Arama sonuçlarınız

1. S

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

ben de aşağı yukarı aynı yollardan geçmiş birisi olarak ( 5 ay önce ehliyet aldım 3 ay önce ilk motorumu 2 ay önce de ikincisini aldım) şöyle söyleyeyim, ben alırken 1. kriter bütçem 2. kriter o bütçe içinde acemi olmam sebebi ile abs li motor bulmaktı. kendimi de biliyorum keyfe keder süreceğim...
  2. S

Vitesli mi Scooter mı

ilginç bir şekilde şehiriçinde vitesli scooter dan daha rahat geldi. debriyaj olayı çok fark ettiriyor.
  3. S

zincir yağı için servis yada kendim?

bilgilendirme için teşekkür ederim, sizlerin dediklerinizi uygulayacağım.
  4. S

haklısınız, sadece tembelliğimi atmam lazım.
  5. S

söylediğiniz şüphesiz ki doğru ama yaradılıştan beceriksiz yaratılmışım bu tip şeylere karşı :D, tek becerebildiğim arabada, minibüste lastik değiştirebilmek. yine de bunu öğrenmem gerek.
  6. S

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

bilakis bence bize en uzak kültürü. daha milattan önce felsefeye , matematiğe kafa yoran bir kültürle bizim yakın olmamız mümkün mü? adamlar üçgenle ilgilenirken bizimkiler 3 çinliyi nasıl alaşağı ederiz diye düşünüyorlardı.
  7. S

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

son 20 yıldır trafikte işim gereği (bazen senede 70.000 km) aktif olarak araç kullandığım için trafik polisleriyle çok münasebetim oluyor. bunlardan şunu öğrendim 1- eğer ki il başkanının akrabası değilsen hiçbir tartışmayı kazanamazsın -2 doğru üslup birçok sorunu çözer, ben radar dışında bir...
  8. S

bilgilendirme için teşekkür ederim.
  9. S

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

kimse kusura bakmasın da burada kusur trafiğin akış hızını dikkate almadan olur olmaz yerlere yaya geçidi koyup araçların durmasını bekleyenlerde. tamam hastane, okul önlerinde mantıklı. ama şehir içleri zaten anlamsızca uzun yanan ve çok olan trafik ışıklarıyla gereksizce vakit kaybettiriyor...
  10. S

Motosikletli Arkadan Çarptı. Kusurlu Otomobil Mi Çıktı? Sosyal Medya Karıştı!

o değil de öne sürüldü diye haber mi yapılır? bir başkası da bu site için para karşılığı haber yaptığı öne sürüldü yazsa hoş mu olacak?
  11. S

Kontrolsüz Şerit Değişikliği. Motosiklet Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

bir tırın arkasındaki bir otomobil %90 ihtimalle onu geçecektir, bence motorcu beyaz otomobil sollama yapana kadar beklemeli gerekirse onun şeridine arkasına geçmeliydi. trafikte herşey kitaba uygun gitmez. biraz da öngörü.
  12. S

teşekkür ederim, motoru sıfır aldım ama 2023 modeldi o yüzden bayiden çıkarır çıkarmaz hemen bakıma soktum. şimdi malum çinli gevşeyen vidaları olur niye ne olur ne olmaz bayiye gitsem mi dedim ama sizin 1000 km tavsiyeniz uygun geldi. zincirin yağlanmaya ihtiyacı olduğunu nasıl anlarım?
  13. S

acelen ne scooter cı?

eğitimsiz bir millete polis her yere kadar. 100.000 lik motoru olana yazsın bakalım 70.000 tl lik bir ceza bir daha hıyarlık yapabilecek mi? Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  14. S

iyi akşamlar, um250 yi alalı neredeyse 2 ay ve 500 km oluyor. sizlerden burada öğrendiğim her 500 km de bir zinciri yağlamak lazım. bir arkadaşın dikkati sayesinde motorun orta ayağı da olduğunu gördüm şimdi sorum ilk yağlama için servise gidip ilk 500 km de olumsuzluk olarak gördüğüm noktaları...
  15. S

acelen ne scooter cı?

onlar değil de çinli motor marka/modelleri ve ödeme koşulları bölünerek çoğalıyor adam cep telefonu fiyatına motor alıyor. antalyada gözlemledim en sakin sürenler gs sahipleri (polis motorları hariç) en tabakhaneye yetişen honda ve yamaha scooter sürücüleri. 1781289898 mesele anlatmak değil...
  16. S

acelen ne scooter cı?

kendine, kendi canına saygısı olmayanın haliyle başkasının canına da malına da saygısı olmuyor.
  17. S

19 mayis 2026 trakya seferim

turkuaz denize bayıldım, harika bir yer.
  18. S

acelen ne scooter cı?

arkadaşlar sizlerle sıcağı sıcağına yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. bugün bayiden sıfır aldığım 3 yaşındaki motorun muayesini yaptırdım, dönüşte bilenler için antalya hal kavşağından çevre yoluna sola döneceğim. ışığa gelirken aynadan baktım bir scooter solumdan girmeye çalışıyor ama...
  19. S

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

çok özel değilse sorabilir miyim neden gs sevmiyorsunuz ? elbetteki zorunda değilsiniz ama...
  20. S

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

çok mantıklı birşeyin miktarı az (cc) istenen çoksa (uzun yol yapmak) fiyat yüksek (değerli) olur, tipik iktisat denklemi.