Arama sonuçlarınız

1. Osırıs1

Yeni takılan oringli zincirden gelen ses!

Arkadaşlar merhaba,dün ustanın tavsiyesi üzerine oringli bir zincir alıp taktım dişlilerde değişti ama hızlanırken tok bir ses geliyor,şıkır şıkır metal sesi değilde sanki gres yağına batıp çıkıyor onun çatırtısı geliyor gibi duruyor,yeni zincirde bu normal mi acaba? daha 20 km yapmadım zincir...
  2. Osırıs1

İstanbudan Bilecik'e bu aylarda gidilir mi?

Merhaba arkadaşlar, kardeşim bilecikte asker, uzun süredir görmedim kendisini bi süpriz yapıp ziyaretine gitmek istiyorum ama bu mevsimde yol çekilir mi bilemiyorum. Pendikten feribotla yalova, ordan iznik gölünü dolaşarak bilecike gitmek kardeşimi görüp aynı gün geri dönmek istiyorum. Yalova...
  3. Osırıs1

Sahibinden.com dan aldığım motorun ilanı halen duruyor

2 haftayı geçti ama halen motorun resimleri sitede duruyor,sıkıntı yaşarmıyım acaba? yada sahibini arayıp kaldırmasını mı istesem. (dün arkadaş aradı ''abi senin motor satılık mı'' diye sorunca moralim bozuldu. Gelde laf anlat.. O değil aldığım çocuk askere gitti...
  4. Osırıs1

Motorsiklet için alarm tavsiyesi lütfen

Dün gece babamın honda fizysini çalmaya yeltendiler evin önünden,kendisi pencere önüne koyar ama malum hava soğuk olunca.. Ben buna 2 hafta önce ne olur ne olmaz diye eski 150 zatın alarmını söküp takmıştım e haliyle ötmesiyle ayaklanmamız bir oldu :queen: Şimdi benim TVS ye alarm takıcam ama...
  5. Osırıs1

EDS Sarı ışık sorunsalı

Merhaba arkadaşlar,bugün evime motorla giderken eds sistemi bulunan ışıklara yaklaştım biraz da yokuş olduğu için iyice hızlandım, baktım yeşil yanıyor frene hafif bastım (hız 50 km) tam çizgiye 2 3 mt yaklaştım ki sarı yandı, arka frene bastım ama baktım kayıyor dengeyi kaybediyorum geri...
  6. Osırıs1

TVS RTR 150 için far tavsiyesi verecek olan varmı?

Eski sarı farını söktüğümden beri geceleri körü körüne gidiyorum yollarda. yokmu şöyle gündüz gibi ortalığı aydınlatacak karşımdakinin gözünü almayacak bir far ampülü tavsiyesi? şuan dandik beyaz bir far var üzerinde.. Orjinal farı 12V 35/35w. 35w yerine 50/60w arası bişey takarsam sıkıntı...
  7. Osırıs1

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama aslında baya eskiyim :)

2001 yılında babamın emektar kanuni mz 251'i ile başladığım motor hayatıma tam gaz olmasa da devam ediyorum. O yıllardan bu yana en fazla 200 cc lik motor kullandım,maddiyat o kadarına el verdi malesef. Şuan tvs rtr 150 var ve gayet memnunum 24 bini devirdim,onun dışında sayısız scooter...

Yeni mesajlar