Arama sonuçlarınız

1. O

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Bu karşılaştırmayı kendimce yaptım ve araştırdım. Forza'yı eledim:) Xmax'te karar kıldım ancak bir konu kafamı kurcalıyor. Boyum 1.65 olduğu için motora hakimiyet, denge nasıl olur bilemiyorum. Xmax sele uzunluğu 79cm üzerine bindim parmak uçlarım yere değiyor ama işte tereddütlerim var :/...
  2. O

Tecrübeli olduğunuz için söylediklerinizi kenara yazıyorum. Çok haklısınız, istek ve zevkler değişiyor:)
  3. O

Cevabınız için teşekkür ederim. Hızlı satılsın derken elimden kolay çıksın anlamında demiştim:) Malum piyasa hiçbir şey hemen satılmıyor. Yaşım 35. Hız vs. çok aramıyorum. Kesinlikle 4-5 seans ileri seviye sürüş eğitimi alacağım. Amacım şehir içinde işleri halletmek ve müsait oldukça şehirler...
  4. O

Yani uzun süre bineceğimden emin değilim. İlk motor olacağı için sıkılma ya da değiştirme ihtimalini göz önüne alarak 2. eli sağlam olan bir seçenek istiyorum.
  5. O

Merhabalar, Motora yeni başlıyorum. Ay sonu gibi bir aksilik olmazsa A2 ehliyetimi almış olacağım. Başlangıç motoru olarak da aklımda xmax 250 var. Daha önce Forza 250 arasında çok gittim geldim ama kapılar hep xmax 250'ye çıktı:) Bu noktada kafamı kurcalayan, boyum 1.65 olduğu için motora...
  6. O

Kışlık Bot

Botun tabanına bildiğim kadarıyla herhangi bir işlem yapılmıyor, yapılsa bile kısa süreli olacağını düşünüyorum. Ayakkabı, bot alırken Vibram taban özelliği bakılıp alınırsa daha kurtarıcı olur.
  7. O

Karayolları Trafik Kanunu’nda değişikliğe gidiliyor. İşte Yeni Cezalar!

İstedikleri kadar cezaları artırsınlar, insanlarımız yeterli bilinç düzeyine gelmediği sürece kurallar alt üst edilmeye devam edecek.
  8. O

Virajı alamayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. “Motorcu dostu bariyer” hayat kurtardı

Yarış pistinde gibi yatırmış motoru, gerek var mı bu kadarına gerçekten!
  9. O

Kışlık eldiven önerisi

Deri eldivenler su geçirdiği için özellikle şehir içinde tekstil eldiven daha mı kullanışlı olur acaba? (Scooterda kullanmak için)
  10. O

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Kesinlikle araçtakiler haksız, evet motorcu arkadaşımız biraz uzatmış, basıp gitse olay olmayacak. Bu tür olayın yaşanması gerçekten üzücü.
  11. O

Yamaha Xmax 250 ile başlamak

Merhabalar, Motora yeni başlıyorum. Ay sonu gibi bir aksilik olmazsa A2 ehliyetimi almış olacağım. Başlangıç motoru olarak da aklımda xmax 250 var. Daha önce Forza 250 arasında çok gittim geldim ama kapılar hep xmax 250'ye çıktı:) Bu noktada kafamı kurcalayan, boyum 1.65 olduğu için motora...

Yeni mesajlar