Arama sonuçlarınız

1. Osırıs1

1 günde devri alem :) kurtköy-göçbeyli-darlık-teke-yaylalı-yeniköy-çayırbaşı-şile..

Dönüşte yolu değiştirdik,birde şaşırınca şile yolundan kendimizi ümraniye merkezde bulduk :queen: şilede şarj bitti oraya kadar yeniköy şile arası video çekebildik tek tük resim; toplamda 260 km yol yapmışız 3 5 litre arası benzin harcamışız.Tek olsam pek yorulmazdım ama artçım baya yordu beni...
  2. Osırıs1

Hilal konutları çevresinde tavuk besleyen vatandaşa sesleniyorum

Bak ikidir o sokaktan geçerken önüme fırlıyor, 1.de duvara 2.de bayırdan aşağıya gidiyordum 3.ye acımam güzel kardeşim,tavuğuna sahip çık pazar pikniğine meze yaparım onu :queen: Eşgalini veriyorum; Görenlerin yolunu değiştirmeleri tavsiye edilir motor gördüğünde şahin olup uçuyor (geyik değil...
  3. Osırıs1

Sivil motorsikletli polis timleri geliyor!

Az önce trt de izlediğim haber,istanbul valiliği 50 yeni sivil motorsikleti bünyesine katmış bunlar suç oranına göre şehir içine dağılacak ve normal motorculardan hiçbir farkı olmayacak,izlediğim kadarı ile şuan bmw 1200GS modeli var sadece. Yakın zamanda kurye,pizzacı,pideci olarak trafiğe...
  4. Osırıs1

Ön dişli 13 Arka dişli 43 yaptım

Eski dişliler 14 44 idi, uçları artık aşınıp kırılmıştı,bende 13 43 taktırdım ama değişen birşey yok (sürat yapmadım) vites araları yine aynı geldi. ne gibi artıları ve eksileri olacak acaba :silent: foruma baktım ama her kafadan bi ses çıkmış :sunny: (hız yapan birisi değilim,sadece...
  5. Osırıs1

Bu nasıl eksozdur 150cc motor 600RR olmuş resmen :D

daha önce de izlemiştim,izlemeyen arkadaşlar vardır belki sese bittim resmen nedir bu eksozun fiyatı buralarda bulabilir miyiz acaba :thumright
  6. Osırıs1

Vites geçişinde gelen ses ve zincirin aşırı sallanması sorunu

Herkese merhaba,son günlerde vites geçişleri acaip sertleşti ve ses çıkarmaya başladı. bugün orta sehpaya alıp çalıştırdım vitese taktım 1 ve 2 de gazı açtım ve zincirin aşırı derecede aşağı ve yukarı sallandığını,ön dişliden takır tukur sesler geldiğini gördüm (ses özellikle gaz kısıp açarken...
  7. Osırıs1

Çakar montajında ufak bir sıkıntı çıktı..

Arkadaşlar şu aleti aldım kırmızı yanan parçayı bagajın altında ggörünen biyere monte ettim,elektriği arka lambanın fişinden aldım(kesip biçmeden) beyni bagajın içine koydum şimdilik ama kontağı kapatıp açtığımda devre dışı kalıyor düğmeye basıp açmak gerekiyor.. ben frene basar basmaz çakar...
  8. Osırıs1

Yeni aldığım motorun 580 tl trafik borcu çıktı!!

11.10.2013 tarihinde aldığım 2.el motorun 580 tl trafik borcu çıktı arkadaşlar :silent: 2 sorum olacak şimdi, 1.si noter satışında böyle birşey çıkmadı (çıkması gerekiyormuş) 2.si sitedeki isim ve tc numarası ne benimkiyle ne de satın aldığım kişinin bilgileriyle örtüşmüyor :pr: Aha bu da...
  9. Osırıs1

Kamyon altında kalacaktık az kalsın!

Arkadaşlar az önce pendik yönüne giderken (ankara caddesinde) ışıklarda durdum, o sırada harfiyat kamyonlarından birini dikizden gördüm baktım hızlı geliyor (önümde de araçlar akıyor) ayakla az ileri koşturdum ama yine de arka bagaja dokundu biraz. indim hemen noluyor falan? fren yaptığını...
  10. Osırıs1

VFR 800 mü yoksa 600 RR mı daha konforludur?

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım CBR 1100XX hakkında, seçenekleri eleye eleye bu ikisine kadar indirdim. bütçem fazlasına elvermiyor malesef. yaza girerken bu ikisinden birini almayı düşünüyorum, şehir içine çok sık girmiyorum genelde şile adapazarı bursa eskişehir taraflarına gidiyorum uzun...
  11. Osırıs1

Motor yağındamı sıkıntı var yoksa bende mi anlamadım?

