Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

Jupiter 125

apriliacı olarak bilinen ben bile eşşek niyetine kullanacağım bi motosiklet alsaydım ki almayı düşünüyorum jupiter alırdım
  2. sampsonte

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

bu ayki 30 tane bajaj bozuldu konusundan sonra 1 tanecik de cfmoto oluversin nolcak nazarlık 1781089776 https://www.motosiklet.net/forum/konu/ekran-gelmiyor-mars-almiyor.221509/ al aynısı aküyle cartla curtla ilgisi yok kronik ekranı bozuluyor düzgün servise götür garantiden yeni ekran...
  3. sampsonte

Jupiter 125

aradaki fiyat farkına dio değmiyor maalesef
  4. sampsonte

Hangi motoru tercih etmeliyim. Bütçe sınırlı :)

bizi de kendi gibi kartlaştırmaya çalışıyor yemezler
  5. sampsonte

Motosiklet neden çekme yapar?

hiiçbir şeyi yok motorumun ufak tek bi grenajında çizikleri var bi de manetinin ucu kırıldı biraz da ön diski yamulttuk heralde fren yaparken ses geliyor o kadarcık yani ay sonu koruma demiri geliyo ondan sonra bidaha düşürecem nasip olursa 😁
  6. sampsonte

ikisi de aynı dipteler bunu bajajcılar bi türlü kabullenemiyorlar :ROFLMAO:
  7. sampsonte

okancım haddin olmayan hiç bilmediğin görmediğin yanından bile geçmediğin konulara bulaşma kendi kumunda oyna benim kumum senin belini aşıyor ben muzoya benzemem ha
  8. sampsonte

benimkinin de motordan büyük egzozu var ama hiç sağa soğa çekmiyor arndiolcum bu bajajdan olmayacak sanki he :ROFLMAO:
  9. sampsonte

okan adamsan gel gir benim girdiğim araziye canlı çıkarsan sana yeni bemeve alıcam
  10. sampsonte

günümüz teknolojileriyle artık çocuk oyuncağı bu aletler
  11. sampsonte

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

tulum gündelik bir şey değil bi paddock gör anlarsın session breaklerde cıbıldak geziyorlar
  12. sampsonte

ya oğlum k6 alacağına k1 al git yanına mont da al pantolon da al ya da de ki kaskımda agv yazması diğer ekipmanlarımdan daha önemli de
  13. sampsonte

parası olmayan adam nasıl mt25e biniyor numarayı bırak giymek istemiyorum sizene lan de niye bahane uyduruyorsun
  14. sampsonte

siz bunakların alayını getirin benimle dil bilgisi kapıştıramazsınız benim hayatım bunlara çalışarak geçti bilmediğimden değil sizi ciddiye almadığımdan dikkat etmiyorum ha bir de ingilizce klavyeden yazıyorum iğşç kullandığıma dua et :)
  15. sampsonte

doktora bile motorla gittim :ROFLMAO: ben zaten 30u görmem yapabildiğimizi yapabiliyoken yapalım
  16. sampsonte

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

geçen kocaeli kayada 22bine shoei nxr 2 görmüştüm
  17. sampsonte

Mont Karşılaştırması

1 senedir kullanıyorum hala aldığım renkte
  18. sampsonte

düşürüyorum çiziyorum kırıyorum ama hiç üzülmüyorum çünkü satma derdim yok onu düşünerek aldım motosikletle alakalı her istediğime cevap veren bi motor ciddi enduro yapmak için aldım bu tempoda gidersem 1 taş çatlasın 2 senede iyi yerlere gelirim diye tahmin ediyorum sadece vakit lazım düşe...