Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Başlangıç motoru

Ben TVS Raider 125 kullanıyorum. 1000 kilometreyi yeni geçti. Memnunum şu anlık herhangi bir sorun olmadı.
  2. Storagon

Motosiklet İlk Çalıştırmada Tekleyerek Çalışmıyor

TVS Raider 125 kullanıyorum. Yaklaşık 900 KM. Bir süredir marşa bastığımda tekler gibi oluyor ve çalışmıyor. 2. denemede çalışıyor. Çalıştıktan sonra gün içinde çalıştırmada sorun olmuyor. Tahminimce akü kaynaklı bir sorun. Sizce sorun nedir ? Konuyu daha öncede açmıştım ama cevap veren olmamıştı.
  3. Storagon

Başlangıç motoru

Motosikleti ne zaman alacaksınız ve o zamanın durumuna göre 70 bin TL' ye ne alabileceksiniz önemli olan bir faktör.
  4. Storagon

50-60K bütçeye eski model ybr alinirmi?

Ben TVS Raider 125 kullanıyorum memnunum.
  5. Storagon

Ayna Nasıl Takılır?

Diş atıyor olabilir.
  6. Storagon

Motosiklet İlk Çalıştırmada Tekleyerek Çalışmıyor

TVS Raider 125 kullanıyorum. Yaklaşık 900 KM. Bir süredir marşa bastığımda tekler gibi oluyor ve çalışmıyor. 2. denemede çalışıyor. Çalıştıktan sonra gün içinde çalıştırmada sorun olmuyor. Tahminimce akü kaynaklı bir sorun. Sizce sorun nedir ?
  7. Storagon

İlk Bakımda Yapılan İşlemler Nedir ?

Yani filtre yok sadece süzgeç var. Teşekkür ederim. İyi forumlar.
  8. Storagon

Yağ filtresi değilde yağ süzgeci çıkıyor
  9. Storagon

Hiç düşünmemiştim acaba yağ filtresi var mı ? Nasıl anlayabilirim ? Görünür bir yerde olan bir şey mi ? :)
  10. Storagon

TVS Raider 125 kullanıyorum. 560 KM oldu ve ilk bakıma götüreceğim. Yetkili servisi aradım ve hangi işlemlerin yapıldığını sordum. Yağ değişimi, mekanik aksam ve elektronik akşamların kontrolü ve ayarlarının yapıldığını söyledi. Yağ filtresi hakkında bir şey demedi Şimdi ilk bakımda yağ...
  11. Storagon

2025 aksiyon kamerasi (güvenlik amacli)

Çok fazla araştırdım ama belli bir bütçenin altında olan modeller işe yarar gibi değil. GoPro ve DJI markalarının modelleri iş görür seviyede. Gerek stabilizasyon gerek kalite olarak. 2. el GoPro ve DJI markalarının bütçenize uygun olan modellerini tercih edebilirsiniz. Ben de yeterli bütçem...
  12. Storagon

Debriyaj Ayarı Hakkında

Orta kısım mı yani
  13. Storagon

Debriyaj Ayarı Hakkında

Debriyaj üstte mi yoksa altta mı kavramalıdır ? Debriyaj balatası için hangisi daha sağlıklıdır ?
  14. Storagon

TVS Raider 125 Çanta Öneri

Motorum için nasıl bir çanta kullanmam daha iyi olur ? Hacmi kaç litre olmalı ? İçine kask, eldiven vb. eşyalarımı koyacağım.
  15. Storagon

sym joyride 300 aldim:)

Ana sayfada çıktı karşıma ahahaha hiç dikkat etmedim. O hayırlı olsun o zaman :)
  16. Storagon

sym joyride 300 aldim:)

Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin.
  17. Storagon

en iyi motosiklet

BMW R 1250 GS Adventure
  18. Storagon

TVS Raider 125 İlk Bakım Ücreti Nedir ?

Şehirden şehire servisten servise fiyatlar değişiyor biliyorum. Yakın zamanda ilk bakım yaptıran varsa cevaplarınızı bekliyorum.
  19. Storagon

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Ne kadarlık bir deneyim gereklidir ? A2 ehliyet alana kadar yaklaşık 8-10 bin kilometre yapacağımdır muhtemelen.
  20. Storagon

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Merhaba A1 ehliyete sahibim. Daha önce yaklaşık 500 KM 125 CC Scooter Şu anda kullanmakta olduğum 350 KM olmak üzere vitesli 125 CC Commuter deneyimim var. Daha üst CC lere geçmek için kaç KM deneyime sahip olmam lazım ? 18 yaşımda A2 ehliyete geçeceğim. A2 ehliyete uygun kaç CC motosiklete...

Yeni mesajlar