Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

MCN - ORTA SİKLET ADV Karşılaştırması BMW F450GS vs Kawa KLE500 vs CFMoto 450MT vs QJMotor SRT450RX vs Moto Morini Allthrike 450

çok değil tamamen arazi odaklı kalıyor selesine bakarsan anlarsın zaten koymuş olunmak için koyulmuş rüzgardan korumak adına hiçbir şey yok dakarda bu motorla yarışıyor kove aynısı değil tabi de
  2. sampsonte

Yamaha Tenere World Raid 2026

ben daha 1 aydır ciddi enduro yapıyorum yapmıyorum bu konuda daha bebek sayılırım ama çok da farklı olmayan adamların bizim motorlarımıza teknoloji konmasın kardeşim demesinin altındaki sebebinin özel olmak istenmesi ve aşağılık kompleksi olduğunu 2 senede bu forumda anladım burası bana göre...
  3. sampsonte

bahsettiğin adamlardan türkiyedeki sayısı 2 elin parmağını geçmiyor onların da bu forumda olmadığını benden iyi biliyorsun kendini çok yetenekli sanan adamların kapatabildikleri bu teknolojileri istememelerinin bi sebebi var onu da artık anlamışsındır bu forumda
  4. sampsonte

sadece moddan ibaret değil işte bu teknolojiler sizi bağlamıyor olabilir ama motor frenini gaz tepkisini absnin tcsnin seviyelerini ayarlayabilmek müthiş bir şey her gün aynı yolundan tın tın işine giden adamı ilgilendirmiyor ama farklı yollarda farklı arazilerde ihtiyaç oluyor benim bile...
  5. sampsonte

ben übermensch japon yamahanın bunu becerebildiğini varsayıyorum 😁
  6. sampsonte

ben elzem demiyorum ki zaten ne zararı var diyorum
  7. sampsonte

s.et tuaregi tenerede var mı 1781194782 1100 africada var mı ktm 790 890da var mı f900gsde tiger 900de hiç bozulan var mı ducatide var mı ulan ktmde bile bozulmuyorsa demek ki bu illet bozulmayan bir şey
  8. sampsonte

bi problem yaşamıyorsun işte bozulan bir şey değil bu ben de şaşıyorum bozulsa diyecem evet mekanik bir şey bozulabilir tabiki ama yok bir tane bile örneği yok ya özellikle sordum soruşturdum tuareg özelinde bitane bile elektronik gazı kolu var diye yolda kalan adam yok türkiyede
  9. sampsonte

bunca zamandır motor sürüyorsun tommygun elektronik gaz kolundan dolayı yolda kalan duydun mu?
  10. sampsonte

anlattığın her şey sondan bi önceki kasada da vardı o zaman da aynı fiyattaydı o zaman da kendin tamir edemiyordun konu 80 90ların teneresi değil 2025 öncesi ve sonrası teneresi
  11. sampsonte

senin sürüşüne engel değil varlığı neden rahatsız ediyor ihtiyacı olan kullansın bir gün senin de ihtiyacın olacak belki
  12. sampsonte

adam son kasada eklenen teknolojilerden memnun değil ben de diyorum ki tek tıkla eski kasasına çevirebiliyorsun motoru bütün teknolojiler kapanabiliyor sen neden beni anlamak istemiyorsun
  13. sampsonte

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

ben sana en başında söyledim problem belli başka bir servise götür diye bana inanmadın aynı sorundan burada kaç kişi bana yazdı sayısını hatırlamıyorum bile instagramdan bile yazıyorlar motoru elektrikçiye vermek ne demek onu anlamadım ben hala nasıl bi servis bu
  14. sampsonte

ulan ne yaş itibariyle tenere 700 2019da değil de 1999da mı çıktı da benim haberim yok demiyor ki nerde o tek silindir tenereler adam teknoloji eklenmesinden şikayetçi tek tuşla kapanabilen teknolojilerden
  15. sampsonte

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

ben aynı sorunu 1 haftada çözdüm hem de garantiden ama arkadaş ustasına çok güveniyor merak ediyorum iş nasıl bitecek :ROFLMAO:
  16. sampsonte

ben tenereye cacık motor demiyorum ama bunlar efsane sanıyorlar onunla dalga geçiyorum :ROFLMAO: teknoloji geldi mertlik bozuldu diyen adamların seviyelerini biliyorum bu teknolojilerin tek tuşla kapandığını biliyorum bir de dünyanın en iyi sürücüsünün bile işe yarayabileceğini söylüyorum o...
  17. sampsonte

benim efsane olduğu gibi bir söylemim yok bunlar tamamen ticari kaygılarla üretilen ama başarılı olmuş motorlar efsane olup olmadığını yarışlardaki başarılarıyla ölçmek lazım onun da cevabı belli :)
  18. sampsonte

bu teknolojiler kapanmıyor mu kardeşim cruise controlun yetenekle kendine güvenmemekle alakası ne bak sen de dediğim tayfadanmışsın kanıtladın benim için :ROFLMAO: 7 senelik naked motor bloğundan yapılan efsaneye bak sen fölşasfmklas
  19. sampsonte

ediyor ediyorrr bütün olayı yayladan yaylaya gitmek olan adamların haftasonlarını dakarda geçiriyormuş gibi elektronik gaz kolu bozulabilir o yüzden teknoloji istemiyoruz demelerinin ne kadar yalan olduğunu altındaki sebebin yamahaya toz konduramamak olduğunu ve hepsinin teker teker satıp yeni...
  20. sampsonte

tenereceliler de motorlarına teknoloji eklememelerini böyle tatmin ediyorlar napsınlar :ROFLMAO:

Yeni mesajlar