Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu karşılaştırmayı kendimce yaptım ve araştırdım. Forza'yı eledim:) Xmax'te karar kıldım ancak bir konu kafamı kurcalıyor. Boyum 1.65 olduğu için motora hakimiyet, denge nasıl olur bilemiyorum. Xmax sele uzunluğu 79cm üzerine bindim parmak uçlarım yere değiyor ama işte tereddütlerim var :/...
Cevabınız için teşekkür ederim. Hızlı satılsın derken elimden kolay çıksın anlamında demiştim:) Malum piyasa hiçbir şey hemen satılmıyor.
Yaşım 35. Hız vs. çok aramıyorum. Kesinlikle 4-5 seans ileri seviye sürüş eğitimi alacağım. Amacım şehir içinde işleri halletmek ve müsait oldukça şehirler...
Yani uzun süre bineceğimden emin değilim. İlk motor olacağı için sıkılma ya da değiştirme ihtimalini göz önüne alarak 2. eli sağlam olan bir seçenek istiyorum.
Merhabalar,
Motora yeni başlıyorum. Ay sonu gibi bir aksilik olmazsa A2 ehliyetimi almış olacağım. Başlangıç motoru olarak da aklımda xmax 250 var. Daha önce Forza 250 arasında çok gittim geldim ama kapılar hep xmax 250'ye çıktı:) Bu noktada kafamı kurcalayan, boyum 1.65 olduğu için motora...
Botun tabanına bildiğim kadarıyla herhangi bir işlem yapılmıyor, yapılsa bile kısa süreli olacağını düşünüyorum.
Ayakkabı, bot alırken Vibram taban özelliği bakılıp alınırsa daha kurtarıcı olur.
Merhabalar,
Motora yeni başlıyorum. Ay sonu gibi bir aksilik olmazsa A2 ehliyetimi almış olacağım. Başlangıç motoru olarak da aklımda xmax 250 var. Daha önce Forza 250 arasında çok gittim geldim ama kapılar hep xmax 250'ye çıktı:) Bu noktada kafamı kurcalayan, boyum 1.65 olduğu için motora...