Arama sonuçlarınız

1. `Tesron

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

Güncel olarak NS200 kullanıyorum. Hiç pişman değilim iyi ki almışım.
  2. `Tesron

110 bine 30 bin km'de RS 200 alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-30-favoriye-ozel-kazasiz-belasiz-full-orjinal-pulsar-ns200-abs-1234511196/detay/ bahsedilen motor bu.
  3. `Tesron

KAZASIZ BELASIZ FULL ORJİNAL PULSAR NS200 ABS

Merhaba, Motorumuzun hiç bir kazası belası yoktur. Periyodik bakımları her zaman erkenden yapılmıştır. Ağır bakımları 2.000 bin km önce Çetin Motor'da yapılmıştır. Hava filtresi, Yağ, Yağ filtresi, Bujiler. Ekstra olarak; Konfor Sele, GP Gidon yükseltme, Alarm Sistemi, Çanta da vardır...
  4. `Tesron

Lise için motor önerisi

o konuda haklısın canom :D fakat benım anlatmak istediğim düzgün birine erişemezsin. FB heryerde bulunur, üstelik motor şartı da yok ;)
  5. `Tesron

2025 Mart Güneydoğu Turu

Doğulu olarak, Her sene 'Mardin-Batman-Şırnak' olarak bermuda üçgeni misali gidip gezerim. Yüreğine sağlık abi çok temiz olmuş.
  6. `Tesron

Lise için motor önerisi

motorun kızlara etkisi olmaz, zengin değilsen. o yüzden kız arayışında olan biri değil, yaşıtlarının her zaman iki adım önünde olmayı hedefleyen biri ol!
  7. `Tesron

NS200 BENZİN POMPASI ?

Allah razı olsun üstadım teşekkürler.
  8. `Tesron

40 bin km 2012 YBR 125 alınır mı?

anlaşırsak pulsarımı verebilirim, İstanbuldayım. Benzim pompamı ve oksijen sensörümü 1 saat önce 0 serviste orjinal taktım. Akümü Alman marka Varta geçen hafta taktım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-son-fiyat-kazasiz-belasiz-full-orjinal-pulsar-ns200-abs-1234511196/detay/
  9. `Tesron

NS200 BENZİN POMPASI ?

Tekrardan Merhaba, Bugün servisten çıkarım motorumu; Arızası Oksijen sensörü ve Benzin pompasıydı, ikisini de değiştim. Ekstra olarak sağ sinyalim yoktu onu ekledim. İşçilikle beraber Fiyat 15.000 !
  10. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

ikisine de bi test sürüşü şart oldu.
  11. `Tesron

Motosikletim tekliyor.

şimdi servis aradı ve oksijen sensörü olduğunu söyledi. Duruma göre debriyaj balataları da yanmış olabileceğinden bahsetti. Oksijen sensörünü orjinal değişimini okeyledim. Test sonrası diğerleri de belli olucak bakalım.
  12. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Daha ne anlatılabilir ki... Mükemmel detaylandırdınız. CB'den yana gene şaşamıyorum söylediklerinize göre. Allah razı olsun, gerçekten muhteşem anlattınız. <3 detay üstüne detaylar, minik detaylar bile kaçınılmaz olmuş. Yüreğine sağlık Allah razı olsun gayet de bilgilendirici oldu. <3
  13. `Tesron

Hukuki işlem hakkında.

valla üstadım esnaf düzgün olsaydı ayıplı mal satmazdı (şayet haberi yoksa boşuna günahını almayalım). Artık kimseye güvenilmez.
  14. `Tesron

Motosikletim tekliyor.

valla senın anlattığın sorunu şuan güncel olarak tüm viteslerde motorumda yaşıyorum. NS200 2021 Yarın Motoru servise vericem, hafta sonu da arıza belli olucak. İsmini kanıtlamış bazı ustalara video vs attım, hepsi benzın pompası dedi.
  15. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Doğru söylüyosun valla abi, şuanlık artık CB kesin gibi.
  16. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Kitabın orta yerinden konuştun üstadım. İşte şimdi tatmin oldum. Allah razı olsun şimdi kararım netleşti CB'de.
  17. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

valla ben NS200 kullanıcısıyım, hiç titreşim derdim olmadı. CB alınca da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum :) MT'de aynı zamanda CB'ye göre piyasanın baya üstünde. Fiyat farkı vs ekleyince ister istemez tercih CB'den yana oluyor.
  18. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Üsluba bak :D 7 Devirden sonra çalışan çift silindir alabilirsin elbette, e tabiki eşşek değilsen.
  19. `Tesron

Motor ilk marştan sonra stop ediyor

telefon olmadan tiktoka bakamıyoruz. YouTubeye yüklesen daha iyi olur.
  20. `Tesron

Yardım

Merhaba, eğer video çekebilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.

Yeni mesajlar