Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

burda topu topu 1 aydır tuareg sahibiyim 2 yıldır burada tuareg övmüyormuşum gibi konuşuluyor sağ üstten arama kısmına tuareg yazarsanız görürsünüz ki övülecek bi mal da değil bu günümüz büyük motorları arasında ucuz kalan bi motor öyle herkese hitap etmez tek bi motosiklet almaya imkanı olan ve...
  2. sampsonte

Mont Karşılaştırması

https://enduromarket.com/acerbis-ce-ramsey-wented-2.0-yazlik-mont-gri-12379
  3. sampsonte

bende tuareg yokken de sabah akşam övüyordum malımla mı övünüyorum sence ben yazdıklarımdan bunu mu anladın
  4. sampsonte

koşmaya niyeti olmayana kamçı vermeye gerek yok bu forumda tuaregin hitap ettiği hakim olabilecek kişi sayısı 2 ya da 3 zaten öyle korkak korkak hımbıl hımbıl sürülecek makine değil sınıfına göre hafif olsa da 200 kg sonuçta yoksa yapışıyorsun benim gibi yere 1780821709 diyorum ya bu mevzu...
  5. sampsonte

kardes senin aksine benim apriliayla gonul bagım yok adamlar turkiyede daha ucuza daha güclü daha kabiliyetli kagıt üstünde her seyi daha ustun motorlar satıyorlar baskası yapsın onu da ovelim yoksa bız fatıh.mehle fınal oynarız v stromcuların hıc sansı yok
  6. sampsonte

olm ben sizi dusunuyorum japon diye kat kat fazladan para veriyorsunuz ona ragmen gariban motorlara biniyorsunuz istiyorum ki gozu kapalı motor almayı bırakın da çekiklerin aklı basına gelsin size adam gibi motor yapsınlar ama yok yok yaranamıyorum... bu tartısma bitmez 2 farklı kitle var bi bu...
  7. sampsonte

fiyatından önemli tabi ki sayı yok :ROFLMAO: senin işine fiyatının fazla olması geliyorsa bilemem aprilia benim babamın değil ben müşteriyim benim lehime olan şey benim için iyi demek
  8. sampsonte

bi motorun daha iyi olduğunu daha iyi performans verdiğini üzerinde daha çok keyif alman daha mutlu olman japonyada üretildiği için gerçi fransada ama zevkten dört köşe olman kanıtlamaz sayılar kanıtlar amortisörün ne kadar çalıştığı kanıtlar yarışlardaki süreleri dereceleri kanıtlar kaç tork...
  9. sampsonte

africa twinle 1000rr kıyaslamıyoruz aynı amaç için üretilen iki motoru kıyaslıyoruz birisi 20 veriyorsa diğer 22 veriyor ben sana para vericem 20 mi vermemi istersin 22 mi 5000 yıl önce adamlar bir şeyleri kıyaslamak ölçmek için matematiği bulmuşlar ama japon aşkı adama bu kadar rasyonel bir...
  10. sampsonte

daha uzun olması ne anlama geliyor daha fazla ayarlanabilir olması ne anlama geliyor ulan insanlık 5000 yıl önce matematiği bulmuş bir şeyleri ölçmek için ama capon sevdası adama matematiği reddettirir...... daha once de daha fazla beygirinin torkunun olması daha hızlı oldugu anlamına gelmez...
  11. sampsonte

ikisi de oem üretiliyor motora özel ama tuaregde önde 30 arkada 40mm daha fazla çalışma mesafesi var ve preload rebound compression ayarlanabiliyorken tenerede daha kısıtlı
  12. sampsonte

İtalya 2026 ocak-haziran satışları

marka fanatizminin vucut bulmus hali bu konuyu seninle tartısmaya gerek olmadıgını dusunuyorum :ROFLMAO:
  13. sampsonte

capon yapmış da capon kendi motoruna koymuyor onu naaabacaz
  14. sampsonte

İtalya 2026 ocak-haziran satışları

bolm muzo nıye mılletın ne aldıgına bu kadar takıyosun ya aletlerı kıyaslayalım gel bıtane transalp bul gel bakalım benımle aynı yollara gırebılıyor musun
  15. sampsonte

gozunuz motor gorsun motor ah bı de kameranın sarjı bitmeyeydi de gosterebilseydim ben boyle amortisör gormedim ya bı motor bacak boyu kadar cukurlara 100le gırıp nasıl konforlu olabılır ya ınanılmaz bır sey keske caponcular da yasayabılse boyle zevklerı
  16. sampsonte

Mont Karşılaştırması

bende acerbis var memnunum yerli malı mal almam
  17. sampsonte

Plakam Düştü Bildiremiyorum

pisi pisi
  18. sampsonte

heh söyle dürüst ol 80 80 gitsem africa kac yakar desek 10 paragraf anlatirsin sen busun muzo bu barış kendinle.
  19. sampsonte

muzo bize anlatsana be lastigin ısınıp ısınmadıgını nasıl anlıyomusuz
  20. sampsonte

yok artik yaaa saka yapmıstım buna bile gucendin mi gercekten püüüü hondaya laf atmayın vallahi canı yanıyor adamin