Arama sonuçlarınız

1. efemontana

Sürüş Esnasında Kazayı Düşünmek

Geçtiğimiz mart ayında yaptığım büyük kazadan sonra aylardır aynı durum var. Kendimi frenlediğimin ve tamamen defansif sürüşe geçtiğimin farkındayım ama bazen bunun dikkatimi dağıttığını ve kaza yapmama sebebiyet verebileceğini düşündüğüm her şeye odaklanmama sebep olduğunu fark ediyorum...
  2. efemontana

Sürücü Peglerinin Katlanır Olması

Motosikletlerin tipine ve modeline göre değişse de kimisinde tamamen kapanabilir kimisinde yaylı basamaklar kullanılıyor. Kendi motorumda yaylı basamaklar var ve kapatıldığı zaman sert bir yay vasıtasıyla tekrar açılıyor. Nedir bunun kullanım amacı ve varsa artıları? ::153::
  3. efemontana

249-250 cc Vergi Muhabbeti

Merhaba, motorum Mondial RX3i evo. Ruhsatta 250 cc yazıyor. Bazı arkadaşlara göre vergilendirmenin yıllık 118 lira gibi bir rakam olması için üretici firmalar ruhsata 249 cc yazıyormuş. Aksi takdirde 250-600 cc klasmanına girdiği için iki kat fazla vergi ödeniyormuş. Ocak ayında vergi öderken...
  4. efemontana

Antalya'dan selam olsun

Yaklaşık 2 yıldır forumu takip ediyorum, bazı konulardan dolayı birkaç aydır üyelik işini halledememiştim. Neyse ki arkadaşım sayesinde dün o işi hallettim. Antalya merkezde yaşıyorum, 2016 Rx3i Evo (4500 km) sahibiyim ve 19 yaşındayım. Bundan sonra konuları okuyup yorum yapamadan çıkmak yerine...

Yeni mesajlar