Arama sonuçlarınız

1. S

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

bunu yapamazsınız çünkü ben bencilce park etmem, benim arabamı itme ihtiyacı hissetmezsiniz ama bu hıyar martı kullanıcısı tam ortaya park edince iki tarafta da 3 mt yer kalıyor benim arabam 4.5 mt.
  2. S

size şöye cevap vereyim , işe gittiğimde arabamı park etmek için yer ararken sizinki kadar heybetli olmayan martıyı kiralayan hıyarın biri aşağı yukarı 7 metre boşluğa (martının scooter kılıklı şeyini biliyorsunuzdur motora benziyor ama elektrikli) tam 7 metrenin ortasına park etmiş buluyorum 2...
  3. S

tapulu malı mı olması gerekiyor? biraz nezaket. ben araba parkederken dikkat ettiğim iki husustan birisi, başka bir araba da park edebilsin, ikincisi önümdeki ve arkamdakine çok yaklaşmayayım kolay çıkabilsin. ben böyle düşünürken saygısız ilkesiz birinin göt kadar aletini getirip 2 araçlık yere...
  4. S

saygı derken? motorcu bir araba bir motorun sığacacı yere araba park edemeyecek şekilde motorunu koyacak ve motoru çekilince saygıdan mı bahsedecek?
  5. S

Yaz sıcakları Hk.

zafer abi kızıyor ama; antalyadayım spora ve işe motorla gidiyorum biri 3.5 km diğer 1.5 uzakta. kasksız ve eldivensiz asla kullanmam ama 3.5 km spora giderken bu sıcakta ekipman giyilmiyor. herkesin görüşüne saygım var. umarım ihtiyacım olmaz. olursa da başkasının bana çarpması yüzünden...
  6. S

valla kuryeleri, ug cileri ve düşük cc li ss kullananları adam etmedikten sonra kimse motoru araçtan saymayacak. benim düşüncem bu yönde.
  7. S

2. El Motorlara Karşı Önyargı

bu biraz da tavuk - yumurta meselesi. hiçbir ingiliz müzede saklanmadıysa 10 yaşındaki bir aracın çiziksiz, boyasız yada değişeni olmamasını beklemez çünkü rasyonel değil. sen ikinci el aldıysan (buradaki sen sizi değil geneli kapsamaktadır) elbetteki sıfırıyla aynı olmayacak. bunu bileceksin...
  8. S

İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)

konuyu açan arkadaş ehliyetim var demiyor da siz niye savunuyorsunuz ehliyeti var diye agalar?
  9. S

2. El Motorlara Karşı Önyargı

bence bir noktayı gözden kaçırıyorsunuz, bu biraz da bizim alıcı kitlemizden kaynaklanıyor. motor camiasında çok yeni olduğum için birşey diyemem ama otomobilde, 20 senelik de olsa boyasız olsun, çiziksiz olsun, değişeni olmasın, km çok olmasın, vs liste uzar gider ve tabi fiyatı da uygun olsun...
  10. S

İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)

kesinlikle. forumda başka bir çok mesajda ehliyetini yeni alan arkadaşlara en çok verilen tavsiyelerden birisi kapalı alan ders al iken burada enteresan şekilde işin teknik kısmı önemsenip yardım edilmeye çalışılmış olması enteresan.
  11. S

merak ettim de ehliyet kursunda hiç vitesli motor sürmeden nasıl vitesli motor ehliyeti aldınız?
  12. S

eski bir konu ama ben de başka bir yerinden bakacağım; malum son zamanlarda martı vs çok fazla yaygınlaştı. bunları kullananlar sağ olsunlar işleri bitince buraya park edilir mi edilmez mi diye bakmadan canlarının istediği yerlere park ediyorlar. ben de iki defa biri scooter, biri elektrikli...
  13. S

dominar 400 kararımdan pişman oldum

teşekkür ederim, dediğim gibi motosiklet konusuna yabancı olduğu için bilmiyorum.
  14. S

çekiş olmayan tekerde dişli olmasının ne anlamı var? ön teker hangi yolu tutacak çekişi yok ki sadece yönlendirme var.
  15. S

15 yaşında direksiyon başına geçti, dehşet saçtı

konuşsaydı silivrideydi!
  16. S

arkadaşlar, konudan bağımsız ama sormak istiyorum çünkü işin mantığını kavrayamadım; enduro/cross motorlarda ön lastik neden dişli? dişli lastik çekiş yapan teker içindir. bunun arkadan çekişli arabaya karda ön lastiğe zincir takmaktan ne farkı var?
  17. S

ortada.
  18. S

aga bilmediğimden soruyorum; benim um 250 renegade de oturuş pozisyonu gereği bacaklar açık kalıyor. motor sürerken bacaklarla depoyu kavramak durumunda mıyız? bir aceminin sorusu olarak düşün.
  19. S

motorum viteste çalışmıyor

merhabalar, um 250 renegade vegas ım var. son zamanlarda ayaklığı kaldırıp debriyajı sonuna kadar çektiğim halde motor çalışmıyor. vitesi boşa alınca çalışıyor, işin ilginç tarafı hemen akabinde vitese alıp stop edip tekrar debriyaj çekili olarak çalışıyor sebebini anlatabilecek olan var mı?
  20. S

Park cezası

bu ülkedeki en büyük şikayet konularından birisi kimsenin işini yapmamasıdır, işini yapan olunca da buradaki örnekte olduğu gibi eleştiri konusu olur. konu ilk bakışta böyle duruyor lakin burada yasa ile adalet arasındaki farkı görüyoruz; ceza yazmak yasal mı? yasal. peki bu kadar çok kabahat...