Arama sonuçlarınız

1. Crixa

2006 model 250 cc Fym chopper

Motor Tipi : 250 CC Çift Silindir, Hava Soğutmalı, 4 Zamanlıdır .MOTORUN DÜŞMESİ YAN YATMASI YOKTUR MOTOR TEMİZDİR BÜTÜN BAKIMLARI YENİ YAPILDI. CİĞERİ SAĞLAMDIR SESİ MÜKEMMELDİR PARAYA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM . MOTORU ÇİN MOTORLARLA KARIŞTIRMAYINIZ SUZİKİNİN ÇİNDE KURDUĞU FABRİKADA...
  2. Crixa

Arka çanta(topcase) için imza kampanyası

Arkadaşlar etkinlik başladı imza toplanıyor herkez asağıdaki siteye tıklayıp imzanınızı atınız Motosikletlerin arkasına takılan çantalar, tüm dünyada milyonlarca motosiklette kullanılmaktadır. Bu çantalar her koşulda test edilerek trafik koşullarına tamamen uygun standartlarda üretilmektedir...
  3. Crixa

Arka Çantamızı Geri İstiyoruz!

Arka Çantamızı Geri İstiyoruz! Motosikletlerin arka çantalarının ruhsata işlenmesi zorunluluğunu kaldırmak için lütfen imzalayarak paylaşalım, bu kampanyaya destek olalım! Arkadaşlar imzamı attım sıra sizde sesimizi duyuralım aşağıdaki link tıklayın ve imzanızı atın...
  4. Crixa

Delircem ya

temmuz 4 ' de ehliyete yazıldım kurs sahibi ağustos 16 22 arası sınava giricen diye kayıt ettı bugün aradım eylül sonu gibi sınavın dedı sürücü kursuna gidip adamı dövücem motor alalı 1.5 ay oldu kullanmıyorum ehliyetim yok diye son 10 gun sonra alırım dedim ehliyeti adam sımdı eylül dedi...
  5. Crixa

Motorsiklet sigortası

Arkadaşlar motorsiklet sigortamı 2 gün önce yaptırdım her firmanın motoruma verdiği fiyat 200 250 arasıydı akrabam da dahil :) Arkadaşımın tavsiyesiyle bi sigortacıya gittim en uygun sigortayı cıkardı fiyatı 105 tl sizede öneririm sigortanın ismi DEMİR SİGORTA en uygun fiyatı o firma veriyor bu...
  6. Crixa

Merhaba arkadaşlar bugün bi chopper aldım bi bakarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bugün bi chopper aldım Markası Suziki FYM 250 cc cift silindirli bi motor 2007 model 10 bin de .satıcı suziki fym dedi ben inanmadım ama arastırınca suziki nin çinde piyasaya girdiği bi chopper modelmıs yani çin malı galiba.bu motoru bilenler varmı nasıl dır sizce bugun 120...
  7. Crixa

Isparta'dan merhaba :)

Meraba motorsiklet.net kullanıcıları ismim onur yas 25 ısparta'da yaşıyorum . 1 ay dır araştırmalar dan sonra chopper cruzer almayı karar verdim ve bugün FYM 250 cc chopper aldım ehliyetim daha yok :) ama ehliyetsiz kullanmıyorum garajı ma parkettim B ehliyetim var üzerine a2 alıcağım ve...