor. Örnek olması açısından bu ikisini ornek veriyorum, bunu Pcx almak ile Çin...
  20. Erdost

Önyargının Karşısında Matematik: Gerçekleri Zontes Üzerinden Okumak Burada çok ince bir çizgi var. O çizginin bir tarafında bizzat kullananların, tecrübeye dayalı yorumları duruyor. Diğer tarafında ise motoru hiç kullanmamış, sadece duyumlarla konuşan, önyargılı yorumlar. Ben yıllardır motorun...