Arama sonuçlarınız

1. WarningRider

Teker Kayması

Çok şükür bende hiçbir şey yok 🫠 Motorun ise birkaç tefek hasarı var giderilir önemli değil.
  2. WarningRider

Teker Kayması

😅 teşekkürler
  3. WarningRider

Teker Kayması

Ben Honda'nın motorlarından gayet memnunum çünkü genellikle dayanıklılık ve verimlilik açısından güven veriyor. Ayrıca, servis ve yedek parça konusunda da oldukça rahatlatıcı :) Babamın Honda sevdasından dolayı küçüklükten itibaren Honda ile iç içeyim diyebilirim. Honda'nın motorlarınında...
  4. WarningRider

XMAX 250 Tech Max vs Forza 250 Karşılaştırması

Daha dün bayiden Forza 250'yi teslim aldım ve gerçekten söylüyorum, fiyatı, arka çantası ve elektrikli ön camı ile tam bir fiyat-performans canavarı! Eğer hız odaklı değilseniz, X-Max'i düşünmenize bile gerek yok. Hata yapmayın, kesinlikle Forza'yı tercih edin. :)
  5. WarningRider

Teker Kayması

Teşekkürler. Oldukça uzun bir mesafe vardı, bu yüzden gazı biraz fazla açtım. Ancak arka fren yetersiz kaldı ve kaçış noktası olmadığı için, araçla mesafe olmasına rağmen panikleyip ön frene bastım. Sonuç ise ortada…
  6. WarningRider

Teker Kayması

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim 😘🥰. Motor yavaşlamadığı için panikle birlikte ön freni gereğinden fazla sıkmış olma ihtimalim yüksek. Ayrıca, fazla özgüvenli olmanın da bazen zararlı olduğunu düşünüyorum.
  7. WarningRider

Teker Kayması

Merhabalar, bugün küçük motorumla ilerlerken fren yapmam gerekti, ancak zemin ıslaktı ve muhtemelen frenlemeyi yanlış yaptım ve motorun ön tekeri bir anda altımdan kayarak sağa doğru yatmaya başladı. Sonrasında motor, otobüsün altına girdi. Bu durumda motorun toparlanması için bir yöntem var mı...
  8. WarningRider

cfmoto 450sr alınır mı?

CBR 500 den bahsetmiştim. 1760895679 Tanıdığın birinden almıyorsan çok büyük hata yapmış olacaksın şimdiden geçmiş olsun 🫡
  9. WarningRider

2 el motor alicam ama sigortası islemleri nasıl

Yıllık/8-15 bin TL arası fiyatlar, en kötü (asla tavsiye etmiyorum) Quick Sigorta, ortalama için Allianz tercih edilebilir
  10. WarningRider

cfmoto 450sr alınır mı?

Honda CBR tercih edebilirsin ya da servise verebilecek paran çoksa R25.
  11. WarningRider

R25 çok yakıyor!?!?

Konu açarken yazmıştım ancak silinmiş büyük ihtimalle deviri yazarken yanlışlıkla sildim. 100km de 5.3 lt tüketiyor motor bazı yerlerde kısa süreli son hız yaptığım günler gün içerisinde bitiyor. Genellikle 125cc scooter'a hakim olduğumdan bu makinaların bu kadar yaktığını bilmiyordum 🫡
  12. WarningRider

R25 çok yakıyor!?!?

Merhaba dostlar, 2025 model bir R25'e sahibim. Bazen agresif, bazen de sakin sürüşler yapıyorum. Motorun her Allah'ın günü deposunu tamamen dolduruyorum, doymuyor tabii; ağaya beleş, açgöz doymaz. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Motoru ortalama (6,9 bin) devirlerde kullanıyorum
  13. WarningRider

XMAX 250 Tech Max vs Forza 250 Karşılaştırması

Yamaha XMAX 250 performans odaklı bir scooter, Honda Forza 250 ise daha uzun ömürlü ve kullanım açısından daha konforlu bir seçenektir. Yamaha’nın bakım ve olası kaza durumlarındaki masrafları, Honda’ya kıyasla genellikle daha yüksektir. Ayrıca fazla hız yapmadığınızı ve sorunsuz bir kullanım...