Arkadaşlar sabah motoru çalıştırmadan yağına bakayım dedim çubuğu çektim temizleyip tekrar baktım, oda ne yağ bulaşmadı bile :queen: hemen petrole çektim 1 lt castrol alıp döktüm işyerine geldim yine baktım, yağ seviyesi uçtaki çarpı işaretinden 1 2 cm kadar daha yukarıda. (normalde 1 lt...
  12. Osırıs1

Dalgalı asvaltlarda halimiz ne olacak?

Birgün kaza yaparsam sırf bu yüzden yaparım... Yollar karadeniz gibi dalgalı,en ufak temasta hakimiyet sıfıra iniyor tabiri caizse direkten dönüyoruz :pr: Biz vergi vermiyor muyuz anlamıyorum ki..
  13. Osırıs1

Sadece scooter tecrübesi olan kıza vitesli motor verilir mi?

Kendisi kardeşinin 100 cc scooterını sürebiliyor,kaç gündür başımın etini yedi bunuda sürücem diye.. Hep sallıyorum gerçi,versem motordan elimi yıkarmıyım? :queen: Yada artçısı olup imamın kayığında motorla beraber mi yıkansak :mrgreen:
  14. Osırıs1

Bunu ne çeşit bir hayvanat yapmış olabilir? (Dikkat fıstık içerir) :D

İlk gördüğüm resimde ne olduğunu anlamadım ama büyük boyutta fıstık olduğunu gördüm ama neden hava filtresi?
  15. Osırıs1

100 km yolu tır arkasında bitirmek :D

2 hafta önceki gezimde eve son 100 120 km kala adapazarı gişelerinde sollamak için arkasına iyice yanaşıp geçmeye yeltendiğim ama sıcak bulup (hava fena soğuktu) istanbula kadar arkasından ayrılmadığım trabzonlu tırcı amcama buradan teşekkürü bir borç bilirim :P Hasta olmayıp yatak döşek...
  16. Osırıs1

HONDA 1100 XX hakkında birkaç sorum olacak

Arkadaşlar ben 23 yaşındayım 190 boyunda 80 kiloyum,kendimi bildim bileli motor sürerim (hemen her tarzını kullandım) ve büyük bir kazam olmadı. Aklımda ne zamandır yüksek cc motor almak vardı (sesine hastayım bunların :)) Yakın bi arkadaşımda CBR1100 XX var 99 model 10 12 bin tl gibi bir...
  17. Osırıs1

Subaro vivio aldık motoru unuttuk :D

Arkadaşlar malum havalar soğudu bende dün gidip bütçeme göre subaru vivio bulup aldım ilk sahibinden,birde 150 cc motorum var ikisini de aktif olarak kullanıyorum araç 98 model 50 hp benzin+lpg li (artık 50 bg arabaya niye lpg takmışlarsa :P ) sanki motorsikletten az yakıyor, gaza abanmıyorum...
  18. Osırıs1

Deponun bazen dolu bazen boş göstermesi

Arkadaşlar ben normalde full depo gezerim,eksiltmeden üzerine tekrar benzin çekerim ama motoru aldığımdan beri 20 tl de olsa 50 tl de olsa depo full gösteriyor. hatta denedim seyir esnasında tek diş kalsa kontağı kapatıp açsam 4 5 dişe kadar çıkıyor gösterge. ne iş anlamadım sorun şamandırada mı...
  19. Osırıs1

İstanbuldan 1 gün bile uzaklaşmak iyi geldi :))

Bu gidiş rotam (gebze eskihisardan feribotla geçtim karşıya) Bu da dönüş rotası,sadece eldiven takmak için 5 dk durdum:)) onun dışında dip gaz istanbula kadar geldim. Navigasyonun kestirme diye beni soktuğu yolu görseniz ağlarsınız :D (tavşanlıdan çıktıktan sonra şu yana gidicem) Yaklaşık...
  20. Osırıs1

Ah şu kadınlar!

Uzun zamandır motorsiklet kullanıcısıyım öyle ufak tefek kazalar yaşadım ama bu en salakça kazam diyebilirim:jocolor:... Bugün kartal civarında sol şeritte 40 km gibi bir hızda seyir halindeyken sağ yanıma bi getz yanaştı, içinde sarışın çıkardı başını ''pardon göztepe kavşağı nerede?'' diye...

Yeni mesajlar