Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu ayki 30 tane bajaj bozuldu konusundan sonra 1 tanecik de cfmoto oluversin nolcak nazarlık
1781089776
https://www.motosiklet.net/forum/konu/ekran-gelmiyor-mars-almiyor.221509/
al aynısı aküyle cartla curtla ilgisi yok kronik ekranı bozuluyor düzgün servise götür garantiden yeni ekran...
hiiçbir şeyi yok motorumun ufak tek bi grenajında çizikleri var bi de manetinin ucu kırıldı biraz da ön diski yamulttuk heralde fren yaparken ses geliyor o kadarcık yani ay sonu koruma demiri geliyo ondan sonra bidaha düşürecem nasip olursa 😁
okancım haddin olmayan hiç bilmediğin görmediğin yanından bile geçmediğin konulara bulaşma kendi kumunda oyna benim kumum senin belini aşıyor ben muzoya benzemem ha
siz bunakların alayını getirin benimle dil bilgisi kapıştıramazsınız benim hayatım bunlara çalışarak geçti bilmediğimden değil sizi ciddiye almadığımdan dikkat etmiyorum ha bir de ingilizce klavyeden yazıyorum iğşç kullandığıma dua et :)
düşürüyorum çiziyorum kırıyorum ama hiç üzülmüyorum çünkü satma derdim yok onu düşünerek aldım motosikletle alakalı her istediğime cevap veren bi motor ciddi enduro yapmak için aldım bu tempoda gidersem 1 taş çatlasın 2 senede iyi yerlere gelirim diye tahmin ediyorum sadece vakit lazım düşe...