Arama sonuçlarınız

1. 1brahim

2 ve 4 subaplı motolar

Ben de Cg tipi iticili zongshen marka motor var 15 perno krank ve 69 boy silindir e 65.5 piston taktım üst silindir kapağı 4 valf yani 4 subaplı silindir kapağı taktım nasıl anlatayım bilmiyorum ama performans ve beygir gücü çok fazla arttı ayrıca arka dişli 34 ön 16 yaptığım halde eski dişli...
  2. 1brahim

Çinli 125CC Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

Çok basit bizzat ben yapıyorum gösterge de motor arıza lambası na bağlıyorum katalizör e bağlıyorum silindir kapağında
  3. 1brahim

Uzak Durduğunuz Motorlar...

Meslek sahibi olmuşsun kötümü 😁
  4. 1brahim

Rusya Rotası Hakkında Bilgi

Rotayı degistirmeni tavsiye ederim Rusya eskisi gibi değil ve rüşvet olayı çok çok fazla 1 gün nezarette yattım 5 bin ruble ye maal oldu nezaretten çıkmam bana sorarsan Moldova Ukrayna yap hiç değilse Ukrayna da TC kredi kartı kullanılıyor ve orada simdi Kart kievstar aldım hâlâ açık...
  5. 1brahim

Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

Vitesli motosiklet tecrüben varsa cruiser tavsiye ederim sele daha alçak bende cruiser kullanıyorum boyum uzun sayılmaz zaten cruiser den başka motosiklet e binmeyi düşünmüyorum
  6. 1brahim

Çinli 125CC Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

Hava soğutmalı kolay kolay hararet yapmaz motor bloğu rüzgar yediği sürece Çinlide olsa benim tecrübe me göre aynı çünkü Çinli motor un her türlüsünü kullandım yağ soğutucu su soğutmalı hava soğutmalı uzun yol dâhi bu yaz Çinli ile Moldova ya ve Bosna Hersek e gitmeyi planlıyorum bana göre en...
  7. 1brahim

CG 210 için 65.5 Piston Seçimi - FOTOĞRAFLI

Merhaba bende zongshen marka motor bloğu var 65.5 piston 15 perno 69 boy 4 valf silindir kapağı aldım piston tepesine torbacı da sibop vurmamasi işin 4 derinlik açtırmak gerekiyor mu çünkü 4 valf için piston bulamadım ayrıca 67mm piston takmak istiyorum olurmu bilmiyorum internet üzerinde...