Arama sonuçlarınız

1. MuratM

Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Siz yazdıktan sonra bende girip baktım, 1341x2 tl fiyatı var oldukça uygun 4k tl yi bulmuyor, ben de Cyan'a katılıyorum. Eğer sizi zorlamayacaksa (soft olsun olmasın) demiri alıp takmanız. Ben de 250 için uygun mu diye araştırmasını yapacağım. 400 ün kendi çanta demiri var sanırım, ama biz...
  2. MuratM

Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Merhaba, geçtiğimiz günlerde 1200km civarı bir tur-tatil karışımı bir rotamız oldu, ben de sizin gibi yan demirlerim olmadığından soft çanta olarak aldım yan çantaları, egzozdan zarar görebilir endişesi ile dışı şert kabuk, arkaya doğru yükselen bir alt tasarım ile Forte Gt çantaları tercih...
  3. MuratM

Bütçeye Göre Motor Tavsiyesi Hk.

Nerede yaşadığını, denetim ve kontrol sıklıklarını bilmiyorum fakat; şöyle küçük bir ayrıntı var. "Yapılan son güncellemeler ile birlikte ehliyetsiz motor cezası 2025 yılı için 18.677 TL olarak belirlenmiştir." 65-70k arası bir motor alıp, şu cezayı ödemek sıkıntı olmazsa, vardır bir...
  4. MuratM

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

Hiç üzülmeyin :) değerlendiren birçok kişinin (ben de dahil) ürünlerini eksik gönderdiler. Ama işte güzel ülkemizin güzide bir firması, stok olmadığını satın aldıktan 15 gün sonra ürünlerin eksik geldiğinde öğreniyorsun. Vardır bir hayır.
  5. MuratM

ARIETE Yağ Keçesi Cortladı!

Solvent zarar veriyor olabilir mi? Reklam sektöründe çalışıyorum bu şekilde yumuşak plastik veya kauçuk parçalara yaklaştırmamaya özen gösteririz deforme ediyor.
  6. MuratM

Motorsiklet Alıyorum

Aslında sorunsuzdur Çinli; Japon'a, Hintliye dünya para verme demek istemiş arkadaş, yoruma katılmamakla beraber yanlış anlaşılmış :)
  7. MuratM

Direksiyon Sınavına Girmezsem

Ben ehliyeti alırken sürücü kursum kendinden emin olmadan sınava sokmuyoruz dedi, ve dedikleri gibi ilk sınav tarihinde arayıp dahil olmak ister misiniz? bir sonraki sınava mı yazalım diye sordular, 2 gün birkaç defa parkur ve 1 trafik-sınav rotası eğitimi sonrası ilk girişte başarılı oldum...
  8. MuratM

Dominar 250d Aksesuar Hk.

Merhaba öncelikle tüm arkadaşlara selamlar, yeni bir motosiklet kullanıcı olarak aranıza katıldım. 2025 Mart ayında almış olduğum ilk motosikletim, Dominar 250 için bazı aksesuarlar yaptırdım ve konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Malumunuz bu modellerde çanta olmazsa olmaz çünkü bagajı yok...

Yeni mesajlar